sadece silinen mesajlar silinen saydıgınız 4 kişinin değil içlerinde sezer abinin abdurrahman abinin gökhan abinin ve bi kaç kişinin daha mesajları vardı yani konu dışı oldugundan dolayı sildim...
Yazdırılabilir Görünüm
sadece silinen mesajlar silinen saydıgınız 4 kişinin değil içlerinde sezer abinin abdurrahman abinin gökhan abinin ve bi kaç kişinin daha mesajları vardı yani konu dışı oldugundan dolayı sildim...
neyse...
kalp kirmaya gerek yok .
olan olmus,fakat insanin yazma $evkini kiriyorsunuz bilginize
Bu kategorilerdeki konulardakimesajların, konuyu dağıttığı gerekçesiyle silinmesini doğru bulmuyorum. Nizipli_mehmet bu bölümün sorumlusu olduğu için kendini haklı görmüş ve zaten bu yetkide kendisinde olduğu için bunu kullanmış. Gönül isterdiki, kendisinden yaşca büyülk abilerinin mesajlarını silmeseydi. Fakat madem yetki verilmiş, oda silmiş.
Değerli arkadaşlar;
Bazı kategorilerdeki konulara çok hassas davranıyor ve konuların dağılmasını istemiyoruz. Fakat bu forumun tamamında böyle olacak değil. mesela bu muhabbet kategorisinde bırakın insanlar muhabbet etsin. Tartışıyorlarsa, özelden gönüllerini alıp, mesajlarını editlemelerini isteyin. Çözemezseniz bizlere bildirin. Forumdaki diğer abilerinizden yardım alın.
Yani buralarda kavga olmadıktan sonra bırakın insanlar özgürce yazsınlar, tanışsınlar, tartışısınlar, kavga etsinler ve barışsınlar. En güzel dostluklar böyle oluşuyor.
Selamla kalın.
hanım efendi siz bana diyorsunuz olayın iç yüzünü bilmeden yorum yapmayın diye
ama görüyorumki siz bilnçsizce yorum yapıyorsunuz.
mehmet kardeş yaptıgı açıklamada benim yorumumu dogrulamış ama siz hala inanmak istemiyorsunuz.
ben orda olayın tam iç yüzünü bilmiyorum diye belirttim ama mesajların silinme sebebi tam benim anlattığım şekilde olmuş.
umarım bundan sonra eleştiri yaparken biraz daha duyarlı oluruz...
....................................
yaf sizde haa memleketin bu kadar sorunu varken sizin tartıştığınız konuya bak...
bu,bu konuya yazdığım son mesajdır tamam olan olmus silinmiş evet büyütmeye gerek yok ama sadece ilk mesajım tamamen konuyla alakalıyken neden silindi onu anlayamadım bide huzi olayı bu konuda hiç gecmedi ben hiç gectiğini hatırlamıyorum
doganesmeray artık sizin bana bir antipatiniz olduğunu düsünmeye basladım ciddi ciddi..
neyse olayı büyütmeyelim daha fazla buda burdaki son msjımdı herkese saygılar...
sinirlenmeye hiç gerek yok arkadaşlar. böyle vakalar olur, normaldir. benim de bu konudaki mesajlarım silinmişti, ama çok fazla irdeleme gereği duymadım, elbette benim de hoşuma gitmedi ama sitenin huzuru için silinmiştir diye susmayı tercih ettim.
Hem farzedelimki birileri birilerini sevdiği için silmiş olsun, yani sizin dediğiniz gibi nizipli_mehmet kardeşim gökhanı korumak için silmiş olsun, ne yapalım canı sağolsun :))
çok fazla üstüne gitmeye gerek yok, ''kardeşim birdaha hakaret ve küfür olmayan mesajlarımı silmezsen seviniriz'' deyin bu yeterli. eminimki birdaha silinmeyecektir. hangimiz hata yapmıyoruz ki?
hadi herkes hayalen tokalaşıp, sarılıp barışsın :) kimse kimseye dargın kalmasın, kimse kimseye böyle küçük sebeplerden dolayı buğzetmesin..
Biliyorsunuz buradaki herşey Nizip ve Nizipliler için...........
evet haklısın..nede olsa işine gelmeyeni siliyor..küfür ve hakaret içermediği halde..
