ABİ NE KAMYONCUSU YAAAA
OTOBAN DİYECEN OTOBAN İLKER
ÖYLE ANLAŞILIR.
SELAMLAR,
İLKER
Yazdırılabilir Görünüm
mehmet abi,inşallah o tarihte nizipte olursam 50 kişilik pirinçli semsekte ben getireyim.
Toplantı tarihi konusunda henüz kesin bir tarih olmamasına rağmen, bu konuyu Rüstem ve Pala abi belirlerse daha iyiolur. Görüştüğümüz diğer arkadaşlar tarih konusunda sıkıntıları olmadığını belirttiler.
Fakat Pala abi 02 Ağustos C.tesi almanyadan çıkacak, Rüstem ve kasapoğlu gibi arkadaşlarda 03 ağustos Pazar günü Nizip'de düğünleri olacak.
Bu tarih konusunda acil bir karar almamız lazım
acıktım şimdiden
Sevgili dostum, bu konunun 5inci mesajında sen iki tarih belirtmiştin biz de kendimizi o günlere ayarlayıp uçak biletlerini aldık senin de haberin var zaten.
Ama yine de erken yapılma durumu olursa o da baştacı, biz de gelince dostları tek tek ziyaret edip hasbihal eyleriz, hepinize sevgi ve muhabbetler. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın.
3 Ağustosta Yapılması Planlanan 3.Yaz Bulaşması Toplantımız Üyelerimizden gelen yoğun talep üzerine ileri bir tarihe ertelenmiştir.Bu tarih 16 veya 23 Ağustos olabilir.Bie iki gün içinde tarihi netleştiririz.
Geleneksel hale getirdigimiz [nz]Nizipcom [/nz]Yaz [nz]toplantı[/nz]sının 3.sünü bu yıl 3 Ağustos 2008 Pazar günü yapmaya karar verdik.Daha önceki toplantılarımıza olan katılımın yüksekligini maksimuma çıkarmak Nizip dışında gelecek olan arkadaşlarımımızın da talebi üzerine 3 [nz]Ağustos [/nz]tarihinde mutabık kaldık.Yine Belkız Su Arıtma Tesisleri bu toplantımıza ev sahipligi yapacaktır. Nizipcom [nz]derg[/nz]imizin 4. ve özel sayısı bu toplantıya yetiştirilecektir.Şartları uygun olmayan arkadaşlarımızın da bir yolunu bulup bizimle beraraber olmalarını diliyoruz.Çünkü yüzlerce üyenin aynı tarihi denk düşürmesi olanaksızdır.
Program :
03 Ağustos Pazar Günü 14:00 - 24:00 arası muhabbet :)
16:00 yemek
Bu konuya ilk mesajı ben yazayım bari
Umarım geçen yıl olduğu gibi yine büyük ve güzel bir organizasyon olur.
Çoktan beri bu organizasyonun ne zaman gerçekleşeceğini sabırsızlıkla bekliyordum. O gün hep beraber bir arada olmayı çok istiyorum. İnşaalah bir engel çokmazsa orada olacağım.....
Böyle konularda hevesim çok kırıldı kısmet olmadı ama inş bu sefer gelecem.
Tarihin geriye çekilmesine sevindim doğrusu inşallah bir mani olmazsa orda olacağız...
Geçen Yıllla kıyaslarsak bu sene site Üyeleri olaraktan fazla sosyal ektivitede Bulunamadık. Bu YılkiYaptığımız Organizazyonlarda site Üyelerinden fazla bir katılım görmedik. nrt de yaptığımız Toplantıda bunun bir Örneğidir. BirLik ve Beraberliğimizi en üst seviyede Tutmamız İçin Bu Tür OrganizazyonLara Katılım göstermemiz lazım. Allah Birliğimizi dirliğimizi Bozmasın. Amin...
Ne kadar güzel bir organizasyon. Böyle bir toplantıya katılabilmeyi çok isterdim...... Çok şenlikli geçeceğine inanıyorum......... Aynı duygu ve düşünceleri paylaşan insanların yurdun her yerinden toplanması, tanışması bir birliktelik paylaşması çok güzel..... Organizasyona emeği geçenleri ve geçecek olanları kutlarım.........
Öncelikle organizasyonu düzenleyenlere çok teşekkür ederim... Güzel bir etkinlik çok eğlenceli geçeceğinden eminim böyle sosyal aktiviteler olacakki insanlar birbiriyle kaynaşıp tanışma fırsatı bulsun...
Orda olmayı ve nizip'in o hasret havasını tenefüs etmeyi çok isterdim neyazıkki izin tarihi nedeniyle az farkla kaçırıyorum. izin tarihini değiştirmeyi çok isterdim,ama vatan hizmet bekliyor. İnşallah 20 Ağustosta ordayım...
