tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-wink[/IMG] valla bu iş kalıb cakmaya benzemiyor
Yazdırılabilir Görünüm
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-wink[/IMG] valla bu iş kalıb cakmaya benzemiyor
arkadaşlar önceliklle beklenen ilgiyi göremediğimiz için üzgünüm ama bunu düğünlere ve fıstık zamanı olmasına bağladım...gelen tüm spor severlere teşekkür ederim.....bende bu takımın yönetiminde olarak futbolcularımızı biraz sinirli gördüm ama ilkmaç olabilir umarım bir daha olmaz....oyun olarak mücadellerinden memnun kaldık birecik spor un daha hazır olmasına rağmen bizimkiler iyi mücadele edip galip gelerek bizleri sevindirdiler.....hepsinin ayağına sağlık....
ben Nizip sporun malzemecisi nalkapon.. Nizip sporun baskanının hüseyin kaya olmasını isterim!
Evet Nizipli Olarak Nizip Spora Destek Çıkmamız Lazım Gerek Biz GeRek Nizipli İş Adamları GeRek Belediye ve Nizip halkının Nizisporu Yaşatıp Ve Büyütmek İçin Herkesin Şartsız Destek Çıkması Şartdır
bu cuma gunu saat ikide gaziantepte gaziantep buyuksehir sporla maca gidiorruz.. umraım guzel bi sonucla doneriz..
kardeşim taraftar fıstık zamanında nasıl gelsin maça muca,fıstık bu başka bir şeye benzemez.Nizipimin makus tallihi.neyse nice milyon dolarlar harcayan takımlar bilirim avrupaya gider gider gider bir daha da gelemez.ama takımda para yok futbolculara bakıyorsun ölümüne oynuyor,avrupaya gider gider gider uefa kupasını şampiyonlar şampiyopnu kupasını alır gelir.herşey evvelagönül işidir.ama inanıyorum bir gün bu gönlünü koyanlara sahip çıkanlar olacaktır.yürü be Nizip kim tutar seni?
el-cevab:Fıstık agacları tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-wink[/IMG]
ŞİMDİ ANLAMADIĞIM NOKTA ESKİDEN TEK NİZİPSPOR VARDI... SONRA NİZİPBELEDİYESPOR OLDU BU TAKIM.. NİZİPBELEDİYE SPOR ÇUVALLADI TABİ.. SONRA KALKTI NİZİP ŞAHİNBEYSPOR OLDU NİZİPSPOR... ŞİMDİ ARKADAŞLAR LAHANA TURŞUSUMU, TURŞU LAHANASIMI...
MADEM SPORA BU KADAR DÜŞKÜN MADEM BU KADAR NİZİP SEVER BU İNSANLAR NEDEN İSİM DEĞİŞTİRİP YENİ TAKIM OLUŞTURUYORLAR... VAR OLAN SPOR KULÜPLERİNE ELMİ ATMIŞLAR YOKSA ÇEŞİTLİ KARİYER VE RANT İÇİN TAKIMMI OLUŞTURMUŞLAR... İNSANIN AKLINA FARKLI ŞEYLER GELMİYOR VALLA... SAYGILARIMLA
arkadaslar az once geldik mactan GAski spora 2-0 yenilmemize ragmen cok gol pozisyonu kacırdık.. ama takım cok guzeL oynadı
yeni takım olur bele
Nizipspor umu Tebrik ediyorum Teşekkürler Nizipspor.
arkadaslar bugun saat 15:00 da bizim grupta favori gosterilen takımı 1-0 maglup ettik... sanayi esnaf sporu
Nizip Spora yeniden Can veren ve ßütün emeği geçenlere Cani Gönülden Te$$ekkür eder ve ßi o kadarda Vefakar Futßolcularımıza özelliklede kalecimiz Müslüm Kayaya ßa$arılar dilerim..!
$afak:52.
arkadaslar bu pazar gunu Lİg baslıo..bu pazar saat 15:00 da herkesi beklioruz.. bu arada bise solemek istiorum forumu 500 kisi okumus ama yorum sayısı 45! ya valla ne dicegimi bilmiorum neden yazmıolar anlamakl mumkun deil! yazanlar da hep aynı kisiler gonul veren insanlar onlara buradan tsk etmeyi bir borc bilirim
Müslüm her maç için ayrı konu açar ve kimle oynandığını falan yazarsan bizde ana sayfaya yeni konuları taşırız daha güzel olur.