Büyüttünüz ama ya, sanal ortamda olur böyle şeyler, adminimiz zaten söylenecek şeyleri söyledi artık kapatın bu konuyu, bir daha olacağını sanmıyorum.
müslüm abi haksızlık var..gökhan abisinin yazdıgı yazı hala duruyor...ama bizim tepki yazılarımız silinmiş...
...herkesin fikrine saygı...
konu tatlıya bağlanmıştır. konuya kaldığımız yerden devam edelim mi:)
tabi devam edelim
disardan gelen birisinin ilk gözüne batan $ey $unlardir bence
1.bir bayan görünce gencinden orta yaslisina hacisindan hocasina hepsi agzini ayirip bakiyor
2.yabanci plakali arabanin icindekini görmek icin egilcek gibi oluyorlar.
3.yanlarindan bir bayan gecerken; genc erkekler agza alinmayacak kelimeler kullanip sesli sekilde gülüyorlar.gecen bayana ,laf atma gibi laf vuruyorlar
4.motor sayisinin fazlaligindan rahatsiz oluyorlar,trafik kurali ihlalleri de isin cabasi
5.özellikle genclerle bir yabancinin muhabbetinde ,genclerimiz kavga ediyor gibi konusuyor,sakinlik mütevazilik bilmiyorlar
6.firindan alinan ekmeklerin halaa gazete kagidina sarilip verildigine tanik oluyorlar
7.cevre temizligi konusunda halkin cok pis oldugunu görüyorlar
8.hangi muhabbette olursa olsun, zenginin, arabasinin malinin lafinin konusuldugunu cekememezlik ve dedikodu oldugunu görüyorlar
9.bir insani elestirirken dozaji asip küfrediyorlar.dinleyen yabancinin ilk düsündügü>>benimde arkamdan küfreder mi oluyor
10.tarihe bakarak ,tarihimizle hic ilgilenmeyen vurdumduymaz bir toplum oldugumuzu düsünüyorlar
kimse bana heryerde böyle demesin.heryer öyle olsa bile en azindan biz olmayalim öyleyse.
herkesin fikrine saygııı...
ya iki gün siteye giremedim işlerden dolayı benim için arkamdan atıp tutuyorsunuz.
mehmet beni kollamak için burdaki yazıları silmemiş niye böyle ön yargılı oluyorsunuz.
ben orda kimseyi hedef almadım sakallıya da yazdım özelden o ok dedi helalleştik niye hala burda bunu dile getiriyorsunuz.
bizim yetkilerimizi sorgulamak size düşmez bir kere. ben hiç bir zaman yetkimi kötü amaçla kullanmadım. ve hiç bir zaman yetkimle de övünmedim. Ne de olsa sanal birşey bu.
borboro kardeş ne yapmaya çalışıtığını anlamadım biz olayı sakallı ile halletmişiz sen niye araya giriyorsun.
ha birde yazmam yazmıcam gibi yazılar devamlı yazıyor. kardeşim yazma biz kimseye burda zorla yaz demiyoruz. ve yazıyoruz diye cebimize parada girmiyor.
site adminin yada yöneticilerin malıda değil kimse hakta iddia etmiyor neden böyle kelimeleri telavvuz ediyorsunuz.
Bakın benim de mesajlarım siliniyor ben hiç ses çıkarmıyorum demekki bir bildikleri var silenlerin bir art niyet aramam o gün orhan abim editledi yazımı ben ses çıkarmadım o benim abim benim iyiliğimi düşünmüştür dedim ve bir alınkanlık yapmadım yapmamda.
Lütfen ne söylüyorsanız açıkça söyleyin.
Öyle birkaç yazı yazmakla vazgeçilmez olmaz kimse gitmek isteyen varsa gitsin dillendirip sitenin huzurunu bozmayın. haa ben gidin demiyorum o sizin bileceğiniz iş.
özrün kabahatinden büyük gökhan kardesim.yazdiginda editlemen gereken cok yer var.
herkesin fikrine saygı....
herkesin fikrine saygı.....
ben yazdıklarımın arkasındayım.
isteyen editlesin umrumda olmaz öyle sorunda yapmam.
ancak hasan abi insanları kırmadan birşeyleri anlatmak gerek öyle pat diye forma yazıldığı zaman kalpler kırılıyor. benim sana kalbim kırılmadı sadece şaşırtım. yine benim hakkım sana helal olsun.
yine benim hasan abimsin.
borboro kardeş ya sen çok zekisin yada bizi kör sanıyorsun:)
böyle maddelerle haklı çıkılmaz.
