badrıye deyza kurban saaa.yanlış anglama..haram para deel kii..sen burçumuza bakinn..bizi aydirinn..masrafın oli cay kahva tüp gaz...bunlar havadan gelmii saaa..bu dedıgın dövme olayları tam olarak hangii ay gün satt olii badriye dayza
Yazdırılabilir Görünüm
badrıye deyza kurban saaa.yanlış anglama..haram para deel kii..sen burçumuza bakinn..bizi aydirinn..masrafın oli cay kahva tüp gaz...bunlar havadan gelmii saaa..bu dedıgın dövme olayları tam olarak hangii ay gün satt olii badriye dayza
baggg biberiye deyzaaa..egerki benim başıma bi iş gelırse senden bilirim bilesinn..zaman tarik verdigıne göre..bi bildigin vardırrr...benimm yükselenimmm ney biberiye deyza...sen heçç derdime derman olmin..mamet ammi daha iyi bili davrani...ayrıca senın onun hakkında söyledıklerını hepsınıı aaa burya yazdimm...rumuz ispiyoncu..
Bedirya deyza zamanın heyr ossunnn, nasısın eyimisin... beni mamet ammi yolladı esasında ben cücükcü hacce'ye getmem lazım lakin biliysin o rahmatlık oldu, mamet ammi didi belkim bedirye deyzan saa çara bulur...
benim a sol dizkapaam ha bre balhıy duruy bir meclememi olur yohsa başka birşeymi bilmim aha yanımda beş yımırta biraz tahta kırıı iki böyük kalipte zeyt yağlı sabun getirdim aha accıkta eski köynekten yırttığım paçut nası edeceksen et lakin bu dizim çok balhıy. Evvel Allah sae geldim, di
badirye deyza astrolog tur ..çıkıçı deell..yanlış geldinn...yıldıznameye bakiy...ama 500 kaat verırsen saa işi baglarım yapar..benıı kırmaz badirye deyza...
astolog olsam bile deyzasi gurbana bakarim agriisina.
deyzam iki kalip sabin getirmissin eyi etmissin.emme yimirtalar niecoluk?
get kaca kaca horuz alinin bakkal düvenine get ,bedirye deyzamin selami var ,ali ammi ,bedirye deyzam 2 köv YIMIRTASI istiy di.
ali ammin yogusa düvende arvadi FATTIM bacin vardir,bu didiklerimi ona söle.
hadi kac bakiym dizini agritmadan, deyzan gadani ala senin yavriiimmm
Allah seni törede Bedirya deyza... yımırta getirdim tama, hemde bizim ping den aldım yoh sen diysen ille köy yımırtası böyün yarın bizim evinönünden çerçi geçer kel ali dirik biz ona aha ondan bir satıl köy yımırtası alır saa yollarım...
Sen ondan kaygana yapicin ellam ossun ossun saa halal osun.
Bedirya deyza bu alatirikçi boro ya bir amanat bıraktım saa vereceni söyledi habarın ossun.
bedriya deyza eger aksam müsaitseniz sakallı mamed emmiye seni istemeye gelcez mamed emmiden iyisinimi bulcaksın hem çok ortak yönünüz var evde hiç sıkılmazsınız sen ona burcuyla ilgili yorumlar yaparsın oda sana akıl verir işinizi daha da büyütüp millete daha da hayırlı olursunuz kazanc kapınızda cogalır nasıl deyza iyi düsünmüsmüyüm heheheeeee
sevgili bedirye deyza bu mektubu saa inneci alinin firininin ordan yaziym.adim güsüm 13 senelik evliyim yasim 32 .biliymki sen ASTIROLOGSUN:amma benim derdim gocaminan ilgili.bedirye deyza gocam hec gahveden cikmiy.gahveden gelincede beee aziyet ediy.gözümün yasi dinmiy.buda yetmiymis gibi antebe pavyona gidiy beni SAZ KIZLARIYNAN aldatiy.gecenlerde gene gahveye getcem deyi duddurdu.bende elin artigi simit a$i yaptiydim ,didim herif yimegini i bari usaklarinan .hele bir GA$$IK simit a$inin dadina baksin ,yok ben disarda dürüm yirim didi.bedirye deyza gecen senelerim hep göz yasiynan gecti .acep 2009 da bizim herifin yükseleninde ne görüniy?ona ne getirir bu 2009 senesi.?bu arada gocamin burcu böyük pisik yani asilan burcu.cevabinizi 4 gözle bekliym eyiki varsin bedirye deyza allah seni basimizdan esik etmiye.sen evimizin direeisin...rumuz: GOCAM OLA YÜZÜ GÜLMiYE
DEYZAM MEKTUBUNU GÖZYASLARI ICINDE OhUDUM salyam SÜMÜÜM birbirine karisti.bu dertleri bende cektim.herif rahmatlik oldu sinine sictiim.kabir kabir gezzin.amma baa cok cektirdi.
