ehuheuheuee ya sus bi saka yaptım alla alla sakallı desene halile kadnlar herseyi bilir felan diyeee
Yazdırılabilir Görünüm
kadinlarin tek bildigi gercek;hicbirseyi bilmemeliridir
ferhat dogan akhe abi boroboro ziya nerdesiniz yaa gelinsene ehuehuheuee
baksana hemcinslerin bile gelmiyor
biz erkeklerden yardim istiyorsun ühüh ühüh :))
bugunluk bu kadar yeter sinirlendirdigimiz
dozaji asarsak intihar ne eder falan Allah korusun
bide mektup birakir ölümümden nizip com sorumludur diye:)))
bayan sonucta normal
ya da elektirik diregine cikar
cagirin kaymakami cagirin savciyi cagirin belediye baskanini cagirin admini der
ya konu kaldirilir yoksa atlarim der
yaparmi yapar secret bu :)))
Şu ana kadar hiç bir bilgisayar programcısı kadın veya elektrik prizini söküp takabilecek bir kadın-kız görmedim. Ellerinden hiç bir iş gelmez yemekten başka. Açıkçası çoğu doğru dürüst yemek bile yapamaz. Mantı yapmayı bilen kaç tane kız var acaba? Dünyanın ve Türkiye’nin en büyük aşçılarıda erkektir zaten. Tesadüfe bakınız. Tooooo yorum tooo
valla benim bayan arkadaslarım hep ögretmen aralarında bilgisayar programcısıda var avukatta var doktorda var siz nerde yasıyosunuz acaba uzaydamı çagı geriden takip ediyosunuz helede benim memleketimde Ankarada cogu bayan sabahtan çıkar işine gitmek için sabah yollar kalabalık olur hızlıdır tempo memur sehri derler.. çok fazla bayan calısır.. siz bence yabancı biriyle evlenin :)))))))
secret uyaniklik yapma
her konuda bayanlarin yaptigi gibi hazir yemeye calismayin :))
emege saygi onun düsüncelerini degistirip öne cikmaya calisma :))
bide bu degistirme durumu cikmasin sitede
yav o bakimdan demioyorum
$u konunun esas basligini okursan analrsin
herseyi erkekeler yapiyor bayanlar kullaniyor
off ye ben seni diger bayanlardan farkli saniyordum:))
zeki bu diye düsünmüstüm hevesim kursagimda kaldi :)))
sende onlar gibisin:)))))))))))))
gündüz burası baya bir karışmış anlaşılan..
benim gözümde bayanların yeri çok önemli ve çok yüksek mertebelerdedirler çünkü şöyle yeni doğdugunuz andan itibaren çocukluk dönemine kadar geçmişe dogru bir hayal kurarsanız kadınlarımızın ne kadar cefakar ve fedakar olduklarını anlarsınız..
ne demiş büyüklerimiz her başarılı erkeğin arkasında muhakkak bir kadın vardır..
secret sen bugun ekmek bıraktınmı...bırakmadınmı..???günde 3 ekmek bırakacaksın...yardım çağırmışssın gündüz ama..bir iki kelime söyleyecem..bayanlar geneli akıllıdır zekidir..fakat aptal numarası yapmayı severler...onlara göre kendılerınden akıllı yoktur...:) dünyayı yöneten gelmiş geçmiş bilim adamı sıyaseçti sporcu hepsi erkek ..neden bayan hiç yok...?????
sakalli kardeş bu bayanlardan alıp veremeyeceğin ne var
bu kadar feodal olunmazki
bugün bırakamadım maalesef karneler malum:) ayrıca artistik sporlarda var bayanlarımız jimnastik paten aerobik gibi yani:)) bazen aptala yatmak gerekebilir tabiki hehehe
neden bayan yok bayanlara belkide cok fazla sans tanınmadığından olabilirmi acaba??
ya sen benden tarafmısın loverden tarafmı bende boroboro yardıma gelse diyodum ehuheuee
sen düşman sın ya..kadın milleti değilmii...en iyisini benzin döküp yakmalı cayır cayır...:) kendi cinsime ihanet edermiyim...:):)
hayır ben dostum korkmana gerek yok ehuheuhe
tamam saflar belli oldu ben müslüm abi dogan bi yanda karsımızdada siz biz daha güçlüyüz ama ehuheuhee
karsı cinslerinin hepsini yakarsan sen hayatında hep yalnız kalmıs olucaksın düsünsene erkeklerle sadece :))))))) hehehe
süper bir cevap vermissin secret tebrikler
bu o nu düsünememi$ :)))
bizim kliniktede bayanlar çoğunlukta,1 bayanın yaptığı işi 5 erkek yapamıyor ne olacak şimdi:)))
sözüm meclisten dışarı erkekler alınmasın da erkekler 9 kadnın yediği yemeği yerler ama 9 erkek bir kadının yaptığını yapamazmış.mesela ANNELİKKKKK
Çok ağır bir hakaret.
YAV BU BAYANLARDA HAAAA
her$eyde ; biz anneyiz DOGUM SANCISI cekiyoruz falan
offf yeterrrrrrrrr beni sonunda cildirttiniz
bizde BABAYIZZZZZZZZZZZZ SÜNNET ACISI CEKIYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
bence sizler dogum olayını çok hafife alıyosunuz o olay bir mucizedir:)
oleey artık bayan olarak yalnız değilim buse hosgeldin bu arada
buse yakinda evlencek
ve
sen yine yanliz kalcaksin hanfendi :)))