-
alıntı:
"quote" Orhan Çelik demişki:
Yaaaaa ne demessin,senin ustalığını zamanında gördük. Bekçi kulübesindeki günleri unuttunmu. Bir çayı bile demlerken yüzüne gözüne bulaştırırdın. 2 saat bir çayın demlenmesini beklerdik. :)))))
ben en ıyıyım demıyorum ama elımden gelenın en ıyısını yaparım demek ıstıyorum.madem cayımı beyenmıyordun neden ozaman ıkı sene her gece baska bırıyle cay ıcmeye geldın basına mı kalkak ılla nankor..
.
-
alıntı:
"quote" fsoyarik demişki:
SEVGİLİ DOSTLAR İNANIN KARDEŞLERİMLE ZAMANIN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAMADIM,BİZİ ZİYARETE GELEREK ONURLANDIRDIKLARI İÇİN KARDEŞLERİMİN HEPSİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM..
SEVGİLİ KARADAĞ KARDEŞİM BENİM FELŞSEFE KARDEŞİME HİÇ SÖYLEYECEK SÖZÜM KALMADI,HELAL OLSUN SÖZÜNDE DURDU..
SEVGİLİ RAMAZAN KARDEŞİM YAKTIN BENİ.HANİ BU SOĞAN DOĞRAMA İŞİ ARAMIZDA KALACAKTI?.
YALNIZ ZAMAN DARLIĞINDAN SİZİ GEREĞİ GİBİ AĞIRLAYAMADIK,HAKKINIZI HELAL EDİN BUNU SAYMIYORUM.SELAMLAR.
BIRAZ GEC OLDU AMA ISLERDEN DOLAYI YAZAMADIM.FATIH ABI HERSEY ICIN TESEKKURLER YUREGINE SAGLIK. .
IADE-I ZITARETINI BEKLIYORUZ.HERSEY COK GUZELDI. .
(HAA ARKADASLAR YAZMAMIS AMA KAYBOLMAMIZ HARIC)HERSEY COK HARIKAYDI..
-
Aziz kardeş Huzeyfe İnek değildi ama bence oraya horoz bulsaydın (malum onu hep horoz olarak tanıdık)
-
osman abihuzeyfe horozda değil o akıllı bir tavuk :-)))))))))))))
yani kendisi diyor,
-
Allah kötüleri emellerine asla ulaştırmaaaaaaaz.... Baaaaaaaaak...!!! Attıkları rsimleri aynen benim gibi uçmuuuuuuuuş....
-
Nizipten uzakta Nizipteymiş gibi yaşıyorsunuz. Oktay ustanın yemeklerini artık istanbulda tadıyoruz ama olsun... Ahmet ER kardeşim yine hamaratlığını göstermiş galiba. herkese selamlar..
-
Selamlar yurdumun insanı, .
Yaaa ben biraz geç kaldım birşeyler yazmaya, çünkü ancak fırsat bulabildim, şu an saat 03:00 A.M. .
Yaawww inanın çok güzel bir hafta sonu geçirdim, diş ağrım nedeniyle geceyi uykusuz geçirmeme rağmen bilhassa sizleri OTOBAN ’da beklerken uyumamam gerekti,.
bu arada OTOBAN psikolojisini çok iyi anladım yaww, sizi beklerken kamyonun birinin 3.kez önümden geçmesi çok kıllandırdı beni,walla 15 dk daha geç gelseydiniz ya polis beni götürecekti yada kamyoncunun biri, (ben polisi tercih ederdim)..
Fatih Abiye zahmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim, .
Sabah sabah Gülümoğlu’nqa baklavalar gelmediği için size ikram edemedim, bir sonraki sefere inşallah,.
Hele piknik tam bir şamataydı, o soğukta karanlıkta dostluğumuz bizleri sıcacık tutmayı başardı,.
.
Tekrarlamak dileğiyle, .
Herkese Selamlar, .
.
İlker KAYAR.
Makina müh..
www.ilkay.com.tr.
.
-
İlkercigim ben yazacaktım ama açıkçası biraz çekindim.Senin bu otobanda otostop pozisyonuna biz İstanbula gelene kadar güldük.Senin o güzel esprili anlatımını hala unutamıyorum.ve hatırladıkça da gülüyorum.Bursa içinde aynı caddeden dört defa tur atmamız da maceranın bir başka yüzü.Ama her yönüyle çok güzel bir gezi oldu.Seni de tanıma fırsatı bulduk.İnşaallah daha güzel günler de organize ederiz...
-
Wrote.fsoyarik
SEVGİLİ RAMAZAN KARDEŞİM YAKTIN BENİ.HANİ BU SOĞAN DOĞRAMA İŞİ ARAMIZDA KALACAKTI?.<p align="justify" Evet Fatih kardeş..dedigim gibi aramızda kaldı..Başka hiçbir siteye yazmadım.Nizipcom üyeleri yabancı degil.Aramızda kalacak derken ikimizin arasında kalacak demedim ki :))))).
-
ALLAH BÜYÜK............................... B U ZİYARETİ SAYMIYORUM.YALNIZ SEVGİLİ İLKER KARDEŞİMİZ SIK SIK ARABALARA BACAKMI GÖSTERDİ ANLAYAMADIM AMMA SELAMLAR
-
Bu uçağın dünyanın dönüş hızı ile ilgili bilimsel araştırma ve deney çalışmalarına başladım.
Sonuçları açıklamaya başlayacağım unuttum sanmayın .
Eğer gökyüzünde değişik bir cisim görürseniz korkmayın.
o benim .
-
OSMAN KARDEŞİM İYİMİSİN,
BURSAYA GEL BURSAYA..
AHMET BEY KARDEŞİM NEREDESİN YETİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ. SELAMLAR .
.
-
yok be fatih abi ne bacağı, .
istanbul ekibini bursanın içine sokmamak için otobandan gelin dedim, .
benim evde otobana yakın, arabayı oraya yakın bir marketin bahçesine bıraktım, otobana çıktım istanbul ekibini beklemeye ama tarhan’ında dediği gibi onlar bir caddeden 4 kere geçince bende otobanda biraz fazla bekledim, beklerkende tüm kamyoncu esnafının ve asker uğurlayanların hafif göz tacizlerine uğradım, kamyoncunun biride 3.turu attı benim ne olduğumu tam anlamak için ama ben yüz vermedim tabiiki, .
ama dediğim gibi 15 dk daha gecikseler yüz verme vermemeye bakmayacaklardı..
.
selamlar,.
İlker KAYAR.
.
-
osman abiciğim, .
İyisin dimi , fatih abinin dediği gibi , bu dünyaya geri dön alooooooo ne diyon ya bişi anladımsa BURSA’lı olayım valla .
İlker, .
.
-
Tabi sen bizim Minibüsteki bilimsel tartışmamızı bilmediğin için böyle konuşuyorsun
-
İyide Tarhan abim hani diyorum dedemin ineğinin üzerine birinin ismini felan yazıvereydin ya....
.
Hııımmm kim olabilir...? Kim olabiliiiiiiirr.....
.
Evet bulduuuuuuuuuuuuuuum.....!!!!
.
METAAAAAAAAAAAAAAAAAAL.....!!!!!
.
-
Huzeyfe bak gece rüyana karabasan olarak girerim, ona göre
-
Haberim olsa Gelirdim ama sürekli giremiyorum ki :) neyse bir dahaki sefere bende gelmeyi isterim .