gizim herif gavveye getmesin deyi evde kahveci $eerdi gibi önüne önlük baglamani tavsiye ediyorm.birde para al caydan, disariyi aratma.dii$arinin boku $irin olurmus gizim.ille para vermeliler
ayrica pavyona gidiy dimissin.gizim senin gocan yoldan cikmis bu adam olmaz.allah bi an evel alada seni bu sagalina sictigimdan gurtara
2009 senesinde bu senin herif gene ayni bok göriniy.
isler yolunda gitmiy
biykkkkk bu ne kele küller basima.mamet goca evli onun islimi daha durmiymida siz baa bunu diysiniz.ben dulusam siz beni ne belliysiniz.esas göynüm herif istemiy deel.ama ben o sakal delisiynen evlenmem .$beni alacak herif köy agasi olmasi lazim zengin olmasi yilazim.mamet ammininiz yamalikli $salvarindan gayri neyi var?e$kolsun size,beni mamet amminize uygun görüysünüz ya ne diyim size.hem o kocanin gözü fir fir dönüy-firfir mammet amminize söyleyin kapima gelmesin.papaz suratli gocaya
bedirya deyza da gönlü var bu işe....baksanıza istemem yan cebıme koy diyi....
Başak: (BUGDAY HABBESiNiNiN SÖBELEGi)bedirye deyzaaa, benim adımda burcumda başak,hele deyza kurban benimde falıma bakarmısın
bedirye deyzan gurban saa kiz söbelek.
ne kadek hos bir burcun vede adin oldugunu belirtmeme gerek yok umarim
2009 da sizi pek güzel isler bekliy
anan gene bubani kandirip, malzeme aldirtcak
siteye yimek yapip koycaksiniz
yükselenin davarin herifi koc görüniy sevgili kizim
mart ve nisanda küleklerden uzak durmalisin
jupiter marsin kenarinda söbelek gibi yay ciziy,
mayis ayindan sonra sizi kismat bekliy
mart ve nisanda küleklerden uzak durmalisinbedirye deyza saolasın küleklerden uzak dur demişşin amma benim anam külek falın çıkıy deyza sabahten kısmetse anam nizip yimeği pişirecek bende siteye atacam helal saa deyza
eyii eyiii..ne güzell...çıksın çıksınn..başak badiryaa dayza para almazzz..verırsende yok demez..sen 500 katt ver yınede badırya dayza ya...
di get sende buruburu bedirye deyzam benden para neyin almaz delmi deyza
ayıp basak ayıp..heç demisin dayzam..yoruli zahmet çekiii.çay kahve yapi şeker gidi..yaşli kadın bi başına eşi yok bı seyi yok sahabı yok..sen yardım yapmasan ben yardım yapmaasan..kim yapacak..badirya dayza nın arkasında gezini bu kard sakallı mamet ammi..gecen gün sarac yokusunda bi sürü laf söylemıs badırya dayzamm..
badırya bana varsın islim dayza ıle arası bozuk muş...2 tane apartıman..40 tane adana burmasıı..10 tüğen üstüne tapu edecem diyimiş ..5 mt keleşten kalın zencir yapacam diyimiş sakllı mamaet ammi..
buruburu sende amma paragözsün bedirye deyzam gözü gönlü tok bir avrattır
heyrine deyza benide unutma fala inamiym ama falsizde kalmıyak degilmiy deyza teraziii
afferim len deyzan kurbaan saaa.bak ne güzel düsünmüssün ,rumuzssuz yazmam.bide iki habbbe yazilanlara yorum yapmam.pisik oldun olali bir sican yakaladin deyzan hayren.bak mamet amminizin 1.sayfasina konusunun altina fUTARAFINI KOYMUS ISLIM DEYZENIZLE GENNI SAYFASINA :BENDE KOYDUM 1.sayfaya konunun altina FUTURAFIMI .HEC BAA O DELI SAKKELLI MAMET ammiiniz ,YAKISIRMI SIZ SÖYLEYIN
önemli dell..badiriya deyzaa..zatan mamet ammi yi gözüm tutmadı..pinti nin teki..benimm 500 katı da yedi..arkanda dolanimiş duydum .çarşi dedıkodu edi...sarac yokusunda eyi hanek sölemişssin..sagda solda diyimişki ben badiriya yı alacam 2 apartıman 10 tüğen 40 tana adana burması 5 mtr zencir yapacam deyimiş..sahmi yalanmi bilmim...
