Hsan Hocam ben de size bir teşekkür edeyim de güzel duanızdan nasipleneyim.Selamun eleykum.
Yazdırılabilir Görünüm
Hsan Hocam ben de size bir teşekkür edeyim de güzel duanızdan nasipleneyim.Selamun eleykum.
Aaah ah keşke öyle bir şey olsa.Ama ben bu hususta pek de umutlu değilim.Zira merkezi sistemin biz de olması herşeyi alt üst ediyor.yani bütün ilçeye köylere hatta komşu ilçe karkamışın köylerinin bir bölümü bizi dinliyor.Bu itibarla konuyla alakalı olarak olumlu neticeler beklemek şimdilik hayalden öteye geçmez diye düşünüyorum.Yine de umutla beklemek gerekir.nazik düşüncelerinizden dolayı;
![]()
Sayın modarötörmü yada admin mi yada herkim bilemiyorum ama yapılan her yorumu kafalarına göre silmezler vede insanları kırmazlarsa belki yazan daha çok olabilir..
huzi cik cik cik cik leme keserim senihahahah
Acaba huzeyfe kasım abi mi? Baksanıza önce kendi ismini sonra da kasım abiyi yazmış:D
Ben huzi olsam 2. isim oalrak kendi adımı yazardım.
Ama dikkat çekmesin diye 3. kişiyede yazmış olabilir Yani çoşkun abi de olabilir:D
araştırmalarımız devam etmekte huzi öyle kendi saklayacağım beni kimse bilmiyor gibi düşünme :)
huzoşşşşş. ne bu canım cicim ayağı ?
huzi abi sağlam kayaya carptın bu sefer bence kardeşimm:) ne bu bakıyorumda rahatsız olan ark. war. aramızda:)
Eeeeeeeeee dimi yaniiiiiiiii.
eski emektar gece kuşlarından kim kaldı :)
Huzi Sen Nasil Birisin Yasayan Adami öldürecen Yahuu !!
..........................................
gökhan abinin öne attığı bi düşünce dikkatimi çektii
huzeyfe kasim abi mi die???
bana da öyle geliyoooo gibi ;)
huzicim mavi ile yazıyom ama hakaret olmuyo demi sanaaaa kardeşimmm
Gökhan abim enteresan fikirlerini kendine saklasın bu biiiiiiiiiiiiir....Mavi yazamktan vazgeçin bu ikiiiiiiiiiiiiiii...Çokta canımı sıkmayın size bi uçarım bu da üüüüüüüüüüüüüç....
sıteden 2gun cıkmamla bu lıstede bıle yer alamadım benım gıtme nedenımde ıste buydu ınsanlar cabuk unutuluyor bende baska bır ısımle geldım ıste benı tanımasınızda olur artık.....
yok memedim nizipdeyim şimdilik :)
hüzi bak burası yine sensiz kalmış artık bunlarla ugraşmıyosun galiba, bu liste eskiyeli çok oldu istersen yenile artık bakalım online üyeler kimler :)
Huzicik gelir simdi F5 basar yeniler :)
Slm
nasılsınız
yanlış yere yazdıgının biraz erken farkına warmısısn huzi
Dikkatinizi kutlarım
Ben yeni üyelerden sayılırım yarım saat evvel yazdıgım bi konu hala yayınlanmadı konular yeni üyelere içinde biraz hızlı yayınlansa iyi olur
Bende on lıne yım ama adım çıkmamış unutulmuşuz heralde
oraya mahmut çilkız vedat bozkurtu da ekle cancazım