Şırnak'ta Mayın Patlaması Sonucu Şehit Olan Jandarma Astsubay Müslüm Fırat'ın (31)cenazesi, Memleketi Gaziantep'in Nizip İlçesinde Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.
Devami...
Yazdırılabilir Görünüm
Şırnak'ta Mayın Patlaması Sonucu Şehit Olan Jandarma Astsubay Müslüm Fırat'ın (31)cenazesi, Memleketi Gaziantep'in Nizip İlçesinde Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.
Devami...
Terör Örgütü PKK Militanlarının Şırnak-cizre Karayoluna Döşediği Patlayıcının İnfilak Etmesi Sonucu Şehit Düşen Jandarma Kıdemli Astsubay Çavuş Müslüm Fırat'ın Cenazesi Gaziantep'in Nizip İlçesinde Toprağa Verildi.
Devami...
Terör Örgütü PKK Üyelerinin Şırnak -Cizre Kara Yoluna Döşediği Patlayıcının İnfilak Etmesi Sonucu Şehit Düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Müslüm Fırat'ın Cenazesi, Gaziantep'in Nizip İlçesinde Toprağa Verildi.
Devami...
şehıdımıze allah rahmet eylesın acımız buyuk. hayın ler bırgun bunun hesabını verecekler
ruhun şad olsun allah geride kalan ailesine sabıy eylesin şehitler ölmez vatan bölünmez
![]()
Terör örgütü PKK üyelerinin Şırnak-Cizre kara yoluna döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Müslüm Fırat'ın cenazesi, Nizip ilçesinde toprağa verildi. Müslüm Fırat için Nizip Asri Mezarlığı'ndaki Hazreti Ali Camisi'nde tören düzenlendi. Törende, eşi Nuran Fırat, Müslüm Fırat'ın Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Tabutun üzerindeki bayrağı yetkililerden almak isteyen Nuran Fırat, ''O bayrakta eşimin kokusu var. Ne olur o bayrağı bana verin'' dedi. Nuran Fırat, eşinin şehit edilmesiyle ilgili olarak ''Vatan sağ olsun. Benim eşim şehit oldu. Oğlumu da asker yapacağım. Onu da bu vatana feda edeceğim. Ama kimse benden ağlamamı beklemesin, ağlamayacağım, kimseyi sevindirmeyeceğim'' diye konuştu. Şehidin 2 yaşındaki kızı İrem'in, kendisini kucağında taşıyan akrabalarına dönerek ''Babam şimdi cennette mi?'' diye sorması törene katılanları duygulandırdı. Şehit Müslüm Fırat'ın 6 yaşındaki oğlu Kaan ise üniforması ve elinde salladığı bayrakla dikkati çekti. Oğlunun tabutuna sarılan baba Cuma Fırat ile anne Fatma Fırat'ın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Törenin ardından, Müslüm Fırat'ın cenazesi, önce Mimar Sinan Mahallesi'ndeki evinin önüne, daha sonra Nizip Asri Mezarlığı'ndaki şehitliğe götürüldü. Yakınları, şehidin baba evinden mezarlığa kadar tabuta sarılarak yürüdü. Vatandaşların evlerinin önüne bayrak astıkları gözlendi. Pek çok vatandaş, terör örgütü PKK aleyhine slogan attı. Bu arada, törene Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sarı, Fatma Şahin, Özlem Müftüoğlu ve Mehmet Erdoğan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Şendoğan Karakuş,Nizip Kaymakam Vekili Ferhat Sinanoğlu, Garnizon Komutanı Cem Çerkezoğlu, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, askeri ve mülki erkan da katıldı. Şırnak-Cizre kara yolunda terör örgütü PKK mensuplarının yola döşediği patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak etmesi sonucu Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Müslüm Fırat ölmüş, 8 asker yaralanmıştı.
Devamı İçin Tıklayınız...
[sıze=4]şehidimize allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum.[/sıze]
[sıze=4] şehitler ölmez vatan bölünmez !!!!!!!!!![/sıze]
[sıze=4] bülent sarıdağ[/sıze]
şehidimize allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum.
şehitler ölmez vatan bölünmez.allah onlarıda evini yaksın.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kahrolsun pkk.
