Tarih Kesinleşirse Bizi Haberdar Et Belki Süpriz Yapabiliriz
Yazdırılabilir Görünüm
Tarih Kesinleşirse Bizi Haberdar Et Belki Süpriz Yapabiliriz
tarih kesin yukarda yazdım yaaa....yani yarın gece
Kafayi Yedik Oğlum Artik Yaşlilik Alemeti Ben Daha 1 Ay Var Zannediyorum
tosun paşa ne yapıyorsun
arkadaşlar 2 eylül 2004 tarihinde yapılan ticaret lisesi mezunları gecesine geç haberdar edildiğimizden dolayı gelemediğimiz için çok üzüntülüyüm inşallah geceniz iyi geçmiştir. Bir dahaki seneye erken haber edilirse inşallah bulunmaya gayret göstereceğim, ayrıca bu geceyi tertip eden arkadaşlara Nizip.com aracılığıyla çok tesekkür ederim.
İbo harika bir gece oldu, bulunmanızı isterdik. Sade, az kişili ve sıcak bir ortamda geçti. Evli olanlar aileleri ile katıldı. Derviş buraya ayrıntıları ve foto ları ekleyecek
tesekkür ederim mehmetçiğim inşallah derviş en kısa zamanda fotoğrafları ekler
Derviş kardeş öldünmü kaldınmı niye sesin soluğun kesildi ticaret lisesi mezunları gecesinden sonra buraya daha hiç uğramadın kardeş. M.Akif gece ile ilgili resimleri siteye senin göndereceğini söylemişti ama daha tık yok
ibrahim'ciğim, beni az idare edin,malum işler bu sıra çok yoğun,en kısa zamanda full burdayım inşaallah. Ben yokken gemiyi sen idare et.Seslen arkadaşlara gelsinler. Fotoları da eklicem, merak etmeyin.
Tamam kardaş emrin olur. Allah işlerine kolaylık versin
Merhaba Derviş sayende Nizip Com'a girdim sağol. Derviş sana Tiyatro ile ilgili bir dosya göndereceğim ancak bana adresin gerekli. Kurye ile göndereceğim dosyayı iyice incele. Örnek dilekçeleri kendine uyarlıyarak Gaziantep il Milli Eğitim Müdürlüğüne izin başvurusu yap. Bu arada Gazete içinde bir şeyler yapabiliriz. Yeter ki bu işlerle uğraşacak, güvenilir çalışkan insanlar olsun. Sana güveniyorum. Kendine çok iyi bak. Bu arada E-mail'im Habermisyon@mynet.com Görüşmek üzere. Tüm dostlara selam.
tosun(mustafa) nerdesin be olum.Biz yoksak sizde mi yoksunuz yani
Merhaba Derviş
Hala senden bir haber alamadım. İnşallah en kısa zamanda haberini alırım. Bu arada Nizip com'u yakından takip ediyorum. Nizip'ten haberleri takip ediyorum. Bu arada arkadaşların yazışmalarını da takip ediyorum. Böylesine birliktelikler her zaman kalıcı olur. ? bu kalıcılığı sağlarız. Dosya için lütfen adresini yaz.
AHMET
İstediğin adres ve telefonlarımı sana gönderdim.e-mailine bakarsan görebilirsin. Yazdığım yazıyı da çok iyi oku, arkası gelecek. Gazeteniz için de elimizden geleni yaparız. Fakat Nizip sevdalısı olmanız şartıyla. İstanbul'da nizibi en iyi şekilde tanıtmaya bakın,haberlerinizde NİZİP'E de yer verin..
alıntı:
Dosya için lütfen adresini yaz.
TAMAM
meraba arkadaşlar,
bu siteye neler oluyor anlayamadım. dünkü yazdıklarım uçmuş. admin senmi uçurdun yoksaıne var ne yok memlekette arkadaşları. İbrahim çalışkan arkadaşım sen üniversiteyi antalya damı okumuştun?
cuma uçan kaçan yok :) sen yerini şaşırmışsın. herhalde aysonundaki beyannameler seni çok yordu :))
yukarıdaki ticaret lisesi yazan yere tıkla, diğer mesajlara da bak
cuma bozkurt kardeşim evet ben üniversiteyi antalya'da okudum
ben seni hatırladım ama sen beni hatırladınmı bilmiyorum. ben muğla milas'tayım. muhasebecilik yapıyorum. sen nerdesin ne yapıyorsun? görüşmek üzere....
sen isparta'da okuyan cuma bozkurt değilmisin? cuma kardeş antalya'da okurken benim ziyaretime gelmiştin hatta bizim sinifta benim arkadaşlarla birlikte resmin bile var.
ben İstanbul'da ikamet ediyorum bir otomobil şirketinde muhasebe müdürü olarak görev yapiyorum.
muhasebecilik yapiyorum diyorsun; kendine ait büronmu var yoksa özel şirkettemi çalişiyorsun. görüşmek üzere
şu resmi siteye yüklede herkes görsün..
hangi resmi mehmet akif kardeşim
alıntı:
hatta bizim sinifta benim arkadaşlarla birlikte resmin bile var.
demişsin ya, bende siteye yüklede hep beraber bakalım dedim.
kendime ait bürom var ibrahim. serbest çalışıyorrum. muğla/milas'tayım. buralara gelirsen beklerim. kendine iyi bak. cevap biraz geç oldu ama kusura bakma
admin !
bence sen bizim sınıf veya okul resmini yükle. daha iyi olur.
evet arkadaşlar geldim. hangi fotolardan bahsediyorsunuz ben de anliimmm.
