tek kelime ile BRAVO sana Sakallı kardeşim
Yazdırılabilir Görünüm
tek kelime ile BRAVO sana Sakallı kardeşim
ellerine sağlık hakan sağol o zaman uzun hava okuyordum galiba :)
hahahahahahahahahahahahah yaf sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün.
Sevgili admin sizin dükkanınız sebze haline giderken sağ taraftaydı dimi öyle hatırlıyom
gözlük, görünütüyü etkilemiyorduki. Zaten vizorden bakıyordum ve son derece aydınlıkdı.
gözlük, görünütüyü etkilemiyorduki. Zaten vizorden bakıyordum ve son derece aydınlıkdı.
tamam tamam sen kazandin
heyecandan 2 kere yazmissin.
DAHA COK RESIM BULURUM BEN malzeme daha bol.
Kızım sen önce sacını başını düzelt yolda görseler seni kız diye severler.Yegenim heheheeeeeeeeeee
senden baska kimse sevmez:)))
dayi bigün sabri dayimla antepe gittik sacim dikkat cekiyor ya.kadinin biri hem yürüyor hem bana bakiyor ,bana bakarken agaca carpti :=) sabri dayim gülmekten bi hal oldu
hem sacimi kestim dayi hic deme-sacimin basina hal geldi.
hele sor ne geldi
dayi yoldan gelmistim cok yorgundum agzimda sakizla uyumu$um
sakizda agzimdan dü$mü$ sacima suvanmi$
kalktim ki yastikla beraber kalkiyor sacim
bide sicak suyla yikayimda ciksin dedim.tam mahvettim-heryerine suva$ti
bende kestirdim su an cok kisa
daha resim malzemesi cok var sayin fatih soyarik :)) sen görücen gününü
Sakallı bu güzel bir taktik, benim oğlumunda saçları uzun ama bir türlü kestiremedim, sakız taktiği güzel akşam onun saçlarına bir sakız yapıştırayımda bitsin bu iş. Heh heeee.
Güzel olmuş.
sakallııı dervişin fikri neyse ..zikride odur..:)
ne deli adamsın sen ya :)
Ben niye yokum burda....?
tavukları nrt binasına almıyolar..
Sakelli ömür adamsın, fotoromana ne güzel espirileri ekliyorsun. Ben bu resimlere 40 yıl bakıpta espiri yapıştıramam. Böylece senin gizli yeteneğinide görmüş olduk :D:D:D Köfte ağası güzel espiriydi :D:D:D Ellerine sağlık..
heç bulaşmadım bu işlere. eyide bilirim emme. neyse yineden eline sağlık. :)
hakan bi defalığına da olsa bir tane yapıver o zaman:)...
Evet hepside birbirinden komik espirileri patlatıyorsun. Balcan delisi tarikatına maalesef mürit olamadım. Ben o zamanlar sehlik sehlik dünyalık işlerle uğraşiydim. Şimdilik Çiğ köfte tarikatının müridi oldum. Allaha şükür müritlerde sofilerde hepside birer cevherler. Yazın mürit olabilirim...Paylaşımın için teşekkürler...