gerçektende çok guzel bır organızasyondu emeği gecen herkese çok tşk ederim...
Yazdırılabilir Görünüm
gerçektende çok guzel bır organızasyondu emeği gecen herkese çok tşk ederim...
üçüncüsü Ne Zaman.Mümkünse nöbetim olmadıqı bir qüne denk qeLsin
22 kasım c.tesi
yani bir var bir yok
Gökhan kardeşimin nar ekşisi muhabbeti bizleri geleneksel çiğ köfte partisinin ilk adımlrını attırmış oldu. Onun sayesinde, iki haftada bir Cumartesi günleri böyle bir uygulamayı otaklaşa karar verdik. Geleneksel hale getirdiğimiz Çiğ Köfte partimizin 2. de mükemmel oldu. Bizimki maksat muhabbet olsun, çiğ köfte bahane misali. Tüm arkadaşlarımız dostluğu ve kardeşliği o sıcak ve tatlı ortamda paylaştık. Orhan, Metal, Gökhan, K.Böler ve diğer kardeşlerimin espirileri ortalığı kırıp geçirdi. Telefonla gecemize katılan fsoyrık ve Tarhan ağabeylerimizde aramızda bulunmasalar bile telefonlarıyla gecemizi kutladıkları içinde onları buradan kucak dolusu selam ve sevgilerimi yolluyorum. Bu gece için fazla söze gerek yok sadeceyle tek kelimeyle Mü-kem-mel bir gece oldu....
adminim 23 kasım pazara geliyor :)
22 kasım cumartesi diyelim :)
nizip.com'un ortamları herzamanki gibi çok sıcaktı.
ama korkum şu ki sanırım 3. toplantımızda gökhan aramızda olamayacak, çünkü nar ekşisi için bir sıçradı iki sıçradı, bakalım 3. üncüsündede annesinden sıçrayabilecekmi :D
çiğ köfte ve peynirli kadayıfın yanısıra gökhanın cevizli sucuklarıda ağzımızı tatlandırdı...:D
2.Çiğ köfte partisinide kaçırdık 3.de mutalaka oradayım.3.partiyi kim veriyor?:)
Benle Kasım veriyoruz, mutlaka bekliyoruz
emeği geçenlere çok çok teşekkürler...
ortama diyecek söz yok çünkü bir aile gibi sımsıcak
gibisi fazla oldu sanırım zaten biz bir aileyiz:)
Tamam abi 3,çiğ köftede ortağımızı buluruz.
4. Partiyi ramazan tarhan ile beraber biz yapabiliriz köfteyide ramazan abi yogurursa tadına doyum olmaz çok güzel ypıyor
Ya gökhan abi iyi güzelde ben kendimi hiç göremedim.:)
Afiyet olsun ,yanlız gecenin vampiri adminle kılıçparlar galiba baksanıza o kadar çok yemişlerki gözleri dönmüş,tekrar afiyet olsun
Bende orhanın yarı çıplak çiğ köfte yoğururken resmi var, ama nasıl atarım ben onu konu içine bilmiyorum bilen varsa tarif etsin atayım, orhan çelik galerisine resmi attım
Çok güzel oluyor olmasınada, ben 2. si çok kalabalık olur sanıyordum. Nerde bu millet anlayamıyorum.
Kardeşler köfte yetmez diye gelmiyorsanız yapmayınöyle. Köfte az olur ama sohbetimiz bol ve tatlı. Lütfen 3. de katılım fazla olsun ayıp oluyor..
Arkadaşlar, kimin vereceği önemli değil, neticede 1 saat içerisinde olabilecek hazırlıklarla yapıyoruz. burda en çok yük, Osmanlı kafeyi işleten Derviş ve ekibinde. en çok onlar yoruluyorlar ve bizi kovana kadar onlara yüklenmeye devam edeceğiz :) diğer ufak tefek şeyleride hemen hallediyoruz zaten.
evet artık derviş abi bizi ne zaman kovarsa o zaman gelenekselliği biter:D
bu arada 3.ye gelmem zor gibi anam beni aramaya başlayacak sucukları sayınca:D
NİZİP.COM olarak Gayemiz hiç bir fikir ve ideolojiye saplanmadan yaşanabilir bir NİZİP yaratma hedefi değil mi? O zaman Kurban olsun dervişde, ekibide:)
afiyetler olsun efenim şifa olsun. Bi daakine inşallah kaçırmamaya gayret edeceim.
gokhan arkadasim davete icabet sünnettir ama ben nizipten cok uzaklardayim.. insallah birgün tanisma firsatimiz olur... sizlere afiyet olsun..
Abi ideolojisiz hayatmı olur:)Fikirlerimiz ne kadar zıt olursa olsun,önemli olan yazılanlarla kalp kırılmaması.Karşılaştıgımızda birbirmizden utanacak sözler sarf etmemeliyiz sitede.Anladın sen onu:)'Kurban olsun dervişde'Bu laf heyecanla söylenmiş bence:)
İleride pişman olmayasın.
Ay o fotoğraflar ne öyle? Çiğ köfte yapmışlar, üstüne üstelik bir de elleriyle yemişler. Ekran karşısında içim suvaştı resmen!...
:p
Mehmet heyecanla değilde espri maksatlı yazdım onu. Dikkat edersen sonuna smile attım. Ama yazdığım dakika pişman oldum desem inanırmısın.:) Çünkü kula kurban olunmayacağını bildiğim için yazmamam gerekirdi.. Eveettt, espride olsa biraz ağır kaçtı.
Olaya takva boyutuyla bakarsak çok ağır bir kelime kullandığımın farkındaydım.
Burası yeri degil amma Sahabeler demekki ömrü boyunca hep hata yapmış,anam babam sana kurban olsun ya resulluhah demekle.
İnsanın insana kurban olurum ifadesine bakarsanız bir kelimenin dilde ve lügatte iki şey veya iki manası vardır
1-Kelimenin lugat manası olur
2-Kelimenin ıstılahi manası olur
Bu tür cümle ve ifadeler genellikle ıstılahi mana içerir yani ben sana kurban olurum derken insan sana canım feda demek ister hangimiz canımızı ailemize sevdiklerimze dahası ve en önemlisi BAYRAGIMIZA TOPTAGIMIZA feda etmeyiz kurban olmayız , yaratılış yönünden bakarsanız insan EŞREFİ MAHLUKTUR yani yaratılmışların en üstünüdür haliyle insanın insana ben sana kurban olayım yani sana canım feda demesinde ne dinen nede sevgi saygı yönünden bir mahzur yoktur.
Bence iyi düşünmek lazım Eger bir insanın ugruna kurban olacagı deger yoksa sonradan çok pişman olur bu degerlerim yok diye.Selamlar
Ben onu düşünmemiştim.Ben orayı istila ederiz sonradan bu söz için pişman olursun o anlamda söylemiştim.
Eyvallah FATİH Abi..Açıklaman çok güzel olmuş. Farklı bakış açısıyla biraz daha aydınlattın bizi.
Mehmet kardeşim zaten gelen arkadaşların hepside farklı görüşte insanlar. Gelsen istala etmiş olmazsın sende aramıza katılmış olursun:) İşte bizim farkımız orada başlıyor. Farklı görüşlerdede olsak insanca oturabiliyor, anlaşabiliyor ve ortak karar alabiliyoruz.
gökhan abi bizim gibi şimdi okulda olanlar nasıl tadacak o çiğ köfteden bayram da da böyle birşey düzenleseniz olur mu
Gökhan abi bizim gibi şimdi okulda olanlar nasıl tadacak o çiğ köfteden bayram da da böyle birşey düzenleseniz olur mu