Edited by - admin on 27.09.2006 10:08:57 PM
sevgili NEO yorumların beni kendime getirdi,hakikaten cok güzel ve farklı bir bakış açısı ee ne de olsa SEN NEO sun zion da havalar nasıl?morpheusu cok özledim ona da ayrıca selamlarımı ilet.az kaldı neo mehtap 23,
bu arda sevgili müslüm kaya hocam hakikaten vefakarsın bilirim öylesindir.allah yardaımcın olsun.çalışın
tmm admin kardes ben her mactan sonra eklerim
arkadaslar bugun oynanan lig macında ilk yarısı 0-0 biten macı 4-1 kazandık..
ikinci yarı hocanın oyunu güzel süzmesi ve oyuncularına yerinde müdahale etmesi alkışlanacak birolaydı ikinci yarı arkadaşlarımız biraz daha özverili oynayınca 4-1 sonuc kacınılmaz oldu. tüm oyuncu arkadaşlara teşekkürler..
pic_pop.asp?mode=12&cid=1234 Ve lig ba$ladı... 1. super amator lig nihayet basladı.. dun oynanan lig macında Nizip spor Nizip yıldırım sporu 4-1 gibi ustun bi skorla yenmeyi basardı.. ilk yarı iki takımda tutuk basladı ama ikinci yarının ilk dakikalarında 1-0 one gecmeyi basardık.1-0 dan sonra rakibi bunaltmya basladık ama kontra atakda malesef 1 gol yedik ve durum 1-1 oldu.. ama yılmadık ve mac 4-1 lehimize sonuclandı!!!
taraftarların ilgisine gelince hepsinin ayagına saglık tribunler tıklım tıklımdı!! ama ust duzey iş adamları ve siyasiciler malesef yoktu.. bize sahip cıkan abileremiz zaten belli CUMA ÇINAR HÜSEYİN KAYA MECİT ASLAN FARUK TABUR MEHMET DOGAN Ş.MÜSLÜM ERDOGAN BİLAL DEMİRBİLEK e sonsuz tskleri bir borc bilriim... onlar bize sahip cıktıgı surece bizde onlara elimizden gelen en buyuk basarıyı teslim edecegiz.. saygılar.
bu arada admin kardesin bu konuyu ana sayfaya tasımasını rica ediorum benim elimde resim yok su an siz koyarsanız sevinirim
galibiyetle başladık galibiyetle bitiririz inşallah
konu neden ana sayfadan tasındı?
Nizipsporu yakından takip eden bir kardeşimiz olarak bu tür haberleri bizimle
paylaştğın için gerçekten teşekkür ediyorum.Özellikle sevinçli galibiyet haberlerini
ana sayfamızda okuyucularımızla paylaşmak bizlere ayrı bir zevk verir.Konu içinde
site ilkelerine uymayan bir reklam yorumu nedeni ile kısa bir süre askıya alındı.
Bu tür haberleri daha dikkatli yazmaya çalışalım.Nizipspora verilen destek elbette
önemlidir.fakat bununda bir uslubu ve ilkesi vardır.
Edited by - RamazanTarhan on 10/4/2006 11:17:19 PM
tmm daha dikkatli olmaya calısırım.. kusura bakmayın
ya bu arada yukarıda bi isim daha unutmusum.. mustafa doktoroğlu abimize de sonsuz tesekkur ederiz tum futbolcu arkadaslarım adına...
Nizip sporumuza başarılar diler basarılarının devamını dilerim
umarız sezon sonuna kadar sürekli böyle gider
arkadaslar yarın saat 15:00 da gaziantep sanayi esnaf sporla lig macımız vardır herkesi beklioruz
![]()
Bu pazar saat 14:00 da maç var herkesi bekliyoruz.
Geçen hafta Süper amatör liginde oynanan karşılamada kendi seyircimiz onunde gaziantep sanayi esnaf sporu 4-1 gibi net bi sokrla yenmeyi basardı.. saat 15:00 da baslayan macı gecen senelerden olaylı bi sekilde maclarımızı yoneten mustafa bodur yonetti! Maca seyircilerin ilgisi cok buyuktu.. her gecen gun tribunler tıklım tıklım dolmaya baslıyor.. bu durum hem yoneticileri hemde futbolcuları cok memnun etti.macın 17. dakikasında kaptan ugurun ayagından muhtesem bi gol kazandık! daha sonra ust uste gelistirdigimiz ataklardan malesef gol bulamayınca macın 30. dakikasından sonra 1 kırmızı kart gorerek 10 kişi mucadele etmek zorunda kaldık.ilk yarının son dakikalarında kalemizde malesef bir gol gorduk ve ilk yarı 1-1 bitti! ikinci yarıya gecen haftaki tatktikle cıkan Nizip spor ikinci golu bulmakta gecikmedi ve durum 2-1 oldu..daha sonra saglı sollu gelistirilen ataklarımızda karsı rakibin defansınıd adeta cokerttik ve macı 4-1 kazandık! Maçın golleri: Uğur (2), cengiz ve ümitten geldi.
