-
Bugün kahvaltıda,Başak'ların sayesinde,açık ev ekmeği yerine nizipten gelen tırnaklı ekmekle peynir dürümü yedim.Başak'ın dedesinin kesesine bereket annesininde ellerine sağlık harikaydı. ilk defa bu kadar güzel kahvaltı ettim.Bir daha gelirse beni yine unutmayın şekerim:):)
-
Vallahi burda bizim elimize geçmiyor olsada bizde yesek.gerçekten çok özledim böyle dürnüm yapmayı
-
Dürüm bizim kültürümüz burada çok özlüyoruz bunları ama çok zor, en azından lavaş ekmeği yenmiyor lastik gibi bir türlü kopmuyor, dürüm yiyeceğiz diye dişimizi kıracağız, İstanbulda bu ekmeği bulabileceğimiz bir yer varmı.
-
yokmu hiç istanbulda nizipli fırıncı müslüm.gerçi unundan fark ediyor mayasından fark ediyor aslında bi özelliğide fırının taş fırın olması gerek
-
abi isatanbulda nizipli fırıncıdan cok ne var
-
müslüm akpek kardeşim istanbuldu nizip usulü ekmek arıyor haklı olarak bildiğiniz bi yer varsa müslüm e yakın olan adresini verin bari arkadaşa rahat ve ağız tadıyla bi dürüm yesin (AFİYET OLSUN)
-
Her yer nizipli Gaziantepli fırıncı kaynıyor ama kardeşim ne hikmetse Niziptekinin tadını vermiyor en önemliside lastik gibi kopmuyor.
-
abi söyleyi ekmek yapanlara parisde bir nizipli var fırıncıymış :D hamuru yoguruken makineyi fazla cevirmesin dıyor, ekmekte lastikli olmaz. tuzunuda fazla atmasın??