27GAZİANTEPLİ HEMŞERİM ELLERİNE SAGLIK.
Yazdırılabilir Görünüm
27GAZİANTEPLİ HEMŞERİM ELLERİNE SAGLIK.
Nizip harbi hayatımıza işlemiş gibi bir şey...
Neyse başka bir tarih başka bir zaman da Niziple tekrar görüşeceğim demektir bu da..
güzelde resimler net değil
Orhan bey resimleri görünce Nizip olduguna inanamadım ,15 yılda bu kadar degişim harika.Birde hacıleylek camisinin resmini görseydim keyfime diyecek olmazdı.Ellerine saglık
çok güzel...
ya bu resimler konusunda orhan bey çok süper tebrik ederim sizinle tanışmayı istiyorum inş en kısa zamanda :):):)
NİZİP GİTTİKÇE İLERLİYOR.
ELLERİNİZE SAĞLIK RESİMLER ÇOK GÜZEL..
elinize sağlık kardaslarım
Gerçekten çok güzel katkısı olanlara teşekkür ederim
Ellerinize ve de emeğinize sağlık güzel kareler.bir dahakine birlikte çıkalım böyle anlar kolay yakalanmaz,şimdiden teşekürler.
eline sağlık güzel paylaşım
abi bu resimler çok güzel ya nasıl çektiniz bunları helikoterden falan mı yoksa paraşütten mi (bu işin espirisi yani)
orhan abi galiba özel uçağın veya helikopterin var :) ellerine sağlık fotolar için
arkadasım ellerınıze saglık cok hoş olmuş
SAĞOLUN ARKADAŞLAR.
Bu resimler festival günü balonla çekildi.Bilginize sunulur.
ELLERİNİZE SAGLIK
Orhan bey merhaba,
Ben ATTARALİ meydanında büyüdüm. Sizden rica etsem bu güzel resim arşivleri arasına ATTARALİ meydanınında resimlerini ilave ede bilirmisiniz.
Teşekkürler...
Servetcim galeride olacaktı kardeş.
http://www.nizip.com/gallery/browsei...&searchid=2612
abı burada var
Ustam Ellerine Saglik Yeni Resimlerini Bekliyoruz Tüm Nizipli Hemşerilerime Slm
resimler çok güzel ellerine saglık abi
çol güzel olmuş
nizip'in git gide büyüdüğünün kanıtı
eline sağlık abi çok güzel olmuş:)
Orhan yakalamışsın yine
Allah razı olsun Orhan kardeşimden, tam Nizip aşığı bir insan. Nerede güzel bir enstantane yakalasa anında resmini çekiyor. Bundan 50 yıl önce yaşamış Niziplilerden bir kaç tane böyle gönüllü kişi çıksaydı eğer, bu gün müthiş bir arşivimiz olacaktı. Keşke hepimiz Orhan Çelik gibi olsaydık. Eğer bu gün 100,000 olan Nizipin nüfusun 1/4 adam başı birer resim çekmiş olsa hesabı kitabı belli. Yada evlerimizde olan siyah beyaz nostaljik resimlerden birer tane siteye eklemiş olsak en az 50,000'in üzerinde dev resim arşivimiz olur. Değerli Orhan kardeşim, ellerine vede emeğine sağlık, senden yeni resimlerin devamını bekliyoruz...
Estağfrullah Abdurrahman abi,inan bende sizin yazılarınızı zevkle takip ediyorum. Ayrıca sizinle tanışmak benim için çok büyük bir şeref oldu,buna inanın.
süper görüntüler nizibe gelip göremesekte resimlerin sayesinde kendimi nizipte hissediyorum
çok güzel resimler bunlar orhan bey, sizmi çektiniz?
feyyaz kardeş
Fotoğraf Galeri
de nizip ve butun koylerle ılgılı bulmak istediğin yerlerın hepsının resmı var bak bence
öncelikle bu forumu hazırlaysn orhan abi teşşekir ederiz eline saglık çok güzel olmuş
Resimler çok güzelde Orhan kardeşim o balona binmekten korkmadınmı.
Abi bu fotoları ben çekmedim,çektirdim diyeceğime çektim diye yazmışım üstte,pardon. :)
nizip gittikçe modernleşiyor
saglık cok güzel olmuş
nizip fotograflarını ceken kisiye tesekür ederim
Ah nizip Ah :'(
çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll