-
Açıkcası ben galiba biraz tembel biriyim o yüzden aktive konularda sadece bu vardı bende eli boş dönmemek için bu konuya mail attım maksat yemek degil muhabbet olsun istemiştim.Orhan abimin dedigi gibi ben o kadar bogazıma düşkün degilmişim:BU arada hocam sen beni tanıyormuşsun ama ben sizi tanımıyom nasıl tanılşacaz..... :)
-
[u]Sayın Blgin_zaane:</u
Buraya msj atmakla iftara geleceğini itiraf ettin. Kayda alınmıştır. Sakın gelmemezlik etmeyesin.
Yukarıda bahsettiğimiz cezaya çarptırılmana gönlüm razı olmaz. Tanışmaya gelince, Yarın iftarda görürsün.
Allah senden razı olsun.
[u]Sayın Orhan Çelik:</u
Harunsami yi tarif etmekle aynı katagulleye sende geldin. Onu mutlaka getirmek zorundasın abi.
-
Çok güzel bir etkinlik olacak ama haftaya cuma ordayım kısmetse inş. Bayramda elinizi öpmeye gelirim abiler ;)
Bu arada küçükdeco kardeş bu sitede çok tartışmalı konulardan sonra dostluklar doğdu bu ucu açık bir mektuptur sizde şuan :) karşılığını bekliyorum...
İ.h.er hocam bu gece için size çok tşk ediyorum resimlerini artık atarsanız bakıp bakıp içlenirim..
Ha bu arda o palcan muhabbetini de görmedim sanmayın :)))
-
SAYIN İ.H.er hocam ben oraya gelmeyi zaten çok istiyorum ama benim oraya gelmem çok zor çünkü ben Nizipte yaşamıyorum keşke orda olsaydımda sizinle tanışmak nasip olsaydı .TEKRARDAN HEPİNİZE AFİYET OLSUN İFTARDAN ÖNCE BİZE(islam alemine)DUA ETMEYİ UNUTMAYIN.
SELAMETLE....
-
alıntı:
"quote" pala demişki:
Malhıtalı köfteyle, acir turşusunu yiyin üstüne yatın, gece rüyanızda Fırat nehrini görürsünüz İnşallah, sahura bir kova su hazırlayın başucunuza
ALLAH HAYRINI VERE ABİ GALİBA BU ŞEKİLDE SUYU ARARIZ.
BEN BÖYLE GÜNLERİ ÇOKKKKKK SEVİYORUM. http://ari.cankaya.edu.tr/~hulya/resimler/pizza[/IMG] http://avatars.jurko.net/uploads/avatar_3684[/IMG]
AMA GELEMEYECEĞİM İÇİN ÇOKK ÜZGÜNÜM http://content17.bigoo.ws/content/gif/smiles/smiles_86[/IMG] AİLEM BAŞKA BİR YERE SÖZÜMÜZ OLDUĞUNDAN KATILAMAYACAĞIM HERKESE AFİYET OLSUN .BINGIL BINGIL YAĞ OLSUN.YİNEDE İNCE DÜŞÜNCENİZDEN DOLAYI TŞK. http://stu.inonu.edu.tr/~mdeliktas/sylvester[/IMG]
http://www[/IMG]-archiv.de/./ornament01f[/IMG] http://www[/IMG]-archiv.de/./ornament01f[/IMG] http://www[/IMG]-archiv.de/./ornament01f[/IMG]
Edited by - Nizip72 on 10/13/2006 1:19:38 PM
-
Erbabakan hocamız ne demişti: Taklitçi zihniyet bunlar :)))))))
Edited by - Tarhan on 10/13/2006 08:54:08 AM
-
Abi malkıtalı köfte bizim mecirmekli köfteymiş meğer. Hocam Pala abinin dediği gibi yüreğimiz böyür su içe içe küp gibi şişeriz,bayrambegi oluruz vala. :))
-
Valla çok güzel olurdu ne zaman bir iftar yemeği yiyeceğiz sitedeki arkadaşlarla derken bu güne denk geldi. Sayın hocama teşekkürler bu güzel daveti için. Ama akşam benim misafirim olduğu için katılamayacağım, herkese afiyet olsun saygılar,.
