Yok müslüm abi bayanlar tatilde bazı erkeklerden korkmuşlar ve siteyi terk etmişler...
Yazdırılabilir Görünüm
yok istemem ne işi var böyle hava yutmuş gibi duran köpeğin yanımda hem ben köpek vede kedi sevmem
malesef istemezdim allah düşmanımın başına vermesin
Bende Çin pekinez vardı, çok sevimli bir şeydi ama ikizler olunca köpeği başkasına verdim, ismi de Aşil'di çok enteresandır köpek uyurken horluyordu...
benim sevdigim köpek türk tarihlerinde bulunan bozkurtlardır...
ya ben böyle bi itim olsun isterimde acaba bu it ben gibi bi sahibi olsun ister mi asıl sorun bu...
uzun bir araştırma sonucu :) :
konudaki köpek Kanada'daki bir çiftlikde yaşayan Wendy adındaki bu av köpeği, doğarken genetik bozukluk yaşamış.Kendi cinsi köpeklerden çok farklı olan ve ilk görüşte ne olduğu bile tam anlaşılamayan dişi av köpeği, korkunç bakışları ve vahşî duruşu ile karşısındakini korkutmaya yetiyor.
Arka ayaklarının, ön ayaklarından uzun olduğu, kaslarının ise genindeki bozukluktan dolayı değişik bir gelişim gösteren Wendy'nin bakışları da bir canavarı hatırlatıyor.
Sahipleri; köpeklerinden çok mutlu olduklarını, sadece dış görüntüsünün farklı olduğunu, ama, onu çok sevdiklerini bildirse de, çevre sakinleri henüz bu garip köpeğe alışamadıklarını ve korku içerisinde olduklarını söylenmekte
hayatimda en cok korktugum kedi ve köpektir..
uzaktan bile görsem gelmiyorsa bile kosar ordan uzaklasirim.
kesinlikle istemezdim .
üstüne para verseler yine almam:(