Bu arada haberlerimizi ana sayfasında yayınlayan Nizip.com a buradan tsklerimi bir borc bilriim
Allah devamını getirsin.
sayın kaya arkadaşlarımız bu azim ve istekle oynarsalar neden başarılı olmayalım cift sarıdan kırmızı olan kartda ikinci sarı haksız yere gösterildi hakem değil kart canavarı adamtaraftar sessiz kalıyor neden
abi bu adam gecen sene dayak yemisti Nizipten sanırım o yuzden bole kararlar verdi.. bu adam tam bi Nizip dusmanı! bunun bide diger bi huyu var o da mac icinde oyuncular arasındaki diyalogu..
Edited by - admin on 10.10.2006 01:15:09 AM
![]()
<div class="style9" align="left" "style15" Pazar günü şehir stadyumunda oynana süper amatör lig maçında 112 ambulansının olmayışı iki takımınde tepkisine yol açtı. Pazar Günü oynanan Nizipspor ile Gaziantep Sanayi Esnafspor Süper amatör lig maçında ne 112 ambulansı nede bir sağlık görevlisi maça gelmedi. maç içinde sık sık olan ve bazen ciddi sonuçlar doğurabilen sakaktlanmalar yaşanan maçlarda mutlaka bir ambulansın ve bir sağlık görevlisinin saha kenarında olması geektiğini vurgulayan Nizipsporlu yöneticiler, maçın ikinci yarısında girdiği pozisyonda sakatlanan Nizipsporlu futbolcu Ersin'in yerde acılar içinde kıvranıyordu, Sahada ne ambulans nede sağlık görevlisi olmadığı için müdahaleyi ilk olarak kendilerinin çabalarıyla yaptıklarını daha sonra bir yöneticinin özel aracı ile hastaneye götürdüklerini belirttiler. Maç için 112 acil servise bir ambulans ve bir sağlık görevlisi için resmi dilekçe verildiğini ama gelmemelerinin nedenini öğrenemediklerini söyleyen yöneticiler; 'Bu ilçemiz için büyük bir ayıp'tır bu çocuklar Nizip için ter döküyolar, lütfen yetkililer bu konuda duyarlı olsun' dediler.!!! </div
başarılarınızın devamını dilerim...
Taraftar Budur (Koptum yaa) <div id="post_message_36384" İzlemezseniz hatırım kalır http://www.dunyaforum.com/forum/images/smilies/biggrin[/IMG] bu kupayı hakettiler http://www.dunyaforum.com/forum/images/smilies/kupa[/IMG] inşallah Nizipte alır.aminnnn
Burdan </div
Helal Nizipspora ...Büyüksün...
bu sene Nizipsporu bambaşka gördüm.herşeyden önce bi takım ruhu vardı.bütün takım galibiyet için büyük çaba sarfetti.10 kişi kaldıktan sonra da yılmadan savaşıp maçı lehimize çevirdik.bu gerçekten de Nizip halkı için muhteşem birşey.çünkü özlediğimiz Nizipsporu bu maçta gördüm.futbolcusundan hocasına yöneticisine teşekkür ediyor başarıların devamını diliyorum.
evet cambaz sana katılıorum Nizip spor gercektren eski gunlerine donuyor.. tabi bu hocamızın,futbolcuların ve yonetimin cabalarıyla oluyor.. biz herseyden once hocamıza gercekten cok guvenioruz.. aslında hocadan cok arkadas gibiyiz.. her konuda bizim arkamızda duruyor bu da bize kendimize olna guvenimizi saglıyorr...
bu hafta saat 14:00 da Nizip sehir stadyumunda lig ikincisi koy hizmetlerinden macımız vardır herkesi bekleriz ozellikle Nizip.com uye ver adminlerini tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-wink[/IMG]
Nizipteki sanayici ve iş adamlarına Nizip spora verdikleri desteklerinden dolayı teşekkur ederim. ayrıca Nizip dışında bulunan tum Nizipli iş adamlarını ve Nizip spora gonul veren herkesi Nizip spora destek olmayı davet ediyorum.
Nizip Spor As Baskanı:Mecit ASLAN
Nizipspora başarılar dileyerek,ambulans konusu hakkında bir kaç şey yazmak istiyorum,
Sağlık gurup başkanı DR.Ali Rıza Yaşar bey ile görüştüm,fakat kaymakamlıktan yazılı olarak herhangi bir talep olmadığını söyledi. Dolayısıyla kulüp yöneticileri kaymakamlığa üst yazı yazmamış olabilirler. Ambulans konusu hassas bir konudur,bence bu tip hatalara bir daha düşmemek lazım. SAYGILAR