-
sevgili hocam bize kasın ne selamlar
-
Not: Gelmeyen olursa, Ertesi Gün, Nizip.com yasasına göre en ağır cezaya çarptırılacaktır. Temyizi ve ertelemesi yoktur. ona göre.
isterdim gelmeyi ancak gelemiyecem şimdiden allah razı olsun cezamız ne onu şimdiden öğrenebilirmiyim hayırlı iftarlar diliyorum herkese
bu arada allah kabul eylesin hocam
-
Sizin gibi cömert ve nazik bir insanın iftar sofrasında olmak bize şeref verir.Eğer yardıma ihtiyacınız olursa erkende gelebiliriz hocam?
-
alıntı:
"quote" İ.H.Er. demişki:
Gelebilecek arkadaşlarıın isimleri aşağıdadır.
1.Admin (Çağrıldırıldığın yere erinme)))))
2.İ.H.Er.
3.Akhenaton (yerine bir adam bul kardeşim, mazeret istemem)))))
4.
.......
Not: Gelmeyen olursa, Ertesi Gün, Nizip.com yasasına göre en ağır cezaya çarptırılacaktır. Temyizi ve ertelemesi yoktur. ona göre..
Edited by - İ.H.Er. on 10/13/2006 12:56:55 AM
hocam site sakinleri beni iyi bilir. yemek dedin mi kurtuluşu yoktur ama bugün malesef... gündüz radyodayım akşam ise haber odasında ana kumanda başındayım. radyoya birini bulmak kolaydı ama tv kısmına bakacak bir teknik personel yok. offffffffff offfffffffffffffff. gitti güzelim davet..
hepinize afiyet olsun, iftarda dua ederken bizleride unutmayın..
[u]offffff offffffffffffffffffffff</u
-
Sezerciğim Osman'a söyle yarine baksın,kırk yılın başı bir işe yarasın ama değilmi?
-
-
İFTAR DAYENİ GELİŞME:
Akşamdan beri üzerinde durduğum işi sonunda başardım.
Arkadaşlar:
Şanlı Urfa valiliği tarafından düzenlenen 2000 kişiye çiğköfte yedirme programında
köfteyi yoğuran ve köfte yoğurma şampiyonluğunu hala elinde tutan abimiz,
NİZİP.COM için birazdan burada olacak.
SİZLERE ÇİĞKÖFE YAPACAK.
Abi adam eti çekmemem gerektiğini ve kendi gelirken et robotu getireceğini söyledi.
Arkadaşlar sudan sebeplerle gelmemezlik etmeyin lüften. Alakuş gibi. (olum, misafirini de al getir le.)
Mahmil yardım değilde erkenden gel sen, laflarız.
köfte yoğrulmasını görürüz
-
abooow çiğ köftede varmış yaww.. az bana gönderebilirmisiniz?
-
alıntı:
"quote" akhenaton demişki:
abooow çiğ köftede varmış yaww.. az bana gönderebilirmisiniz?
Abi bir adam gönderirsen gönderebiliriz elbette.
senin itin olsun.
Saat:18:00 de biri gelsin camiye.
Bekliyorum.
(Diğer üyelerimize servis yapılır)
-
KADİR GECESİ EN BAŞTA HALİL İBRAHİM HOCAM OLMAK ÜZERE KİMSE BENDEN DU BEKLEMESİN
KİM CİĞ KÖFTEYİ YEDİYSE DUAYI O YAPSIN SELAM SABAH YOK
-
Değerli hocamın Nizip.comdan yaptığı umumi davete icabet ettik, bazı arkadaşlar proğramları nedeniyle sonradan katıldılarsa da gönül tüm arkadaşları görmeyi arzu ediyordu.
Köftenin yoğuruluşundaki zarafeti seyretmekten, adamcağızın ismini sormayı unuttum.
