SeLam Ben Resat NizipLiyim Su Anda AlmanyadaYim Nizipte Olan Bitenler Yenilikler Nelerdir Bilgi VerirSeniz Sevinirim Is Allah Beni Bilgisiz BirakmaSiniz Mutluluklar Sizlerle Olsun Hersey Gönlunuzce Olsun ALLAHA EmanetSiniz Nizip Halkim BeYyyyy :-)
Yazdırılabilir Görünüm
SeLam Ben Resat NizipLiyim Su Anda AlmanyadaYim Nizipte Olan Bitenler Yenilikler Nelerdir Bilgi VerirSeniz Sevinirim Is Allah Beni Bilgisiz BirakmaSiniz Mutluluklar Sizlerle Olsun Hersey Gönlunuzce Olsun ALLAHA EmanetSiniz Nizip Halkim BeYyyyy :-)
Nizip gelişmiş bir köy`müdür?
bn zeugma maratanu olsn derim hem çeşitli festivallerle ilçemizin adı duyulur hmde böyle bir etkinliğe ihtiyacımız vr
alıntı:
"quote" ekaplan demişki:
ben motosiklet yarışından yanayım; çünkü Nizipli bir çok arkadaşta motosiklet var vetecrübelilerde....
Belkibu sayede sokaklar yarış alanı olmaktan çıkar..
ne dersiniz_?.
.
Sevgili arkadaşım. öle diyorsun ama bu seferde yarışa hazırlanıyoruz diye her tarfı yarış alanına çevirmesinler :) :).
selamlar kazasısız günler bu motor tutkusu bence çok aşır
ZEUGMA MARATONU KÜLTÜREL YAPISINA DAHA UYGUN NİZİP İN..AMA SPORTİF FAALİYETLERİ DE UNUTMAMAK GEREK
ZEUGMA MARATONU KÜLTÜREL YAPISINA DAHA UYGUN NİZİP İN..AMA SPORTİF FAALİYETLERİ DE UNUTMAMAK GEREK
Bence saglık için en güzeli yürüyüş sporudur tempolu bır sekılde kosu olabılır....
ona bakarsan hiç bir seye hakkımız yok ama bu insanlar oylesinden anlıyor