bencede o lambalar
işlemeye başlatılmalı vede gerekli yerlere de yeni lambalar konmalı .....
Yazdırılabilir Görünüm
bencede o lambalar
işlemeye başlatılmalı vede gerekli yerlere de yeni lambalar konmalı .....
Bi ara vardı havuzun çevresinde geri kaldırdılar.
Lütfen yetkililer bunları dikkate alsın.çok önemli konular bunlar
ben bu konuda bir yazı yazmıştım ama dikkate alınmadı ya bizden küçük birecik te trafik ışıkları yanıyor ve orada trafik kurallarına uyuyorlar bizde yani yeşil nizibimiz de NEDEN TRAFİK IŞIKLARIMIZ YANMIYOR lütfen sayın yetkili arkadaşlar buna kesinlik le bir çözüm LÜTFENNNNNNNNNNNNNNN
Arkadaşlar bende bu konuda bir konu açmak istemiştim fakat konu açılmadı benim bu konu üzerine görüşüm toplumumuzun dayanışmasını gösteriyor aslında gerek var bizim nasıl bir toplum olduğujmuzu dayanışmamızın olduğu gösteriyor.Hatay'da bir tane bile trafik ışığı yok bu toplumun dayhanışmasını gösteriyor ama en iyisini yetkililerimiz bilir
bir kaza olması lazım bir kişini ölmesi mi lazım o lambaların faliyete geçirmek için onların oraya konmasının amaçını yalnız trafik sıkısıklıgını gidermek degil hala bunu anlamayıp yakmıyorlar lambaları.........
Haklısınız Arkadaslar Katılıyorum Aynen Hatta Bi Söylentiye Göre Nizipli Sürücüler Baska Bi Sehire Gidince ısıklarda Cok Zorluk Cekiyolarmıs Alısmamıslar Yaa Ondandırr......
Evet Bencede Bir An önce Ana Harterlerde Trafik ışıkları Bir An önce Faliyete Geçmelidir Bu Yüzden Bir çok Kaza Meydana Gelmektedir Bunun önüne Geçilmelidir
bence osmanlı parkının tedaş ın oldugu taraftan girişi takılacak cukur falan kazılıyordu.sınyalızasyon arabası vardı orda..hayırlısı bakalım ne olacak..
![]()
Nizip İlçesi zaman geçtikçe gelişiyor ve büyüyor bu büyüme ile birlikte bazı sorunlar ve sıkıntılarda ortaya çıkmaya başlıyor. Onlardan biri ise [NZ]trafik [/NZ]sorunu. Nizipte yaşanan trafik sorununu çözebilmek için başta Nizip [NZ]Kaymakam[/NZ]lığı bununla birlikte Nizip Belediyesi ve Nizip Emniyet Müdürlüğü yaşanan trafik sorununu çözebilmek için çeşitli tedbirler alıyor. İlçenin çeşitli yerlerine yapılan trafik sinyalizasyon lambaları trafik yüküne bir nebze fayda sağlayacak gibi görünüyor. Yetkililer ise vatandaşların trafik kazalarının meydana gelmemesi için mutlaka trafik ışıklarına uyulması gerektiğini belirtiyorlar. İlçede yapılan trafik sinyalizasyon lambaları ile ilgili çalışmalardan memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ediyor.
Devamı İçin Tıklayınız...
bir hafta ışklar yanar ondan sonra bozulur aslnda bunların başına güneş enerjisi takılsa bozzulmaz da
Duyarlı hemşerilerimize ve duyarlı yöneticilerimize teşekkür ederiz.
emegi gecen herkese teşekkürler
Adliye kavşağı düzenleme çalışmaları yapıldıktan sonra o kısmıda trafik lambaları takılacaktır.
dün gördüm ışıklar hayırlı olsun....
inşallah kurallara uyulur vede ışıklar çalışır..
Yanlız cadde üzerine park edilmiş araçların için günboyu 1 Polis Memuru Görev yapsa iyi olacak. park yasak tabelası konmuş maşallahı var bir düzine araç park halinde
![]()
Nizip ilçe trafik komisyonu tarafından geçtiğimiz aylarda alınan karar doğrultusunda şehrin belirli, noktalarına trafik ışıklarının konulması kararlaştırılmış ve bu konuda gerekli çalışmalar için adım atılmıştı. Yapılan çalışmalar sonrası ilçenin en yoğun caddeleri olarak bilinen Mustafa Kökmen Bulvarı hastane caddesi ve Osmanlı kavşağı olmak üzere üç önemli noktaya yerleştirilen trafik lambaları hizmete girdi. Trafik ışıklarını devreye girmesiyle birlikte yollarda yaşanan sıkıntının giderilmiş olduğu gözlenirken araç sürücülerine büyük görevler düştüğü belirtildi.
