Daha ne diyebiliriz ki,zira en doğru yolu tesbit etmişsiniz.Bana da "mevlam sizi korusun"demek düşer.MSK
Yazdırılabilir Görünüm
Tum Nizip.com ailesinin kurban bayrami mubarek olsun...
Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı Mubarek Olsun...Hayırlı BayaramLar...
herkesin Mübarek Kurban Bayramini Kutlar Mutlu Ve Huzur Dolu Günler Dilerim
Büyüklerin Ellerinden öperim
Bende önce Tüm Müslüman Aleminin Daha Sonrada Tüm Hemşerilerimin Mübarek Kurban Bayramini Kutluyorum.mevlam Herşeyin En Güzelini ,biz Müslüman Kardeşlerimize Nasip Eylesin,allah Herkesin Kalbindekini Versin.
TÜM HERKESİN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM...
Bir bayram düşleyelim;Yaralı ve bin bir pareli coğrafyamızın her yanından gürül gürül kanın gitmediği. Çocuklarının âh u enininin arşı titretmediği. Viran olmuş hanelerinde baykuşların ötmediği. Topraklarını ahlaksızların, soysuzların, sütsüzlerin, düzenbazların, madrabazların, hilebazların, mülhitlerin, müfritlerin, ifritlerin, çıfıtların, hainlerin ve zalimlerin yönetmediği bir bayram. Aksine, dinde kardeşleri olmasa da insanlıkta eşleri olan dünyanın farklı dinlerine, kavimlerine mensup mazlum, mağdur ve muhtaçlarının yarasını sarmak, yüreğini onarmak, onlara müşfik bir ana eli olmak için tüm imkan ve gücünü seferber ettiği bir bayram. İmanından kaynaklanan şefkat ve merhametinin Afrika kıtasının açlarından, Güney Amerika\'nın sokak çocuklarına, Harlem\'in *****keşlerinden Manila\'nın şehvet tuzağındaki kız çocuklarına dek; her bir mazlum, mağdur ve mahruma ulaştığı bir bayram. Bir bayram düşleyelim; Ümmetin anası kaçırılan, babası öldürülen, ocağı kundaklanan, çocuklarının her biri bir izbeye sığınan, harim-i ismetine namahrem eli değen bir viran haneye dönmüş topraklarında, çocuklarının öksüz, yetim ve boynu bükük girmediği Ve bir bayram düşleyelim; hesap gününün sonunda \"Ey (sadece Allah ve cennetle) tatmine ulaşan insan; gir kullarımın arasına (çünkü cennetin yolu kulların arasından geçiyor) ve gir cennetime!\" muştusunun verildiği bir bayram. İşte o bayramın provasıdır bu bayramlar. O mutlak bayramlardan bir efilti taşıdığı oranda anlamlıdır bu bayramlar. Bayramımız hayırlı olsun, bayramımız bayram olsun! Ömrümüz Ramazan, Nefsimiz Kurban,ahıretimiz bayram olsun!
selam ve dua ile....
Tüm müslüman alemi nin kurban bayrami kutlu olsun Allah islam alemini daha da güclendirsin
Saygilarimla
herkesin bayramı mübarek olsun