:D:D:D şuan diyeceksiniz neden gülüyosunuz???
böyle yazıları ben siteye yazılamasından yana degilim özel mesaj dıye birşey var eger rahatsız oldun yada fikir rahatsızlıgı yazarsın aslı varmı yokmu ama kimse kimsenin günahını almasın ben burda hic kimsenin tarafında degilim sadece siz böyle mesajları okuyunca site daha cok iyyiyemi gider kötüyemi bu soruya cevap verecek kim var ??
bak gökhan helallesdigimiz konu bile silinmis.bende sana hakkimi helal etmistim son yazimda.fakat özelden halletmek varken buraya tasmasi hos olmadi.send ebenim kardesimsin.ne yani burda kalp kirmisiz diye yine sana sarilmiycakmiyim gördügümde.
ama kalp kiriliyor ben sana ilk o cümlede özelden rica ettim dikaatini cekerim.gökhanim o cümleyi sil dedim.o konunun arkasinda yazdigin yazinin bana geldigini bilmeyecek kadar ***** degilim yani.
........herkesin fikrine saygı...
hani sakin olacaktık?
ben burda tarışmayı istemedim aslında özelden halletmeye de çalıştım ancak olmadı sonunda buraya yazdım.
aslında tartışma kültüründe biri hep ezilir ben bunun taraftarı değilim birbirimize yanlışımızı diyelim ve yanlış yapan hazmetsin.
silmedim niye silmedim ben onu genel yazdım.
yinede diyorum ben nizip gençiyim ben öyle davranışlar yapmıyorum arkadaş çevremde yapmıyor.
eğer yapanlar varsa tüm nizipe mal etmek yapmayanların hakkına girmektir.
yine diyorum o laf hasan kardeşime değil!
borboro kardeş seni tanımam etmem sende beni tanımazsın önce tanışalım sonra tekrar yaz.
arkadaşlar sizin yüzünüzden site cökecek yeter ama:))))
olan olmuş haklıyı haksızı arayacagınıza önce yazıyı nereye yazdınıza bakın bence soruma cevap verecek kimse yok galiba site böyle daha renkli oluyo devam ozaman sizlere saygılarımla ????
yav amannnnnn neyseee kimse kimseyi kirmasin.
gökhan sende
isterseniz gidin kimse vazgecilmez degil...
siteyi rahat ettirin
bizim yetkilerimizi sorgulamak sizemi düstü diye
biz parami kazaniyoruz isterseniz yazmayin ... falan diye
biz de para almiyoruz yaziyoruz diye hersey para gözüyle bakmamak lazim
orta yere yazma...kimsenin gururunu kiramassin.
o yazdiklarin yanlis diye özelden belirtmistim sana.peki neden hala silmedin?
ve hic düsündünmü nicin her zaman 10 binin üzerindeki üyeden en fazla 15 kisi nikli online oluyor?
acaba herkesede böyle sert üsluplami davraniyorsunuz
ben yazmayacam dıyorum ..çünkü vazgeçilmez değilim ve para kazandırmıyorum..gerçek ortaya çıktı...:)
neyse ya gökhanda aslinda cok efendi bir insandir.bugünlerde gergin bekarlik baisna vurmustur:))neyse gökhan o kisimlari bi zahmet sil kardes.en son belirttigim yerleri insanlari gercekten kirmis oluyorsun.dervisin zikri kalsin yine ben samimiyetine inaniyorum
eyvallah abi sevindim inanmana.
borboro kardeş ben dedim ki kimse burdan para almıyor senin yazdığına bak hele:)
hangi birimiz para alıyor yada siteye para kazandırıyor.
biz burda gönül işi yapıyoruz. karşılıksız ve çıkarsız.
neyse konumuza dönelim..mehmet gelir siler hepsini zaten birazdan....:)
gökhan senin bir art niyetin oldugunu sanmıyorum kesinlikle her cümlen güzelde kimse bizim yetkilerimizi sorgulayamaz demen olmamıs benim ilk msjım konuyla alakalı olduğu halde güme gidiyosa ben bunu sorgularım(sadece admin bey hariç onu asla sorgulamam çünki ona çok güveniyorum bişi yapmıssa dogrudur derim ve burdan yazılarından tanıdığım kadarıyla çok beyefendi çok saygın bi insan:) bide demişsinki kimse vazgecilmez değil kimseyi zorla tutmuyoruz gitmek isteyen gitsin demişsin bence bu kırıcı bi cümle olmus sence olmamısmı?? kendi içinde bunun özeleştirisini yap lütfen..