Ellerine sağlık lokum gibi olmuştu. teşekkür ederiz.<a href="files/pictures/11/51/20061013213609_1_1.JPG[/img] " target="_blank"
</a pic_pop.asp?mode=12&cid=1437
Hocam israfa kaçmadan mükellef bir sofra kurmuştu. Hizmeti diğer abilerle beraber kendi elleriyle yaptı
pic_pop.asp?mode=12&cid=1435 <a href="files/pictures/11/51/20061013213609_1_1.JPG[/img] " target="_blank"
</a pic_pop.asp?mode=12&cid=1436 <a href="files/pictures/11/51/20061013213609_1_1.JPG[/img] " target="_blank"
</a pic_pop.asp?mode=12&cid=1438
Özellikle Müftülük camisinde oluşturduğu kütüphaneyi görmenizi tavsiye ederim.
Hocam bunların hepsini sizmi topladınız?
pic_pop.asp?mode=12&cid=1439
Kütüphane dini konulu kitapların yanında, zengin içeriği ile saatlerce kalmaya ve her konuda araştırma yapmaya değer bir kültür hazinesi olmuş. Bende evimde bulunan bir kısım kitapları hediye etmeyi düşünüyorum.<a href="files/pictures/11/51/20061013213609_1_1.JPG[/img] " target="_blank"
</a pic_pop.asp?mode=12&cid=1440 <a href="files/pictures/11/51/20061013213609_1_1.JPG[/img] " target="_blank"
</a pic_pop.asp?mode=12&cid=1441
Zengin içeriği görünce yemeği bir an unutup :) kitaplara daldık.<a href="files/pictures/11/51/20061013213609_1_1.JPG[/img] " target="_blank"
pic_pop.asp?mode=12&cid=1442 </a
Resimlere tıklayarak büyütebilirsiniz
Edited by - admin on 13.10.2006 10:01:08 PM
-
OFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF:(((((
AH BENDE KEŞKE ORDA OLAYDIM İŞTE BU ÜNV. AH AH..
ALLAH SİZİN GİBİLERDEN RAZI OLSUN SANALI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜĞÜNÜZ İÇİN..
SİTEMİZ AMACI DOĞRULTUSUNDA YÜRÜMEYE HATTA VE HATTA KOŞMAYA DEVAM EDİYOR.:)))
-
Afiyet olsun
Kitapları daha yakından verin
Güvenlik nasıl
Kitapları ödünç almak için hani .
Hocam bizi çağırmak aklınıza gelmedi.
Tama yorumbenden Ramazan gelecektik.
Neyse başka zaman belkim
Yalnız Bu Mehmet Akife dikkat et sendeki kitapları almasın.
Yemekten sonra bir sayım yapsaydın.
Beni pek ilgilendirmez
Ben senin için söylüyorum.
Sadece Kitaplara bakışlarını pek beğenmedim.
Orhan
Musa Eken
Ahmet Aksoy (Her ne kadarda oruç tuttuğunu zanetmesemde yinede)
Seyit Ahmet Hoca
Haaaa Coşkunu unuttum...
....
içlerinden gelmeyen varsa bana söyleyin ona ceza verip kırk katır mı mırk satır mı diyeyim.
Nizipcom her alanda birlk ve beraberliğimizin sembolü arkadaşlar.
Kim ve ne olursa olsun birbirimize daha fazla tahammül etmek zorundayız.
Birimizin düşüncesi itirazı beğenisi hepimizin düşüncesi beğenisi yada itirazıdır.
-
Abi ben sadece pc kitaplarına baktım :) ve ilk şaşırmamdan sonra kütüphanenin ilçede arzu edilen mekanlardan biri olmaya aday olduğunu farkettim. Umarım başarırsınız hocam, sizin bu çok yönlülüyünüz beni mutlu etti.
