evet abi bende dinledim..
teşekkürler sezer kardeş kalbimiz seninle..
Yazdırılabilir Görünüm
evet abi bende dinledim..
teşekkürler sezer kardeş kalbimiz seninle..
rica ederim.. teşekkürlük bir şey yok ortada. hengi şehirde oldugunuzu unuttum ya, yoksa şehir ismi de söylesek daha hoş olurdu. sizde kalbimizdesiniz.
Ebru gündeşin bu şarkısı annemin vefatında çıkmıştı o yüzden bana anamı hatırlatır ve anlamıda çok, keşke herkes bu şarkının sözlerine inansada dünyanın geçici bir mekan olduğunu anlasa,sağol sezer.
ikimizde istanbuldayız..
Sezer İstanbuldan seni, Nizip'i dinlemek ne güzel akşam akşam duygulandık gerçekten. Gözlerimde yaş kalmamıştı ama sen yine ıslattın gözlerimi.
ne mutlu size ki gözleriniz hâlâ yaşarıyor... o gözlerin sahibinin ellerinden öperim ben:)
Doğan bu arada hafta sonu Nizip'e gideceğim istediğin birşey varsa bana haber ver alıp getireyim. Sezeride görmeden gelmem inşallah.
Çiğköfte gecesi NRT de yapılacak abi. katılırsan burda görüşürüz inşallah. bu arada bana sormamışsın istanbuldan istediğin bişey varmı diye :)
öncelikle çok teşekkür ederim abi. senin gelmen bizim için yeterli ama illaki bişey getireceksen istanbuldan bir iz taşıyan herşey olabilir abi.. bu bir kızkulesi kartpostalı yada varsa çekilmiş resmi olabilir :)
Tamam kardeşim, anladım ben. Görüşürüz.
teşekkür ederim abi :) en sonunda birbirimizi anlamaya başladık galiba :)
NRT televizyonuyla ilgili bir gelişme varmı, ne zaman internetten yada uydudan seyredebileceğiz.
müslüm abi internet üzerinden yayın için çalışmaların sonuna gelindi, çok kısa bir zaman sonra internetten online olarak NRt izleyebileceksiniz(inşallah)
akhe bak sana bir link vereyim oraya ekletebilirmisiniz bir görüsme yapin ben bu $ekil izliyorum türk tvlerini http://www.turksesi.de/canlitv.php
bizim zaten başka bir şirketle anlaşmamız var kardeş. www.bizidinle.com
buradan radyoyu dinliyorsunuz. yakında tv yide izleyeceksiniz inşallah
bu verdiğin adres üzerindenmi izlenilecek sezer yayın ?
peki neden kendi veb siteniz üzerinden yayın sağlanmıyorki ?
sanırım sunucu denilen şey yeterli değil
NRT nin televizyon yayınlarını ne zaman seyredebileceğiz, bir gelişme varmı.