Öncelikle iyi niyetin için tşk ederim.
Vazgeçilmez konusunu ben yıllardır derim çünkü o kelimede çok şey saklıdır.
Devamlı bizi tehdit edercesine bazı arkadaşlar bak böyle olursa bak şunu yapasrsanız yok bu böyle olursa vb.. durumlarda ben giderim diyor. sence bu güzel bir laf mı?
eğer bir sorun varsa giderek değil kalıp ona bir çözüm bulmak güzel değil mi?
Ben hiç bir zaman yetkimi sitede kimseye karşı kullanmadım kullanmamda.
Ortam sanal insanlar sanal ancak biz bu sitede sanallıktan gerçek dünyaya bir kapı açtık çok şükür hala o kapı açık ve devamlı birileri gelmeye devam ediyor ve biz buna çok seviniyoruz.
Sizi tanımıyorum kız mısınız erkek misiniz onu da bilmiyorum çünkü isimden yazmayanlara ve görmediklerime genelde inanmam. bu da benim prensibim:)
ben bayanım erkek değilim o yüzdende sizde hak verirsinizki kendimi deşifre etmek istemiyorum..
ama bende bazen giderim yada yazmam diyorum mesela çünkü çok alınganım hemen küserim:)
herkesin yapısı farklı olabilir benim gibi alıngan insanlarda vardır muhakkak buda ondan kaynaklı bişey diye düsünüyorum bide herkesin fikirleri tabi birbirinden farklı olacak bu çok normal ama hersey saygıyla olduktan sonra gerisi hallolur bi şekilde burdaki bazı arkadsların ve benim yazılanların silinmesişne üğzüldüğümüzü sizde anlamaya calsın lütfen ozaman yazma sevkimiz kırılıyo.. biliyorum konuyu çok uzattım bu konu baya baya güme gitti konu sahibi konusunu okuyunca ne yapcak acaba:)))))))
tabii bayansanız deşifre etmeye gerek yok ancak bu site çok sancılı evrelerden geçti çoğu kişi bayan nicki alıp ortalarda cirit attı paronoya yapmamı mahsur görün o yüzden.
alınganlık olabilir ancak burası sanal ortam bu kadar ciddiye almamak gerek.
hobimizi fobi etmeye gerek yok diye düşünüyorum:)
valla daha önce erkek olup bayan nicki alanlar oldu diyosunuz neden böyle bişey yaptıklarını bilemiycem erkek olsaydım bunu samimiyetle söylerdim
alınganlık mevzusuna gelince bu yapı meselesi dediğim gibi ve ben biraz bu konuda cok kaprisliyim yalan söyleyemem hani can cıkar huy cıkmaz derler ya öyle bişi işte:) oyüzdende sanal yada reel farketmiyo
sen yaparken suc degil biz dedigimizde sucmu oluyor gökhan
gecen sen bana demedinmi bir daha senin mesajlarina yazmam artik
gecen secret gardene demedinmi gizemlilere yazmam ben
gizemli huziye kac tane konu actin peki, bu ne perhiz ne lahana
bayan illa sana aciklamak zorundami kendini .zorunda degilse zorundaymis gibi hissettirtmek de neyin nesi.zaten tek bayan üyemiz.her gelen bayana böyle yapiyorsunuz o zaman .
hani herseyi ben bilirim demekte pek hos degil.yanli$indan dönmekte güzel
sana kirginim hala yanlislarini dogru gibi göstermeye calistigin icin.kc defa dedim özelden gökah kalp kirma diye ama herkes okuduktan sonra silmissin bisey ifade etmez.geregi yok bildigin yolda ürü.
birdaha yazmam konusunu 2 yerde kullandim ben ayrica.bir bu konuda birde menzile gidenleri inek ettikleri konuda islamla dalga gectikleri konusunda.ve eger ki o uyari dikkate alinmasaydi gercekten de yazmazdim ben bu tip yazilan yerdeki arkadaslarla sanal bile olsa ayni karede yer almak istemem.ama arkadaslar senin gibi inat etmediler hatalarini anladilar