Devamı İçin Tıklayınız...
Trafik lambaları sayesinde trafik akışının yavaşladığını gördüm.Çok güzel olmuş çünkü şehrin içinde hız yapanlara çok güzel köstek oldu. Sabah gelirken kendimi trafikte huzurlu hissettim. Birazda güldüm doğrusu alışık olmayanlar sağ şeritte durup sola dönmeye çalışıyordu :) Sizden ricam ışıkların süresini kısa tutmanız böylelikle sürücülere bunu daha kolay kabullendirirsiniz. Allah daim etsin inşallah.
Süre konusunda bir küçük bir sıkıntı olduğuna katılıyorum. Sağa dönüşlerde de bekleme yaptırmamak lazım.
Yıllar sonra nizipde trafik ışıkları gözüm doldu doğrusu keşke bir kaç yıl daha beklenseydine acele ye gerek yoktu sonra yapardınız
trafik ışıklarını konuldugu bölgeler için önlem alınmasa kazalara neden olabilir çünkü sagan dönecekler ve dik gidecekler yolu kapatıgı durumda karşıdan gelen araçlarla kazaya neden olabilir........şeritler arasına ayrılacak önlemler alınmalı.....
çok güzel oldu da ışıklar ama oradaki ışıkların yanlarındaki park sorunun çözülmesi gerekli diye düşünüyorum. emeği geçenelere teşekkürler..
trafik ışıkları cok guzel oldu bence inşallah herkes uyar ve uymaya da davet edıyorum herkesı
Bu memleket sahipsiz mi arkadaşlar???
Tamam ışıklar yapıldı anladık da ....
Neden bu ışıkların çevresine ilk bir hafta da olsa bir görevli bulunup da park yapan araçları oradan uzaklaştırmaz????
Hem cadde dar birde vatandaş gelip ışık yakınına park ediyor o zaman sen dur seyret yav ışık yapılınca her şey bitiyor mu??? veya illa para cezası mı kesilmesi lazım???. Nizip in trafil ekipleri nerdeler acaba vatandaşı ikaz etmek uyarmak yok mu??? Yoksa bizim polisimiz arkadan habersizce ceza mı yazmakla meşgul sadece???
Birde bu motosiklet veya motor meselesi. Sanki bu iş vatandaşların motorla binmesini engellemeye çalışmak için oluşturulan bir olaya döndü??
Yahu motor yakalmaya trafik ekibimiz var ceza kesmeye trafik ekibimiz var ama yeni yapılan trafik ışıklarının çevresinde bi tane trafik polisi göremezsiniz ha o da varsa ya ceza kesecek yada motorlu yakalayacak.
Memleketin içinde yaşlı başlı nerdebi motor sürücüsü varsa tututnuz ama eksozunu sökene tek teker yapana gece son sürat ve patlak eksozla gezeni duymuyormu kimse???
Birde büyük yarış motorlarına ses eksozu takarak şehir içinde gezen büyük motorlar var onları hiç söylemeyelim.
Ya şehir içinde gezen kamyon tanker traktör bunlar saati uygun olmadığı halde hem geziyorlar hem de en uygunsuz yerlere mahalle aralarına park ediyorlar. Bizim trafik ekiplerimizde ancak motorluyu durdurup yaşlı başlı insana - Senin kaskın nerde?? Senin ehliyetin nerde??? gibi sorular sormakla meşgul.
Yakalıyacaksan bunları yakala benim okuma yazma bilmeyen amcam nasıl ehliyet alsın!!!!???
Ya da at arabası sürücülerinin çoğu kayıklı motor veya araba aldı bunlar da da zaten ehliyet ve okuma yazma veya diploma yok . Bırakın zavallı insanlarla uğraşmayı....
Benim tek diyeceğim İNSAF VİCDAN ve ALLAHTAN KORKUN....
zamanla alışırlar..... mı acaba...
