:)başak saolasın valla yine karnım açıktı senin yemekleri görünce bize köfte yokmu kardeş:)
Yazdırılabilir Görünüm
:)başak saolasın valla yine karnım açıktı senin yemekleri görünce bize köfte yokmu kardeş:)
ya tesekkurler basak bızım arkadaslara gostermıs oluyorum hıc degılse bızım oranın yemeklerını
ya aklımın almadıgı sey bütün yemek konularına aynı kişiler neredeyse aynı yorumları yazıyor neden acaba?
yemekleri sevdikleri içindir sadocan
turşunuz nerede arkadaşlar
başakcımmm
annemde yapıyooo şuanda yanında bol salatası ayranı ev ekmeğiii ohh ohhh YEMEDE YANINDA YAT :D:D:D
karnımda açtı valla..bazı zamanlar aç kaldığımda siteye giriyom resimlere BAKARAK GÖZLERİM DOYUYO BEAA :D:D
bak şimdi fevzicim canım çekti vallahi ohhhhhhhhhh şimdi sıcak sıcak yiyeceksiniz haaaaa buraya yazdın bogazından geçecekmi? :) şaka şaka annene çok selam söyle yemesemde yemiş kadar oldum ellerine saglık:)
ablacimmm Annem Turp Tere Nane De çikartmişşşşşş :)
valla Senin Yerine De Yerimmm Ablacimmmm
aynen öyle insan bazen bir kuru ekmeqi bile bulamıyor bulduqu zaman da deqerini bilmiyor
saolasınnn ablacımmmmmm FAZLA ET OLMASIN amaaaa :):):D
hani bize yokmu aşk olsun üstüne para versende yemiyorum artık
ablacımmmmm size de afiyet olsunnnn....aman zahmetli bi iş çok yorma kendiniii AMA EV EKMEĞİ YOK SİZDE Bİ KOŞU GETİREYİM Mİİİİİ :D
hahahah bilemedin var canım ramazanda yapmıştım ev ekmegi, sen merak etme yorulmam hamaratlıyımdır biraz kendimi övmek gibi oldu ama :) ben çıkıyorum yeşillik almam lazım nizip turşumda var ohhh ohhhh:)
oooooooo ablacımmm deseneee canını ÇOK ÇEKTİRDİMM ENİŞTEM KIZMASIN SONRA BANAAA
hadi ablacımm kolay gelsin sanaaaaa
afiyet olsunnn
yazdım miko kaydetmediii bak tekrar yazıyomm
KARDEŞİMMM NEDEMEKKKK YAAAAAAAA NEDEMEKKKKK
hemennn HASTANEYE SERVİS YAPARIZZZZ YA DA ADRESE POSTAAAA ne dersin
bak bende ne yazdım üzerine para verseniz bilemen yemiyorum artık
yemeeeeeeeeeee KARDEŞİMMMM :)
ben yerimmm senin yerineeeeeeeee
tamam sen ye :(
:)okyanus_27 tamam söz veriyorum walla yarın saat 13.00 a kadar hazır olcak sizlerden kıymetlimi:):p
fevzi abi afiyet şeker olsun ya acur turşusu çok güzel burda acur yokki turşusu olsun
fevzi bu yapılırmı şimdi allahını seversen hemde bana
fevzi bensiz yedin haa görüşrüz seninle :(
canım kardeşimmm ne oldu yaffffffff :(
aha az kaldı nizipe gelmene annem yine yapar kardeşimmmmmmm :) bu seferde ikimiz yan yana resim çekeriz ortada küfteeeee DÜŞMAN ÇATLATIRCASINAAAAA :)
bak bu olur tamam beni bu sefer unutma haaa
miko MUHTEŞEM 3LÜYÜ KURACAZZZZZ TEMAM MI KARDEŞİMMM
hem dün bekledim GELMEDİNNNN :( KIRILDIM SANA
gelmeyi cok isterdim ama işler bitmiyor müsait bir zamanda gelirim inşallah
miksam yaz tatilinde inşallah mercimekli köfte yeriz mehmet ve fevziyide çağırırız köfteler fevziden olsun ayranlarda benden