Hiç yazmamışsın yediklerini :)
Yazdırılabilir Görünüm
Hiç yazmamışsın yediklerini :)
Sahi bu Ahmet Karadağ artık yazamaz oldu. .
Acaba bir muska falan mı yaptırsak.
Yada kurşun mu döktürsek.
Yazabileceğine benim umudum kalmadı .
Kıymetli İbrahim Hocam ne dersin.
.
Osman kimse duymasında, Ahmet yabancımız diil.Ama sen daha yakından tanıyosun. Kılıbıklığı var mıydı bunun daha önceden bizdeyken yoktu..
ARKADAŞLAR AFİYET OLSUN.SENEYE BU KATILIMLARIN DAHA DA YÜKSEK OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN.
Her insan güzeldir..
Her insanın içinde güzellik vardır..
Ve bu güzellikler güzel ortamlarda ve de güzel insanlarla ortaya çıkar..
Bizde bu güzelliği NİZİP.COM da bulduk. Sıcak bir aile ve ailenin güzel fertleri..
Hepinize teşekkürler güzel insanlar. Hep böyle sıcak ve dost kalmak dileği ile saygılar,.
Dostlar,.
Öncelikle gelemediğim için hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum..
Ama yiğenimin şehir dışından misafirimin gelmesi nedeniyle aranızda olamadığım için sanırım beni affeder kusuruma bakmazsınız..
Halil Hocam,.
Dediğin gibi birde serde kılıbıklık olunca durum böyle bir hal alıyor..
Selamlar Saygılar.
Ahmet abi özlettin kendini.
Coşkun Kardeş sağolasın var olasın..
Ama gerçekten çok önemliydi.Yoksa bilirsin mutlaka gelirdim..
Selamlar Saygılar.
nasıl olduda Unuttun be orhan abim...hocam cok güzel resimler elinize emeginize saglık. bende orda olmak isterdim ama kısmet degilmiş:( birdahaki toplantıda buluşmak dilegiyle. .
SabredeLim MevLam NeyLer.NeyLerse Güzel EyLer....
.
Emege Saygı..
bayramınız mübarek olsun sevgili Nizip.com emektarları.arıza nedeniyle foruma giremedim kaç gündür.İftar için admin abiye ve emeği geçenlere teşekkürler.
yemek davetlerinin hep adminden gelmesi manidar bir vaziyet.yav biz ler de hürmet edemez miyiz? Barak ta söylendiği gibi adamlık etmek lazım.Hele şu taksitler bitsin...yaparım yapacağımı da...neyse,eyvallah.
Hocam ömür biter taksit bitmez.
Kurban bayramında yap istersen .
Hem ete de para vermezsin (Ha bu isteğin benim Kurban bayramında Nizipte olmamla bir alakası yoktur) Malum sitede bazan hakkımda yanlış ithamlar yapılıyor. .
bingo!inanın bu cevabın sizden geleceğini tahmin ettim be osman.hakkaten taksitler bitmiyor.umarım yüksek rakımlı tepelerde oturanların vicdanı biraz işler.eyvallah felsefefe,iyi bayramlar üstadım.
haa bu arada teklifin hiç te fena değil,düşüneceğim.burda olmandan onur duyarız.Tabii ben burada olursam..
Biraz geç olsa da gecede benim çektiğim resimleri etkinlikler başlığına yükledim. Affınıza sığınıyorum. İyi seyirler....
http://www.Nizip.com/pic.asp?cmd=2&cid=11&sid=24.
Edited by - Nizipli_kurt on 10/30/2006 6:19:51 PM
Arkadaşlar gecede bir açıklama yapmıştım heralde gözden kaçmış, yine yapayım. Son iftarı Nizip.com’un reklam gelirleriyle yaptık. Biliyorsunuz reklam gelirlerimizin tamamını, bu tür etkinliklerde, sitenin gelişiminde ve burslarda kullanacağız kısmet olursa. Daha önceki etkinliklerde de yardımda bulunan arkadaşlarımızın hakkını inkar edemem. Gerçi önemli olan sizlerin gelmesi ve buluşmamızdır.
Admin abi emeklerin için tşkler. Katılmak isterdim ama bi’türlü zamanı iyi kullanamıyorum,sizlerle tanışmayı çok isterim. İnşallah bidahahi sefere, görüşmek üzere saglıcakla kalın..
bu konu tozlanmıs burda...
Yaw ey ey :) anladık iftar istiysiiiiz.
Ama inanın kaç kişi olduğu belli olmayınca zor oluyor, en büyük sıkıntı bu. Bakın geçen toplantımıza benzer bişeyler yapıp görev bölümü yapalım. Herkes 20 veya 10 kişilik bir çeşit getirsin.
son gunler olsun kı bızde gelelım abı bızsız olmaz ama degılmı?
bu tür organizasyonlar çok iyi güzel şeyler tabiki içinde bulunup çorbaya tuz koymak daha iyi ama malum ama insallah seneye nasip olursa bir deyil bir kaç iftar yaparız saygılar
gelecek olanlar adını yazsınn..admınım sizde gunu belırleyınde ona göre program yapalım....
bu konu tozlanmaya devam edıyor.....