-
bence hacı fevzi eşittir himzet yönünden celal doğan himzet yönünden sevenide var sevmeyenide
mutlaka olacak bunlar normal birşeyler
lakin
"Sizin mesajlarınızın orjinal halinde direk olarak Bld.Bşk.'ına ithamlar vardı, hırsızlıktan, çalıp çırpmadan v.b türdeki yazılarının edıtlenmesi seni rahatsız etmesin siteye üye olurken yada giriş yaparken bu içerikteki yazıların silineceği veya edıtleneceğini zaten kabul ediyorsun."
,kasım bölerin bu szöleirni ilk okuduğumda sanki üelik sözleşmeisnde beldiye başkanının veya başka birinin ismi geçiyormuş gibime geldi
öğle değlidir tabi ama kuralla uymak lazım
-
belge istiyorsanzı size noter onaylı bir kamyonet belge getireyim özelden yazmayın ne konuştuğumuzu yazmadığımızı herkes görsün hodri meydan
-
Kardeş sen bizi yanlış anlamışsın...
Şunu tekrar etmekte fayda var, lütfen iyi okuyun.
nizip.com hiç kimsenin, hiç bir kurumun, yargı yada onay mercii değildir, bizim burada bazı mesajları silmemiz yada editlememiz sadece belirli kişilere mahsus kullanılan gizli bir yardım eli falan da değildir
siz nereden biliyorsunuz ki sadece sizin mi mesajlarınız editleniyor Demokrat parti adayı ile ilgili aslı olmayan yada ispat edilmesi mümkün olmayan iddialar da yeri geldiğinde editlenmiş yada yayınlanmamıştır, hakaret, iftira, uygunsuz dil v.b içeriklki hiç bir mesaj bırakın seçim döneminde normal zamanlarda da yayınlanmamaktadır.
Zaten bizi zor duruma düşüren bu tür iftira yada karalama amaçlı seçim süresi içinde üyelik alarak bu alanda serbestçe ve fütürsuzca yazma hakkını babasının malı gibi kendinde gören ve üzerine basa basa söylüyorum kendini bilmez üç beş tane (af buyurun) "çibelekçiden" ibaret aslı cismi belli olmayan kaçak bel altı vuranlardır.
Herkes yaptığı ile mükelleftir halkın gözünü bizim boyayacak yada boyanmış gözleri bizim temizleyecek halimiz yok akıl var izan var.
nizip.com ne mahkeme kapısı nede parti bürosu nede kahvehanedir. Bu alanda neyin nasıl yazılıp çizileceğini bilmeyenler; dedidoku, fısıltı, üfürük v.b haberlerini kendi mahallelerinde kapı önünde yapsınlar.
Bu hodri meydan lafı da artık iyice cılk olmuş durumda... yok öyle hodri meydan falan, konuşmayla olmuyor bu işler,
getir ispatını belgeni hangi konuda ne iddian varsa kendi elinle yayınla.
Ayıp yahu gören görmeyende bizi ali kıran baş kesen zannedecek.
-
efe avcı seni ciddiye almıyorum artık