SELAMLAR HEMŞERILERIM SİZLERIN VE KÖYLÜLERIMIN KANDİLLERINI KUTLAR VE BU GECE YAPILAN BÜTÜN DUHALARINIZ KABUL OLSUN
Yazdırılabilir Görünüm
SELAMLAR HEMŞERILERIM SİZLERIN VE KÖYLÜLERIMIN KANDİLLERINI KUTLAR VE BU GECE YAPILAN BÜTÜN DUHALARINIZ KABUL OLSUN
SAyIN NİZİP VE KÖYLERI KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN BU GECEDE YAPIĞINIZ İBADETLER ALAH KATINDA KABÜL OLSUN
[quote=zergil dalkılıç;1742]Sayın hemşerilerimönemlı bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. Doğudaki köylerimizde yaşayan insan bulamazsınız, terör belası yuzünden. Tamam bunu anladık. Ya sayın hemşerilerımbizim köylere ne diyeceksinizne oluyorbizlere, gidin bakın yüzhanelik köydeon kişiye rastlayamazsınız. Ne oldu da böyle olduk, ya adamın köyde malı mülkü var sen gel Nizipte sabahtan akşama kadar kahvede okey oyna yada altında motorla Nizib iniçini turla.yor Bu insanlarımızhangi aklahizmet ediyor bu köy ve köylü konusunu kafama fena taktım.Saygılarımla demeden önce kendinize gelın köylülerım köy elden gidiyor
=zergil dalkılıç;1742]Sayın hemşerilerimönemlı bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. Doğudaki köylerimizde yaşayan insan bulamazsınız, terör belası yuzünden. Tamam bunu anladık. Ya sayın hemşerilerımbizim köylere ne diyeceksinizne oluyorbizlere, gidin bakın yüzhanelik köydeon kişiye rastlayamazsınız. Ne oldu da böyle olduk, ya adamın köyde malı mülkü var sen gel Nizipte sabahtan akşama kadar kahvede okey oyna yada altında motorla Nizib iniçini turla.yor Bu insanlarımızhangi aklahizmet ediyor bu köy ve köylü konusunu kafama fena taktım.Saygılarımla demeden önce kendinize gelın köylülerım köy elden gidiyor
Yaw bende zergilli CİHAN YILDIRIM ı arıyorum ona ulşabilecek bir yolu varsa yardımcı olurmusunuz sayın zergilliler....
[quote=kont;79989]Yaw bende zergilli CİHAN YILDIRIM ı arıyorum ona ulşabilecek bir yolu varsa yardımcı olurmusunuz sayın zergilliler....selam sayın özkılıç böyle bir soyisimı atırlamıyorum aradıgım cihan dalkılıç olmasın ayrıca babasının ismi olursa mümkün olabilir
Mehmet Bey kesinlikle Cihan yıldırım..Ayrıca Mersinde jeoloji mühendisligini okuyor..Şuan 2.sınıfı bitirmiş olması lazım....Babasının ismini hatırlamıyotum...Kendisi çok sevdigim ve saygı duydugum lise arkadaşım olur...İlginiz için teşekürler....
selam köylerımız selam sizlere sizlerı çok özledım herkese selamlar ve sayğılar
selam nizip ve köylerımız bayramımız mubarek olsun mutluluk ve barış içerinde nice bayramlar