Ehliyet konusunda esneklik yapılacaktır,özellikle yaşlı insanlara....
Eski at aracı sürücülerinede zaten uzun bir süre verilmişti,onlarda verilen bu haktan memnunlar zaten...
Işıkların olduğu mevkiiye trafik polislerinin denetim yapması konusu ise; günün her saati değilde bazı saatlerinde denetim yapılıyor....
Uzun süreden beri alışılagelmiş bazı alıkanlıklarımızıda zamanla vatandaş olarak kendimize çeki düzen vererek iyi bir seviyeye geitreceğimizden kuşkunuz olmasın...Her şey zamanla ve yavaş yavaş,heyecanınızı ve haklı taleblerinizi anlıyorum ama biraz daha sabır inşallah :)
Bu ışıkların Süresi bana uzun gibi geldi sizce de öyle mi _?
Sana öyle gelmiştir :)
Adliye Kavşağına, kız meslek lisesi kavşağına, aşağı belediye ve ak işin bulunduğu kavşağa ...
Her gördüğümüz kavşağa ışık koyalım.
Önce şu memleketin araç parkına bir çözüm bulunsa ...
Orhan Bey Demiş günün belirli saatlerinde bu yeni ışık konan kavşaklarında trafik polisi görev yapıyor diye de ne zaman???
Akşam yoğunlun olduğu saatte yukarıda Şifa polk. Manav Uğur ve Carrefour un önüne araçlar parkediyor yav o saatte bir yetkili ordan geçsinde bir görsün bankanın ve bu saydığım yerlere park eden araçların trafik akışını nasıl engellediğini.
Oraya buraya trafik lambası koymak çözüm değil...
Hiç yoktan ki zannetmiyorum bir yetkilinin burayı okuduğunu şu trafik ışıklarına yakın yerlerdeki park sorunu halledilse.... Arkadan plakaya ceza yazarak değil. Görevli orada bulunacak bizzat uyaracak ....
Yoksa birileri trafik lambalarını diksin diğer birileri oturduğu yerden plakalra cezaları yazsın ....
Eh Hayırlı Olsun.....
Caddeler ne kadar dar olursa trafik o kadar hızlı ilerlermiş. Eğer Nizip'teki caddeler tek şeride düşerse Nizip'teki trafik daha hızlı ilerlermiş. Bunu bir yetkilinin ağzından dinlemiştik. O zaman da katılmamıştım, şimdi de katılmıyorum. Diğer şehirler yol genişletme çalışmalarına milyarlar harcarken bir daraltmak için para harcıyoruz. Bu türden bir uygulama sanırım en son uzun çarşıda yapıldı.Yol daraldı amabu sefer millet kaldırımlara park etmeye başladı. Bugün Atatürk Bulvarı üzerinde bir sürü iş yeri var. Adam 5 dakikalık bir alış-veriş için aracı yol üstüne değilde nereye park etsin? Bence bu anlayıştan vazgeçilmeli.
İşe Atatürk Bulvarı'ndan başlanmalı. Orta refüj bence çok geniş. Her iki taraftan 30 cm daraltılsa, yol 60 cm genişler. Zaten refüj taşlarının kalınlığı 30 cm kadar. Ağaçların bedenini saracak kadar toprak olsa yetmez mi? Yer yüzeyindeki toprağın ağaca faydası yok zaten. Kökler beslensin yeter.
ya nizipliler pek alışık değil ama zamanla alışırız heralde şahsen ben beklerken sinir oluyorum.Ama her ne kadar işimize gelmesede çok önemli bir konu hayırlı olur işallah
dün gece gördüm 5 tane araba beklıyor..kontrollü geçiş yanmasına ragmen 2 dk bekledıler kavsak bomboştu öndekı amca..hala yeşilin yanmasını beklıyor ..koptum gülmekten...sanırım zamanla alısılacaktır..yalnız ca ısıkların oldugu kavsaklara araç park edılmemesı ıcın trafık bekler se bı kaç gün sorun cıkmaz..
Doğudan gelip Batı yönüne giderken ışıklar yeşil dalga oldu.
Fakat Batıdan geliş yolunda hala sıkıntı var.
ama artık var hemde çok geç yanıyor :D:D:D
he yaww kırmızı ışıkta ççok bekliyoz bekle ki yansın