işte bizim derdimizde o ....
ben çocukları kulananları kınıyorum
Yazdırılabilir Görünüm
işte bizim derdimizde o ....
ben çocukları kulananları kınıyorum
Dekorla ne alakası var bugün hangi çocuğa söyleseniz en büyük ARZUSU DEVLET TÖRENİ’NE KATILMAKTIR.
öyle mi?
Ben Ahmet aksoy a kesinlikle katılmıyorum;
Kendimden örnek vermek istiyorum; Çocuk iken milli günler olsun, bayramlar olsun, toplumun gözü önünde yer almak benim ve bütün arkadaşalrımın hevesiydi.
Ve çok kez böyle yerlerde görev aldım ve nekadar yorulursak yorulalım hep haz aldım/aldık...
Bunun getirdigi önemli faydalarıda var; En başda çoçuklara verilmesi gereken öz güven böyle yollarla aşılanıyor, başarmak duydusu ve onun verdigi şevk ta küçüklükden tadtırılıyor, çoçukların kişisel gelişimde oynadıgı rol çok büyük ve bunu göz ardı etmek mümkün degil...
Fakat; Çocuklarımızı daha anlamanı bile bilmedigi kelimerin haykırıldıgı, ellerine pankaralrın verildigi, polisi, jandarmayı, devlet kuruluşlarının önüne getirip taşlamalarını isteyenler, ellerine beşer lira vererek sokaklara dökenlerin de amacı var tabi onlarada çocukalımıza öz güveni aşılıyorlar, daha çocuk yaşda devlete düşman kin kusmanın şekli ögretiliyor büyüyene kadar bu amaçın güdülmesi isteniyor...
Bizim çocuklarımız Ne mutlu Türk’üm diyerek dekor oluyorsa varsın olsunlar, bizim için şerefdir, şerefsizlerin karşısında Ne Mutlu Türk’üm derken bayılması, al bayragı dalgalandırmak için güneşin altında durması...işte bu ırkçılığınız değil mi,bizleri bir birimizden soğutan,aslanım bi kere konuyu iyi oku,anla ona göre cevap ver. burda da kendinizi göstermişsiniz.tesüf ederim size,,,çok ayip...
peki bayılanlarta ne diyorsunuz?lütfen kendinize gelin...çocuk hakları denen bi şey var;
bu açıklamalar bana aittir.yukardaki yanı..ahmet aksoy
.
Edited by - ahmetaksoy on 3/15/2007 10:38:59 PM
Edited by - ahmetaksoy on 3/15/2007 10:40:37 PM
kardeşim nedir bu yazdığın,bana katılmak zorunda değilsin,burası özgür bir site olmakla birlikte biraz sanki bana karşı tavır almış bir şekilde yazman ,beni son derece özmüştür.
bana göre çocukları kendi amacı uğruna kulananları kınıyorum.bu ben de,sende olsan.sanırım anlamışındır.
ama sen kendine göre ve tek bgoyutlu düşünürsen,işte kimse bunu onaylamaz.
yani bu forumda bu konu 8.aydan beri var da neden yazmadın.
çok ayip seni nezakete davet ediyoırum.
Benim kimseye karşı bi tavrım yok, zaten siz tavır takınacagım insanlarda olamassınız...
Hem bu konuyuda yeni gördüm... Yazıma neden ’’tavır’’ yakıştırmasında bulundugunuzuda anlamış degilim...
Ya ben yazımda o kırmızı yazan yerleride ben yazmadım, galiba bi yanlışlık var mana veremedim...
Benim Nizip.com girmemin amacıda ’’tek boyutlu’’ düşenmek istemem zaten, gördügünüz gibi form yani yorum sayfası...
Verdiginiz cevaba nitekim nezakete savet edilmesi gereken bence başkaları, kendine bakmadan, tek boyutlu düşün diyenlere şaşıyorum...
canım benim,ali bey,
bu konuyu biz arkadaşlar ile ortak karar sonucu açtık,tabi ki ,çocukta sizin bazı bölümlerde dediğiniz gibi kendisinı kanıtlayacak,ama velakin,her tur törene de çocuk kalabalığı göstersin diye,sıcak ve soğuk ta saatlerce çocukları bekletmek te,haksızlıktır.
hiç duymadın mı?bayılan-ayilan çocuk?