Allah Hayırlı Uğurlu Etsin
Yazdırılabilir Görünüm
Allah Hayırlı Uğurlu Etsin
Sezer iyi düşündünmü, son pişmanlık fayda etmiyor.
Sezer kardeş bu bir intihar teşebbüsüdür. :)
Allah hayırlı uğurlu etsin vatana millete Nızamı aleme faydalı bir aile olursunuz inşAllah.
Alem'e yani dünyaya nizam vermek, düzen getirmek demektir.Emperyalizme karşı gerçek anlamda adaleti, eşitliği getiren alternatif bir sistemdir.
Dostum,
Allah bir ömür boyu ağız tadı ile beraberlik,mutluluk ve saadetler nasip eder inşallah...
Selamlar Saygılar
Öncelikle akheneton kardeşimizi tebrik ediyoruz. inşallah mutlu mesut vatana millete bayrağa ve ezana hayırlı bir aile olur ki inşallahda olacaktır...Kısmet olurda davet edilirsek icabettede bulunuruz...
Hayırlı olsun, Allah mesud eder İnşaallah aynı zamanda bir yastıkta kocayın.
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım ALLAH bir yastıkta kocatsın darısı tüm bekARLARA VE BİZE:)))
allah mesut bahtiyar etsin sezer kardeşim seninle en son görüştüğümüzde böyle birşey yoktu ani bir kararmı yoksa evliliğin neyse allah utandırmasın bir yastıkta kocayın nizipte olsan mutlaka gelirdim ama malum ankaradayım ama komşun kara memeti çağırmayı unutma herkese çok slm söle kimseyle görüşemiyorum yakında tayınımı çıkarıyorum otaraflara inşallah gelince görüşmek dileğiyle allaha emanet ol kendine iyi bak:)
Rabbim hepinizden razı olsun.
müslüm abi demişki: eminmisin, son kararın mı:) evet abi zerre-i miskal şüphe yok kalbimde :)
yılmaz demişki davet edilirsek icabet ederiz.
nizip.com üyelerinin tamamı davetlidir. siteye atılan davetiyeyi herkes kendi şahsına verilmiş davetiye olarak kabul etsin lütfen, tek tek davetiye vermek isterdim ama inanın o kadar yoğun bir zamandayım ki, hepinize tek tek ulaşabilmem çok zor, hakkınızı helal edin ve lütfen bu davete icabet edin. düğün gecesi sizi salonda görmek beni çok mulu edecektir.
He düşündü ammi :) hemi de çok düşündüm :)
Tam geleneklere uygun bir durum, askerliğini de yaptı yegenimiz, artık evlenmesi için bir engel kalmamış, (Allah başaca sürdüre). Rabbim, kuracağınız yuvanızdan Rahmet ve Bereketini esirgemez İnşaallah.
Allah razı olsun abicim. Dualarınızı eksik etmeyin. nizipteki üyeleri ise düğünde görmek istiyoruz.
Sezer kardeşim, gerçekten çok değerli bir insansın, evleneceğin kadın inşallah senin değerini bilir, erkeklerin değeri evlenene kadardır, evlendikten sonra sadece evin erkeği para olarak görünür, tabi bu genelde böyledir, ama bunun dışına çıkanların evliliği ölene kadar sürmektedir, müstakbel eşin inşallah senin değerini bilir ve ölene kadar aynı yastığa baş koyarsınız. UNUTMAYIN EVLENMEK DEMEK İYİ GÜNDE VE KÖTÜ GÜNDE BİRLİKTE OLMAKTIR. Hayat kısa ama aslında uzun, bu yolda bütün zorluklara beraber göğüs gereceksiniz, bazen bir ekmeği paylaşacaksınız bazen ziyafetleri, ama bu yolda her zaman birbirinize destek olacaksınız.
teşekkür ederim abi, siz de çok degerlisiniz. Sizin de değiniz gibi evlilik hassas bir konu ve bu yol uzun bir yol. hedefte Hakk rızası olduktan sonra saadet kendiliğinden gelir inşallah.
müslüm abinin yazisini okuduktan sonra
özel ama söyleyim nasil olsa kardesiz hepimiz
ben evlilik teklifimi $öyle yapmi$tim..."benimle her mutluluga ve de ac kalmaya da varmisin "
ama bu lafi tabiki cok romantik bir olayin ardindan dedim
evlilik teklifimin romantikligine gelince antalyada tekneye bindik oltaya yüzükleri bagladim
bizimki görmedi tabi bu baglanti olayini
hadi gel balik tutalim dedim
aradan 10 dakka sonra hadi bak balik vurdu dedim gel sen cek
cekti cekti cekti...
yüzükleri görünce bayilcakti
Hakan sende bi alemsin yaw bu şekide bana evlenme teklif etsen kabul ederdim, töbe töbe, kızın aklını başından almışsın.
vaybeee edeee....bu numarayaı nizip te zurna çalarkenmi ögrendin...
romantizme bak be :)
Ya gizlibahçe bu hakanda daha bilmediğin neler var.
hakkaten müslüm abi beni hep sasırtmayı basarıyo ama bi konuda cok kızıyom kopyalaamaları okumazmısmıs niye ayol onlarda yararlı dökümanlar işte ordanda ögrenilecek cok sey var
konuyu dağıtmayın da bilezikleri ayarlayın :)
arkadaşlar sezer kardeşimiz evlilikten sonra radyoyu bırakıyormuş o zaman siteye bu kadar yoğunda giremeyecek yeni iş hayatında başarılar dilerm işallah bizleri unutmaz biz kimden istek isteyecezzz yaww
yenisinden istersin canım :) gidenin yeri boş kalmaz korkma :)
abi senın yerın dolmaz ya
sen bir başkaydın ama şimdi ona tlf mesaj çek olmuyor sen burdayken hemen özel mesaj atıyorduk araya sıkıştırıyordun offffff offfffff
yok yok öyle deme , kimse vazgecilmez değildir ... biliyorum kibarlık olsun diye böyle diyorsunuz :)
bak mehmet kardeşimizde aynı benimle
konuyu dağıtmayın, düğünü de unutmayın :)
yok ne kibarlığııı
konunun dağıldıgı yok sen gidiyon aramızdan ben kimden istek istiyecemm o gelene söle bari siteye üye olsun bana kıyak geçebilrise sevinirim birde..
tamam söylerim msn adresinide veririm. gerisi senin muhabbet yeteneğine kalmış :)
seninle nasıl konuştumsa onunlada aynı olur
karşıdakinie bağlı ozaman. herkesin muhabbet alanı ve frekansı farklıdır :)
Allah hayırlı uğurlu etsin,Salih ve saliha evlatlar nasip etsin.