Sende benim gibi geç geldin ama Derviş kardeş ibo anlatsın sana bir ara istersen..
derviş murat kısa ben nasılsın herkese selam
Ticaret lisesi arkadaşlar neredesiniz? aylardan beri hiç kimsenin sesi çıkmıyor ya. Sevgili Akif scanerim olmadığı için resmi siteye ekleymedim ama inşallah birçok resim var hepsini ilav edicem
.
Resimleri bekliyoruz ibo, bu arada derviştede resim var oda ekleyecekti ama heralde vakit bulamadı. Ondaki resimlerde geçen yaz karpuzatandaki ticaret liseliler gecesinde çekilmişti.
Bu arada , bu yazki toplantı alelacele oldu, sağolsunBilal kardeş iki gün içinde bizleri ayaklandırdı ve alelacele toplandık fakat herzamankinden güzel ve daha samimi bir ortamda geçti.
Zaten bu böyle olmayacak, bundan sonra tarihi çok önceden bildirmemiz ve buradan da duyurmamız lazım. Belki ozaman sizlerde gelebilirsiniz.
Sizin için uygun olabilecek tarihleri yazarsanız, biz birazda sizlere uymaya çalışalım..
evet,ADMİN,geceniz güzel oldu,duygulandım....sanırım bende de geceye ait resim olacak,derviş beye vereyim.ama?derviş beyde kayip,bu aralar gören var mı?
.......selamlar.......
......
Sevgili Akif Kardeşim,
Eğer Ticaret Lisesi mezunları gecesini en az 1 hafta önceden sitede bildirebilirseniz biz Allah'ın izniye katılmaya gayret ederiz.
Ayrıca Tüm Nizipli Hemşehrilerimizin mübarek Ramazan-ı Şerif Ayını kutlarım.
Saygılarımla.
Arkadaşlar mutlaka benim girmem mi lazımı Bensiz bi iş yapamıcakmısınız siz.:)) Yav ALLAHAŞKINA şu formu aktif halde tutun. İbrahim özellikle sana güveniyorum. KIRICI'dan hayır yok .
Arkadaşlar bugün günlerden 04/03/2006 C.tesi saat 13.00 bugün benim için önemli bir gün, şu anda yanımda Mustafa Kırıcı var ve biz inşallah Allah'tan bir aksilik çıkmazsa B.Çekmece/Mimarsinan beldesinde G.Antep'liler Kültür ve Yardımlaşma derneğinin kuruluş çalışmalarına başlıyoruz. İnşallah derneğimizi kurduğumuzda buradan tüm hemşehrilerimize ilan edeceğiz. Ayrıca İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimizin 2.el otomobil ihtiyacı olursa yardımıcı olurum. Web sayfamız www.otorite.com.tr buradan elimizdeki mevcut araçları görebilirsiniz.
selam ibrahim ..gerçekten çok değerlisin.Lan nasıl insan bu kırıcı, yanımda diyorsun, yazmaya tennezül etmiyor.Yoksa bey mi oldu....neyse belki yazar bundan böyle. olum yazda o güzel fikirlerinden faydalanalım. Geçenlerde seyitle görüştüm. DERNEK ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİZE DÜŞEN HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPMAYAHAZIRIZ İBRAHİM. KOLAY GELSİN
slm derviş abi ders notların nasıl beni tanıdınmı? muhasebe böğlümünden.Nizip ticaret meslek lisesi mezunlar derneği şuan daha açıkmı?
Teşekkür ederim derviş kardeş, inşallah pek yakında derneğimiz faaliyete geçicek. Kırığa gelince bu ara çok teşviki mesaide o nedenle yazamıyor herhalde kendisine bu notunu ileteceğim. Kardeş tüm arkadaşlara selamlar ve hürmetler
slm.abdullah, galiba tanıdım .. dersler de çok iyi, bu kadar zamandan sonra ancak bu kadar olur.Şu an dernek yeniden yapılanma aşamasında, ilgilenen arkadaşlar var. buradan sizleri haberdar ederim. Dönem arkadaşlarını siteden haberdar et katılsınlar.
ibrahim şu arabalar hakkında özel bir bilgi almam gerekecek senden. bir ara görüşelim. dernek konusunda da günübirlik haberlerini beklerim