-
pic_pop.asp?mode=12&cid=1440
demek pc kitabı :DDDD abi o kitabı bir yerden çıkaracam ama nerden.
ok şimdi hatırladım gönlümün sesini pc diline ceviren programı anlatan kitaptıı hıı :DDDDDD
-
Afiyetler olsun dostlar, hepsi eyi güzel de Lahmacunu, çiğküfteyi sizler yediniz resimlere bakıp avcumuzu yalamak bize düştü, erkek uşağız burada umsuruk olmıyak soona tiny_mce/plugins/emotions/images/wink3[/IMG]
-
Nizip.com üyelerinden iştirak eden ve etmeyen tüm dostlara müteşekkiriz.
Afiyetler olsun hepsine.
Rabbim birlik ve beraberlğimizi bozmasın.
-
Sayın hocam; öncelikle siz başta olmak üzere tüm arkadaşlardan özür diliyorum. İlk defa sitemizin bir programını kaçırıyorum. Maalesef sayın başkanımla beraberdim. Hatta iftardan sonra toplantı vardı,olmasaydı enazından çay içmeye gelecektim. İnanın toplantı az önce bitti. saat> 00:55 ........az önce geldim. O kadar yorgun olmama rağmen,özür mesajını yazmadan yatamadım. Tekrar herkesten özür diliyor,saygılar sunuyorum.
-
tüh kaçtı çiğ köfte neyse eğer birghün oralarda olursak ve böyle brşey tekrarlanırsa inşaala geeliriz
-
Abi elinize sağlık, afiyet olsun Allah devamını nasip eyler İnşaallah.
Çok gelmek istiyordum ama Hocam sen benim vaziyetimi biliyorsun fazla birşey söylemeye gerek yok..!
-
Kasım abinin şahidi benim,saat 00:45 te cumhuriyet caddesinde eve doğru giderken O da arabasıyla yanımdan geçti,tahminim eve gidiyordu. :)))))
-
-
alıntı:
"quote" Orhan Çelik demişki:
Kasım abinin şahidi benim,saat 00:45 te cumhuriyet caddesinde eve doğru giderken O da arabasıyla yanımdan geçti,tahminim eve gidiyordu. :)))))
Doğrudur Orhancığım, Nizip dışındaydım. İyi ki varsın yoksa Hocam neler söylerdi neler...
-
alıntı:
"quote" kkasim demişki:
alıntı:
"quote" Orhan Çelik demişki:
Doğrudur Orhancığım, Nizip dışındaydım. İyi ki varsın yoksa Hocam neler söylerdi neler...
Abi Admin yemekte şehir dışında olduğunuzu söyledi. Doğrusu pek inandırıcı gelmedi gibi. Sanki bizi üzmemek
için söyler gibi bir tavrı vardı.
Ama şu an inandım.
-
Bana inanmadın, elleremi inandın hocam, sen yavaş
-
yapmayın böle yaw olmuyo bak aramızda elmi var yoksa:)
-
Afiyet olsun arkadaşlar.Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın.
-
İ. Halil ERDOĞAN hocam dan Allah razı olsun. Yemekler enfes, sonraki muhabbet daha enfesti. Allah tekrarını nasip eder inşallah. tiny_mce/plugins/emotions/images/smoking[/IMG] Yemeğin ardından çayımızı içtikten sonra, bir de hocam kendi elleri ile elmaları dilimleyip ikram etmez mi? Kacıranlar çok şey kaybetti................
-
he valla hocamızın konukseverliği ve hürmeti gerçekten mükemmeldi.
kendisine çok teşekkürler
-
Abi hepiniz çok iyisiniz.
Sizlere layık biri olsam, işte o zaman bahtiyar olacağım.
-
Yapılan hazırlık ve ikramlar neticesinde gelmeyen doğrusu gelemeyenlerin mahcubiyetini ben zatımda yaşadım. Hocam allah razi olsun.
-
Gönül ayrilmayir öz baharindan,
söhbet baharindan söz baharindan
deyirem vetenin birce qis günü
yaxsidir qürbetin yüz baharindan.
<h3 Yasar Genceli</h3