Slm kırmızı ıle ısaretlıdıgım alan haklılgımı gosterıyor benımde tam demek ıstedıgım konu bu ıste kırmızı yazıya dıkkat
Yazdırılabilir Görünüm
orhan bey bence burda isim vererek haksız bir rekabete meydan vermiş oluyorsunuz .yani burda bu 3 firma iyi digerleri kötü mü .herkesin kendine göre bir mekanı var bu halkın tercih meselesidir ..burda isim vererek 3 firmayı öne çıkarmak bence dogru degildir .ben çok sık dışarda yemek yiyen bir insanım bende size daha farklı yerler söylesem .buda haksız rekabet olur bence en iyi si vatandaşın kendi tercihidir .insan parasından yemek yiyorsa neden kötü yerde yesin nerde iyi si varsa onu tercih etsin .ama burda isim vererek yanlı davranmıyalım lütfen . sizin bunu söyleyebilmeniz için nizipte bulunan tüm kebapçılardan kepap yeyip öyle degerlendirme yapmanız bence daha adil olur ..saygılar .
Nizipte kebabçılar düzene giriyor fark ettinizmi?
Bence Isim Vermekte Hiçbir Sakınca Yok, Işinin Hakkını Veren Esnafımızın Reklamını Heryerde Yapmamız Lazım Ki Bu Bütün Esnaflarımıza Yansısın...
kenan kardeşim haklı reklam tabiki iyidirde diger ismi geçmeyen iyilerde alınıurlar.bence iyi olan hanğisi ise zaten vatandaş beleş yemiyor.parasından olduktan sonra hoşuna neresi gidiyorsa ordan alış veriş etsin.çünkü benim sevdiğim veya arkadaşımın işyerinin reklamını yapmam sizce ne derecede doğru olur.benim tanıdığım bir iş yeri var isim vermeyeceğim müşteriye ilği alaka çok yemeğin yanında ayran verir beleş. yemekten sonra bide demli bi çay çay kahve çayı değil çok leziz.sanki evinde ğibi temiz.ama isim verirsem olmaz.