HERKESE BOL EĞLENCELER...... :(..
ramazan abi yaş sınırı varmı??? (:
TAMMMMMMMMMMMMAMMMMMMM.bende geliyorum insallah
keşke bende gele bilsem ama gele miyom size bol eglenceler
neşeniz bol olsun
Muhakkak Orda olmaya Calısacağım Sosyal Ve kültürel aktivitelerde Cok Eksiğimiz var Cok :( üzülerek Söylüyorum bunu ama böyle bisey olması beni cok sevindirdi Allahtan bisey olmasa orda olacağım
Değerli arkadaşlar;
Tüm bay ve bayan üyelerimiz ve eşleri bu buluşmaya davetlidir. Yaklaşık 200 kişi gelir tahmin ediyoruz. Bu nedenle görev bölümü yapmaya başladık bile.
Yöresel yemeklerden az az yapıp getirmek isteyenler buraya yazabilirlerse daha iyi olur. Bunun yanında günü ve geceyi neşelendirecek önerilerinizide bekliyoruz.
ben geçen seneki hakkıma razym. Müşebbek tatlı.
Bu sene mumbar biraz fazla olursa eyi olur :D
3.agustos da burda olursam babamıda alır kesin gelirim :)
Selamualeyküm
Ben gelemiycim ağem taaa ıstanbuldan oraya gelmek zor olıy
İştende izin alamıym
Gelmeyi çok isterdim
allahtan bir mani olmazsa eğer orada olacağım...İnşaallah
bana da ne görev düşüyorsa da başım gözüm üzerine...
Ne o? Gelirim diyen çok, getireyim diyon yok:)
Kim ne getirecek kardeşim..200 kişiyi doyurmak kolay mı:) Hele başlayın bakim....Kurbanlık koyun benden
gecen senekı gıbı ben yıne mummar getırebılırım
Ne o? Gelirim diyen çok, getireyim diyon yok:)
Kim ne getirecek kardeşim..200 kişiyi doyurmak kolay mı:) Hele başlayın bakim....Kurbanlık koyun benden
Derviş kardeşim başımız gözümüz üstüne siz yeterki bize ne düşecek onu söyleyin,biz misafir değil ev sahibi sayılırız,ayrıca İstanbul'dan istediğiniz bir şey varsa onuda halladeriz,sen takma kafanı,saygılar.
Değerli arkadaşlarımız sadece yöresel yemek ve içecek katkısında bulunabilirler. Onlarında değerine paha biçemediğimiz ve çarşıdan satın alamadığımız içindir.
Bizim için önemli olan değerli dostlukları başlatabilmek, eski anıları yeniden canlandırabilmektir.
Bu nedenle yöresel yemekler ve içecekler dışında birşey kabul edilmesi söz konusu değildir. Tabi buda bir şart değil, çeşitlilik arzu edenleri memnun etmek içindir.
iyi bir organizayson her kezi beklerizi abari eliniz boş gelmeyin ama ben yine yokum yaa
ben nizipten çıkalı 3 yıl oldu bu ogranizasyonun 3. yılı :) aslında tarihin erkene alınması beni zorlicak gibi ama yinede orada olmayı çok istiyorum.. kısmet inş orada olurum...
arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım sayılır. Ben ce benim fikrim öncelikle gelecek olan arkadaşları bi belirlesek de ondan sonra organizasyonu kesinleştirip yeme - içme işlerini ayarlasak.
Ne yapalım RAMAZAN BEY, sıcak sıcakda hemen o et yenmezki:) Varsa farklı bi çözüm yolu ona bakalım. Bugünde çarşamba ben hacı'nın yanına gidim hele:)
Allahın izniyle mutlaka ben orda olacam ama ben ilk defa katılacam
Ben adanada ikamet ediyorum.
Nizibi çok özledim zaten mutlaka orda olmak istiyorum allahtan bi mani gelmezse
Orda görüşmek üzere herkese selamlar
abi söyleyin bana düşeni bende hazırlayyayım ne isterseniz.... başım gözüm üzerinee...
geçen seneki katılımın, sevgi ve samimiyetin bu sene daha da üst seviyelere çıkması dileğiyle...
üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız...
1koli kola benden :)
Doğru söylüyorsun, :)
Şu Halfeti tarafında kuzular şimdi ekin frezlerinde yayılıp nasıl da tavlanmışlardır, sırf et olmuştur mübarekler... azıcık ateşi gördülermi hemen pişiverirler, bir de Ramazan abi sen bilirsin, bu kuzu çevirme için bir endeze lazımsa (malum hazırda pek bulunmaz) ben sanayide yaptırırım siz yorulmayın. :D