badiriyee deyza..bu secret gardenın burçuna bak bi hele..ne diyi..bugunlerde yenn sinirli..havalar soguk diye beyni donmuş acep..sarj etmi...önüne gelenle döyüşü..apartmanda cıngar cıkartacak kovacaklar bi gün.burası nizip istanbıl zannedi.herke kendi gibi olsin isti.....ne dersin..
ben sadece dün bilaç konuyu dagıttım evet inkar etmiyorum..dagıttım derkende saatlerce farklı seyler yazıp durmadım doganesmerayda sanki benimi takip ediyo sizin yazılarınıza bakıyorum yazdığınız bütün konular dağılmıs diyo ben doganesmeray isimli üyenin hiç bi konusunu dagıtmadım zaten onun konularınada hiç yorumda bulunduğumuda hatırlamıyorum.. bence birinin konusunu farkında olmadan dagıtmıssam konu sahibi ancak beni uyarabilir çünki sadece onun hakkıdır konu sahiplerinin hiç biri sikayetçi değil en ufak olumsuz bişi demediler ama dogan üye tam 2 farklı yerde bana laf vurdu buda zoruma gitti bütün sitedeki mesajlarımı silme kararı almıstım fakat baya bişiler yazmısım bütün konularımı silmem bana zaman kaybı yasatır sadece bende sadece gerekli yerleri sildim okadar
önce birinci sayfaya bagin FUTURAFIMI KODUM.
deyzan gurban sekrit gardin(dikkat edersen okunusunu dedim )cünkü sen anlamassin.daaa bir bayani bile anlemiysin
hic sogukta beyni donmus dinirmi !!!sen daa bekarsin satilik kumassin.centilmen olmayi bilmiysin bide burnunun bokundan kiz bulmaya kalkiysin.nasil bulcan sen bu kafaynan.kafasina ....
dur kizin falina bakiyim.
burcu külek külekleri anlamak cok zor.genni haline birakcan.kafaya cok takar bu tipler.uykudan olur düsünür döner yatamazlar .uyku zehr olur.emme zamanla yaslandikca dirlerki yav biz nelere üzülmüsük.ama bundaki bu durum cok ileri dizeyde.
kennama gennin icin fal istemen yilazim-bide burcsuz yazma deyzan hayran saa
biri sanki bnden söz ediyor. kulaklarım çanladı vallahi..
hanım efendi ben size benim konularımı dagıttınız diye birşey demedim.
forumlarda gezerken hangi konuya girsem sizin yorumlarınızla konuların hep anlamını yitirdigini gördüm.
hatta iki yerdede aynı benzer yorumlar yazdım szin için çünkü birisini yazarken digerinden haberim yoktu.
ama başka bir konuda boroboro arkadaşda size aynı uyarıda bulununca düşüncülerimin yanlış olmadıgını anladım.
amacım sizi üzmek veya kırmak degil sadece konuların anlamını yitirmesini istemedigim için sizi uyarmak istedim..
badiriyaa dayzeeee ben kız aramimkii..onlar arasın beni...devir değişti artık eskisi gibi deell..ama bir türlü beni bulamiler...iyi saklanmışım harhal...bak bakalım benim burçumu benı ne zaman bulacak birisi...ha bu arada unutmadan gökhan ve huzi de bulunmayi bekliler...( rumuz ..bulunmayı bekleyen)
nolar daa cok beklerler deyzan hayran.baaa huzi dime bi zahmet benim ona canim SIKILIY.sizde üstüne düstükce saklaniy duruy.yav herkes birisidir iste.burayi bir cadda düsün bu caddadanda gecen biri huzi.sen normal caddadan gecenleri durdurup tanimaya caliyorsan bunuda calis.birakin artik bu huziyi gercekten baymaya basladi.sizin üzerine düstügünüz kadek o sizkine düsse sizi bu kadek merakda koymaz.sizle dalga geciy iste
burcunun yorumunu yaptim:)2.sayfada okursun sazan:)
haklısınız doganesmeray ben alınganlık yaptım.. bu arada benim profil ayarlarımı tekrar girmek zorunda kalmamın neden ne olabilir?
KOÇ
Ego tatminine en çok ihtiyaç duyan burç işte. Bay u kala, ya da bayan buz. En önde olacağım diye yapmayacağı yoktur. Yatakta, aşkta, işte, güçte en bencil burçtur. Karşısındakini kırdığını da en anlamayan burç. Kolay
kolay da beğenmez. Asla af dilemez. Onlara kalsa dünyada herkes aptal, bi kendisi akıllı! Millete öğütler verir, *****lık taslar. Önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin!
Boğa
Hımbıl şey n'olcak. Kafası her şeye kolay kolay basmaz. Ağırkanlıdır. Biraz da ma nkafadır. Harekete geçmesi için arkasından hep birilerinin itmesi gerekir. Bir söyleneni bir kerede asla anlayamaz, 10 kere tekrarlamak gerekir.
İkizler
Uzak durmakta fayda var. İkiyüzlü, riyakar, yalancı. Çenesi de öyle düşüktür ki, esir aldı mı, yanarsın. Ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilemicem artık…
Yengeç
Yengeçler sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan, son derece yapmacık tiplerdir. Ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz. Tembeldir, bi iş yapıcam diye aklı çıkar. Saftır da biraz. Sahtedir ve kolay kandırılır, yani *****. Bu arada akıl hastanelerindekilerin yüzde 90'ının yengeç burcu olduğu söyleniyor, yengeçler haberiniz ola!
Aslan
Evet küçük aslancık, sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmay a devam et, ohoooo millet senle ne dalga geçiyo, haberin yok! Eleştiriye hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası, sen en iyisi kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını aynada oranı buranı seyrederek geçir bakalım....
Başak
Ayrıntılar arasında kaybolur. Hayatı ayrıntı. Bir de titizdir ki, yarar insanı. Hastalıktan ödü patlar. Düzenli, tertipli olacak diye rahat batar. Ama onun her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete cinnet geçirmektedir aynı zamanda. Dili de acayip sivridir. Soğuk, ruhsuz tipin tekidir.
Terazi
Çok pis sanatçı ruhludur. O nedenle de apayrı saçma ***** bi boyutta yaşar. Güzel olacağım diye kendini yırtar. Bir haltı beceremez. Aklı bi karış havadadır. Dengesizin tekidir.
Akrep
Adı üstünde, akrep gibi sokar adamı. İçten pazarlıklı, kıskanç, ahlak anlayışı sıfır! Kıskançlık krizlerine girer. Aşkta, yatakta, işte, ilişkilerde hayvansıdır. Duygusuzun tekidir. Çoğu akrep eninde sonunda korkunç bir *******e kurban gittiği de duyulmuştur.
Yay
Her şeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tiptir.
Yeteneksizliğini de başka türlü örtemez. Şahsiyetsizdir. İşsiz güçsüz insanlar bu burçtan çıkar. Aptal da denilebilir. İşi gücü aylak aylak gezmektir. Çoğu Yay burcu zaten alkoliktir. Zaten seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat...
Oğlak
En duygusuz burçtur. Duvar gibidir. Tepkisizdir. Aşırı maddiyatçıdır. Cimridir. Tutucudur ve risk almaktan kaçar. Böyle biri dünyada n e diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafa bakınca, hangi kayda değer insanın oğlak burcundan çıktığı görülmüş ki? ;
Kova
Güya çok atak biridir, bir şeyi elde etmek için her türlü yalanı söyler, ama yalanı bile beceremez. Menfaatçilerin menfaatçisidir. Kendini beğenmiştir. İnsanların arkasından çok konuşur. Dedikoducudur. Çıkarı için yapmayacağı şey yoktur. Ne diye sinirleniyosun ki? Doğruları söyleyince kabahat oluyo di mi?!
Balık
Balık işte, adı üstünde, eşittir alık. Salaaaan tekidir, vur kafasına, al ek meğini ağzından.
Maaşallah hayalgücü pek gelişmiştir. Sürekli FBI'dan ya da CIA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne kafayı yeme raddesine gelen balık çoktur. Söyleyecek pek bişi yok. Çünkü cibiliyetsiz ve en zeka yoksunu burç balıktır.