şehidimize ! rabbimden rahmet, kederli ailesine yüce mevlamdan sabırlar versin
allah rahmet etsin .. mekanı cennet olsun .. kahrolsun pkk.
allah gani gani rahmet eylesin... mekanı cennet olsun...
Mevlam rahmet eylesin.Aziz Milletimize ve ailesine sabrı cemiller diliyorum.
Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun. Geride kalanlara allah sabır versin
Şehidimize allahtan rahmet, ailesine sabır diliyorum.
Allah rahmet etsin,inşallah bizlerede şefaat eder.
allah rahmet eylesin şehidimize ailesine baş sağlığı diliyorum ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
Makamın kutlu olsun. Yarabbi bu ülke için oyun kuranlara hidayet et, etmeyeceksen kahru perişan et.
allah rahmet eylesin
Rabbim rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, yakınlarına da sabr-ı cemil niyaz ediyorum.
ALLAH Rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin
O zaten makamların en yücelerinden birine ulaştı. Allah kalanlara sabır versin...
Ruhun şad,mekanın cennet olsun.Allah ailesine sabırlar versin.
ruhun sad olsun aziz sehidim mekanin cennet ailene sabir versin yuce allahim
Allah rahmet eylsin aziz şehidimizi...
Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin
mekani cennet olusun
rabbim ailesine sabir versin
daha yeni ögrendim bizim mahallenin çocugu alllahtan rahmet ailesine de sabır dilemekten başka elimizxden başka birşey gelmiyor maalesef elimizden.
allah rahmet eylesin..
ben şehit kardeşi olarak bu acıyı anlıyorum ancak şehitlik mertebesini kimse ulaşamaz ben şehidimize allahtan rahmet kederli ailesine başsaglığı dilerüzüntülerini paylaşmak isterim
sehidimize ALLAH dan rahmet AILESINE sabir dilerim.
bir şehit olsak on tane diriliriz allaha şükür hepimizin eli silah tutuyor tarih buna şahit ruhun şad olsun yiğidim
Allah rahmet eylesin geride kalanlarına da Allah sabır versin
Allah rahmet etsin. Ama sadece allah rahmet etsin demekle yetmiyor sehitimizin adini bir okula, bir sokaga falan verilmesi kerekir diye düsünüyorum.Bunun yapilmasi icinde bizimde birseyler yapmamiz gerekir. Sehidimize tekrar allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
Ruhun şad,mekanın cennet olsun.Aziz şehidim.Sen ne ilk nede son olacaksın.Ama senin gibi 70 milyon bu vatan için can vermeye hazırdır.
Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber;
Sana avucunu acmış bekliyor PEYGAMBER
Allah rahmet eylesin
<TABLE id=AutoNumber40 style="BORDER-TOP-WIDTH: 0px; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px" borderColor=#111111 height=24 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=448 border=1><TBODY><TR><TD style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" width=448 colSpan=14 height=10>Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,
Sana âguşunu açmış duruyor Peygamber.
</TD></TR><TR><TD style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" width=35 height=10></TD><TD style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" width=35 height=10></TD><TD style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" width=31 height=10></TD><TD style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" width=31 height=10></TD><TD style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" width=31 height=10></TD><TD style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" width=31 height=10></TD><TD style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" width=31 height=10></TD></TR></TBODY></TABLE>
Mekanın cennet olsun...
<TABLE id=AutoNumber40 style="BORDER-TOP-WIDTH: 0px; BORDER-LEFT-WIDTH: 0px; BORDER-BOTTOM-WIDTH: 0px; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-RIGHT-WIDTH: 0px" borderColor=#111111 height=24 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=448 border=1><TBODY><TR><TD style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" width=448 colSpan=14 height=10>Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,
Sana âguşunu açmış duruyor Peygamber.![]()
</TD></TR><TR><TD style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" width=35 height=10></TD><TD style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" width=35 height=10></TD><TD style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" width=31 height=10></TD><TD style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" width=31 height=10></TD><TD style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" width=31 height=10></TD><TD style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" width=31 height=10></TD><TD style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" width=31 height=10></TD></TR></TBODY></TABLE>