Bak orhan abiye katılmamak elde değil bu konuda, fatih abinin diplomasını elinden alabilmek mümkün değil, ama şu da bir gerçek ki fatih abinin gelecekteki veliahtı kesinlikle orhan abidir. :-))))
Yazdırılabilir Görünüm
Bak orhan abiye katılmamak elde değil bu konuda, fatih abinin diplomasını elinden alabilmek mümkün değil, ama şu da bir gerçek ki fatih abinin gelecekteki veliahtı kesinlikle orhan abidir. :-))))
Yok, ben katılmıyorum metal sana. Bence Fatih Abi’nin en büyük veliaht adayı Hacı Abi’dir...Ele del mi Hacı Abi? :)))
EVET ARKADAŞLAR,DÜN AKŞAM BİZ KAÇ SAAT BEKLEDİK MSN’NİN BAŞINDA ORHAN KARDEŞİMİZİ KİM KILIBIK KİM ADAY DÜN AKŞAM BELLİ OLDU..
HANIMIN KORKUSUNDAN MSN’EYE GİREMEDİ..
SEVGİLİ ORHAN,KIYMETLİ DOSTUM BARİ DELİKANLILARA KÖTÜ ÖRNEK OLMA..
HACIYA SORARSAN PİRİMİZ ORHAN DİYOR.SELAMLAR.
KONU NE
alıntı:
"quote" sakalli0727 demişki:
KONU NE
Konu msn de beklemekse ehhh o kadarda olacak dimi yani,.
.
miksam:orhan abi yorgunlugun gecti mi ? :)
orhancelik: ?
abı hak vermek lazım ama yogun bır abımız orhan abı saygılar orhan abı
Orhan abi bu huylarını öğrendim çok iyi oldu :))
Alında içimizdeki en halis kılıbık Metal çıktı.İzindeyken Osmanlı parkında Buluşalım dedik
gelmedi Birde utanmadan pişkin pişkin aramadınızki diyor.Bana Sevgili Orhan şahit İzindeyken ne evi gördüm Ne evdekileri Şimdi kazak kim kılıbık kim görelim.Selamlar
abi zaten ibrahim abi evlendikten sonra gorünmedi bile eee belikide çoğunlupa ayak uydurmak lazım demiştir (ibrahim abi kızma :D)
KILIBIK : evlilikte pastırma gibi ezilen , karısın her türlü eziyetini ve haksız dırdırlarnı çeken mazlum erkek modelidir .
Asıl maço erkek<<<<<dedigini yumusaklıkla yaptirtan erkektir.
Deyme kılıbıklar var onlardan laf eden yok
.Selamlar