Parkın içini kasediyorsanız sorun olmadığı konusunda eminim,ama yol konusundan bahsediyorsanız doğrudur yolun bir yerinde ufak bir sorun var. Onuda imar müdürümüze ilettik.
Yazdırılabilir Görünüm
Parkın içini kasediyorsanız sorun olmadığı konusunda eminim,ama yol konusundan bahsediyorsanız doğrudur yolun bir yerinde ufak bir sorun var. Onuda imar müdürümüze ilettik.
benim bildiğim Nizip çağdaş ve modern bir kent olma yönünde ilerlerken, insanlar yaptıkları bu güzelliklereisimler verirken neden oradaki insanların değilde kendi düşüncelerini değerlendiriyorlar. osmanlı parkı denmiş bu zamanda osmanlımı kaldı. yoksa birileri kendilerini bu şekilde öne çıkartıp. acaba başka bir düşünce içerisindemidir. oda bilinmez. bence bizim Nizip’imize birATATÜRK,birCUMHURİYETveya KÜLTÜR parkı ismi daha çok yakışıkkalırdı. yinede yapılan hizmetin kötüsü olmaz . ilerde dahada iyilerini yapmanızı umuyorum. saygılar
orhan abi bu sefer kesin...kısmetse aralık ayının ilk günlerinde ordayım...randevu defterine ekle 5 aralık akşamını...
çok güzül ve başarılı olmuş .
ısrar ediyorum ve destek bekliyorum... hem zaten fazla da bir masrafı yok ki çimi sök kumu dök...
.
abi tam buraya bir yol isterim neden diye soracak olursanız...
imdi parkı gezerken (ki gelenlerin tamamı şöle baştan başa bir turlar) bu köprülerden haliyle herkesin geçmesi gerekiyor çünkü başka yol yok!... hele bide köprüde manzaralı resim çektirenleri hesaba katarsak alternatif bir yürüme yolu lazımmhaksız mıyım? .
.
Sayın Orhan ÇELİK’e teşekkürler. Park da, resimler de güzel; parkın daha da iyileştirilmesi için yapılan eleştiriler de yerinde..
Benim dikkatimi çeken ise, resimde pek sırıtmasa da KAPININ RENGİ; bana göre sarının en çirkin ve en itici tonu vurulmuş. Parkın içindeki objelerin ve de çevredeki binaların renkleriyle uyumlu bir renk tonu düşünülüp, boyanamaz mıydı?.
Kemal bey son derece mantıklı bir öneride bulunmuş. Hepimizin gözünden kaçan ama merak edilmesi gereken bir konuya değinmiş, alınan veya alınacak önlemi bende merak ediyorum doğrusu...
Yo yo arkadaşlar,o konuda bir sıkıntı yok. Havuzların derinliği sadece 50 cm. Yarım metrelik bir havuzun tehlike arzetmesi söz konusu değildir. Ama yine de duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim. Haa bu arada toplam 10 güvenlik görevlisi parkta görev yapmaktadır.Bunu belirtmekte fayda görüyom. Saygılar...
Park güzel olduda onun yerindeki saha gitti ona üzüldüm biraz çoçuklugumun tmü nerdeyse orada geçti her neyse artik ne yapalim Nizip için hayirli olsun tüm hemşerilerimi sevgilerle ALAGÖZ .
Yahu hani buraya spor alanlarıda yapılacaktı ben göremedim fotoğraflarda spor alanlarını insan 3 tane basketbol potası kor değilmi yani!
Karakayalar var Taşbaş dağında, getirilip havuz içinin kenarlarına serilmesinde fayda var.. Çocuklara önlem bakımından...
Orhan abi bak yine beni duymadın ha...
yazın çocuklar havuz olarak kullanabilir.benden soylemesi.
10 tane güvenlik var. snmıyorum kimsenın cesaret edipte girecegini.
teh teh teh bizim Nizipin çocukları olacak ta girmeyecek?sen külahıma anlat cumali kardeş.girerler.asker koysan yine girereler..
süper olmuş işallah başka bir belediye başkanı gelip degiştirmez
25 Dönünmlük bu alan,ilgili bakanlıktan şartlı alındı,dolayısıyla değiştirmek gibi bir şey sözkonusu olamaz. O konu da sıkıntınız olmasın. Ayrıca 5-10 gün içerisinde cafe ve restaurant bölümü faaliyete geçecektir. İnşallah 3. Nizip.com gecesini orada yaparız.
