Abdurahman abinin Annesinin ellerine sağlık...
Hacı abi şuan ismini bende unuttum ama :) işte onu patates cipsi sandığı an:d
--vış aneyy bu kadar patatesi nerden buldular bunlar lee:D:D
![]()
Yazdırılabilir Görünüm
afiyet olsun güzel geçmişe benziyor :)
Hoş bulduk gökhan.Gece güzeldi.Orhan Çelik erken daha erken gelse daha da güzel olurdu.Hepinizle tanıştığıma memnun oldum.
Geceyi ne kadar heyecanla bekliyorsam, bu fotoğraflarıda öyle bekliyorum. Sizlerle birkaç saat geçirmek tüm yorgunluğumu alıyor.
Bayramın 3.günü gecesi tekrar buluşmak ümidiyle.
Helal olsun size en son Hacıyıda yoldan çıkardınız.hehehee herkee çok selamlar orada olmayı çok isterdim.
Geleneksel çiğ köfte partimiz ilkini aratmayacak kadar güzel geçti. Bizlere nostaljiyi yaşatan, sevgili Gökhan hocamızın annesinin kendi elleriyle yapmış olduğu CİCİLİ BİCİLİYİ, yıllar sonra tepside görüp ve tatmak bana bambaşka duygu verdi. Teyzeciğim ellerin dert görmesin, senin meşhur Nar ekşin sayesinde, çiğ köfteyi, sucuk ve cicili biciliyi bizlere gelenek hale getirdiğin için. Buradan sizlere kucak dolusu selam ve sevgilerimizi yolluyorum. Tüm arkadaşlarım ve dostlarım, 15 günde bir olsa da biraraya gelip sizlerle beraber olmak bana tüm mutlulukları veriyor. Bayramın 3. gününü dört gözle sizlerle beraber geçirmek çin sabırsızlıkla bekliyorum. İyiki sizler varsınız.....
Bayramın 3.günü ben ve zeynel veriyoruz partiyi.Herkesi bekleriz katılım fazla oldukça daha iyi oluyor.
ogün boştum bu sefer ben unuttum yaa :( :( :(
bi türlü kısmet olmadı bu çiğköfte bana :( :( :(
Afiyet olsun bende birgün katılacağım çiğköfte partisine kıskandım vallaha.
Bende suriyedeydim !!!
kısmet olmadı arkadaş
herşeyi yemişler
Şıllık bile varmış
Çılgınca bir fikir daha
Bu yaz izmir e gidelim mi?
valla gökhan heçbirinizi değil de kasım abiyi görestim. :)
Coşkun bey Bayramın 3.günü sizi mutlaka bekliyoruz.
Şhin0475(Mustafa Şahin) Senide bekliyoruz.
Suriye'ye gitmessem :) inşallah gelirim.