sitededen sesimizin duyulabileceği en uzak noktaya ulaşacağından emnim. ayrıca bu konuya duyasız kalmayan herkese tşkler.
Yazdırılabilir Görünüm
sitededen sesimizin duyulabileceği en uzak noktaya ulaşacağından emnim. ayrıca bu konuya duyasız kalmayan herkese tşkler.
nizip büyeyen ve gelişen bir ilçe olmasına ragmen yukarıda derviş abinin bahsettiği gibi hiç bir sey yok nizipte nizip nufüsu 150.000 yaklaşmış neredeyse ama kimsenin umurunda değil yapılan onca şey boşa sanki nizip bu haliyle 35 ilden büyük ve sanayi tarım bakımından zengin fakat o illerin kendi millet vekilleri oldukları için o illere sahip çıkılıyor nedense nizip kimsenin umurunda değil denilecek kadar az kişi nizipi önemsiyo (siyasilerden bahsediyorum.) Ama nizip daha öenmli yerlere gelmeli örneğin öğrenci yurdu olmayan fakat yüksek okulu olan ve fakültesi açılmak üzre olana ama öğrenci yurdu olmayan nadir yerlerden biridir. Nizip'in giriş ve çıkışları o kadar can kaybı oluyor ve kimse umursamıyor bile sadece nizip halkı önemsemıyor nizip batı ile doğu arasında bir köprü gibi ama bu köprü çok can alıyor ve almayada devam edeceğe benzemiyor tabi birilerini bunun çaresine bakmazsa ulaşım yönünden tekrar bir hata daha belki çoğu köyün bile yolu tek şerit değildir. Başta antepli vekiller olmak üzere buraya bir çare bulunması tek istediğimizdir...
abilerimben antepte oturuyorum ama bana nerelisin denince ben Nizipliyim diyprum
ama hiçbir zaman da ben antepliyim demiyorum ben Niziplimmmmm antebidesevmiyorum
umarım sayın millet vekillerimiz bu siteyi takip ediyorlardır
bekleyelimde gorelim
zamani geldiginde de bu soylediklerimizin aksini insallah yapmayiz. eger millet biz isek vekilide, yoneticilerimizide hakedenler arasindan secelim.. oyle ruzgarla olacak kisiler de degil; duyarli ve elini tasin altina koyacak adam gibi adamlarrr