Bundan sonra Ben Turizm servisine evi tarif ederken Osmanlı Parkı yanı derim artık.
orhan abı elıne saglık walla bız dısarıdayız ama nızıpe gıttıgımızde senın bu fotoların sayeseınde yabancalık çekmıycegız tskler abı
ya bu site Nizip belediyesine mi ait neden belediyenin reklamı yapılıyor. sayın site yönetileri bu site belediyenin ise beni üyelikten atın.
Kardeş öncelikle Nizip.com'a hoşgeldin. Burası Nizip'lilerin sitesidir, yani paylaşmak istedikleri güzel konuları, resimleri, anıları gönderdikleri bir sitedir. Bu nedenle her güzel şeyi yayınlarız. Güzel olanı kim yaptıysa onu yayınlıyoruz. Senin paylaşmak istediğin varsa onuda yayınlarız. Güzel olanların yanında düzelmesini istediklerimizi de yayınlıyor ve halkın sesi olmaya gayret gösteriyoruz. Belediyeye yapılan birçok eleştiriyi yine bu sitede bulabilirsin. Selamlar...
keskinn bey,burada belediyenin yaptigi muhtesem bir eser var,Nizip tarihinde böyle bir eser gördünüzmü? neden bundan rahatsiz oluyorsunuz.biz disaridan,Nizip belediyesini basarili buluyoruz,ve yapilanlari buradan taktir ediyoruz.Hersey Nizip icin.
İLK ÖNCE BU PARK İÇİN ARKADAŞLARİN DEDİKLERİ DOGRUU NİZİN UŞAGİNA DUR DİYEBİLİRMİ İNSAN HEMEN DALARLAR YÜZMEYE BİR DE GENÇLİK YENİ ÇAG DÖNEMİMDE SPOR YAPACAK BİR YER BULAMAYACAK SPOR ATAÜRKTÜN BİR ATASÖZÜ VAR Dİİ ONU DÜŞÜNSÜNLER BUGÜN DÜNYADA BAKİLİNCA ÖRNEGİN ÜNİVERSİTELERDE ÖGRENCİLER SPORCU BURS VERİYORLAR BUNUN BİR NEDENİ VARDİR ÇÜNKÜ SPOR YAPAN ADAM ZEKİ ÇEVİK OLURRR BENİM LÜGATİM BU KADAR DAHA FAZLA SÖYLEYEMİYORUMMM ... BELEDİYE BAŞKANİMİZDAN RİCAM NİZİPLİ ÇOÇUKLARİN SPOR İLE GELİŞMESİ İÇİN ONLARA UFAK Bİİ TESİS GİBİ Bİ ŞEY YAPSA YETERLİDİR KOSKACO SAHA ZATEN FAZLA İDİ.. ESSKİDEN TURNUVALAR DÜZENLERDİLER ESNAFLAR ARASİNDA GENÇLER ARASİNDA DÜZENLESİNLER MESELA alagöz .
görünce inanamadım ya süper farklı bir güzellik katmış Nizipimize.biran görünce sanki nevyork falan sandıım.emeği geçenlere teşekkürler.izmir.
Nizip’e ve sevgili Nizip halkına yakışır bir çalışma olmuş sevgili hemşerilerim her şeyin en ii sine layıktır ..
Her ne kadar geç kalınmış bir çalışma olmasına rağmen yinede emeği geçenleri kutluyorum ..
Ankara Keçiörendeki gökçek parkının küçük bir modeli olmuş ..
Demekki isteyince böyle güzelliklere imza atılıyor ..
Sayın sarıda kendisini düşündüğü kadar birazda hemşerilerini düşünse eminim çok daha güzel işler yapılır..
OSMANLI PARKI ÇOK GÜZEL OLMUŞ EMEGİ GEÇEN HERKESE TESEKKÜRLER
-Nizip kütüphanesi rezalet ve borç içinde..
-Nizip te köy yollarının % 90 ı düz toprak yoldan daha kötü.
-Nizipimizin iç trafiği kontrol edilemez oldu.
-Nizip in % 90 ı zar zor geçiniyor..
-Nizip otogarı,2 firma olmaz ise fıstık hali ambarı olacak nerdeyse.
-o ziraat bankası önündeki yaşlılarımızın maaş çilesini görüpte-Nizipten gurur duyuyorum-demek size hak değildir ey büyükler...
-Nizip gençliğinin %90 ı sürekli internete takılıyor.NİYE Mİ?...almandan şurdan burdan bir kız bula da kaçıp gide diye.... .
O-S-M-A-N-L-I PARKI....OSMANLI nın adı parklara kaldı diyesiymiş....
yapanların eline sağlık.ÇOK GÜZEL OLMUŞ..
ÇOK SÜPER ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM MEMLEKETİMİZE BÖYLESİNE GÜZEL ESER BIRAKTIKLARI İÇİN AMA ÖNEMLİ OLAN SAHİPLENMEK 3- 5 TANE SERSERİYE MEYDANI BIRAKMAMAKTIR. UMARIM ÖZEL GÜVEMLİĞİ VARDIR, OLMASIDA GEREKİYOR
OSMAMLI parkını tüm Nizipli hemşerilerime hayırlı olmasını temenni ederim. .
VEYSEL DEMİR İSTANBUL .
.
BENCE de super orhan sen devam et cekemeyenler olabilir saygilar
VEYSEL DEMİR HERKESE SELAM OLSUN OSMANLI PARKININ TÜM NİZİP HALKINA HAYIRLI OLMASINI DİLERİM. UMARIM TEMİZ TUTARLAR..
.
Bugün pazar olduğu için ailecek gezelim dedik. Parka doğru gidince yeni parkı çocuklara gezdireyim dedim. Muazzam bir kalabalık vardı. Köprülerin üzerileri cıvıl cıvıl.. Hele çocuk alanını görmenizi isterdim, iğne atsanız yere düşmez. Aileleringelip oturduğu gibi birçok gençte geziniyordu parkta ve şahsen en ufak bir saygısızlık görmedim. Bir tarafta aileler oturup yazdan kalma güneşin tadını çıkarırken, bir tarafta çocuklar salıncaklara binmenin yarışı içerisindeydi. Gençler son derece kibar gezip çıkıyorlardı parkı. Bir küçük çocuk takıldı gözüme ağlıyordu, sonradan anladık ki yanındaki babası ve onu artık eve gitmek için ikna etmeye çalışıyordu. .
Havuzun suları kış olduğu için olmalı ki boşaltılmıştı veya tamirat var bilemiyorum...
Bence tek eksiklik kafenin işlemeyişi ve hizmete açılmayışı. Umarım orasıda iyi bir işletmeciye verilirde ailecek gidebileceğimiz içkisiz bir mekana kavuşuruz..
Bunu yapanlardan allah razi olsun sizdende razi olsun
Orhan seni takip ediyorum su resimlerden dolayi sana nekadar tesekür etsem azdir cünkü memleketen cok uzagim HARIKASIN
Estağfrullah abi,gayemiz Nizip dışında yaşayan vatandaşlarımızın özlemini bir nebze olsun dindirmektir.
Selam Aleyküm millet.. Ben neo önce kendimi taktim edeyim. Şu anki meşhur Osmanlı parkımızın Güvenlik Görevlisiyim.. Uzun Zamandır giremedim formlara. Çünkü bu NEO adına yazdığım yazılar yüzünden nerdeyse ekmeğimizden oluyorduk.. neyse bu işin kendim boyutu.. .
Arkadaşlar Bence bu parkı gezemeyenlerde bi gezsinler.. öyle vaktim yoktu şuydu buydu gibi kıytırık kaçamaklar yapmasınlar...
Admin abi havuz şuan suyu temizlenmek için boşaltıldı inşallah bikaç günde geri doldurulacak. Diğer bi konu parka gelen insanlarımızın hala park kültürü yok.İnşallahta alışacağız.Çekirdek çıtlatıp yere atanlar.. Bösböyük heriflerin sallıncağa binmeleri gibi çok şikayetçi olduğumuz konular var.. umarım halkımız bunlara alışacak.. inanın o çimleri büyütmek için basmayın demekten dilimizde çim çıktı. yani daha sayamadığım biçok konular... .
Siz sevgili hemşehrilerimizden lütfen bu konulara dikkat etmenizi istirham edecem.. ve bu konuda diger insanlarıda uyarmanızı rica edecem...
Ben neo olarak bu siteye veda ediyorum.. Çünkü gerçekten sıkıntı yaşadım deşifre olunca...Herkesten helallik istiyorum.. Kalanlarada İnşallah hayırlı yazılara imza atarsınız diyorum. Selametle kalın. Selamün Aleyküm.
Not:Admin abi lütfen üyeliğimi iptal edin..
Admin not :Üyenin isteği üzerine üyeliği kilitlendi.
gerçekten çok güzel çekilmiş ellerinize sağlık
hayırlı insanlar hayırlı iş yapar. herkes kendi ayarı kadar iş yapabilir bıravo başkana bu işler aşk işter yürek ister sevda ister başkanı ve ekibini yürekten kutluyorum.
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKÜRLER.PARK SÜPER OLMUŞ.ORHAN ABİ SENİN DE ELİNE SAĞLIK AZ DA OLSA HASRETİMİZİ GİDERDİĞİN İÇİN.