kardeş sen gelecegın zaman haber yenısını yaparız ya sorun ettıgın şeye bak :D;)
Yazdırılabilir Görünüm
ADAM GELSE AÇ KORSUN SN MEHMET :D
çok iyi görünüyor
içli köfte büyük şehirlerde insanlara sermaye olmuş satıp para kazanıp ailesini geçindiren çoktanıdıgım insan var gaziantepli . içli köftemize nazar degmeşin dünya tanımaya başladı . ve tadı tartışılamaz bençe yapanların elerine şaglık
12.10.2008 de geleneksel Antep yemekleri gününe gittim ve Sahan'ın standında içli köfte yedim,yuvalama yedim.içli köfteye notum 10 üzerinden 8,yuvalamaya notum ise 7,çünkü anam çok güzel yapar,ağzımızda o tadı arıyor herhalde.
Başak seninkilerde çok güzel gözüküyor,ellerinize sağlık.
ben bu konuyu ne kadar aradım yaw...
arkadaslar ben burdaki yemekleri çok seviyorum ve artık alısmaya basladım acıyada yavas yavas:)
ama maalesef içli köfte bi kez yedim biraz agır geldi belkide yapan kişiden kaynaklanmıs olabilir ee bide zahmetli ben zahmete hiç gelemem beni afakanlar basar hehehe biri yapsa ben yesem öyle olur ancak:)))))))
bogazina kurt dü$e secret
gece gece bu konu güncellenirmi yav:))
aha bak canim istedi :)))
ooooh iyi oldu sana ya bişey diyecem ben acıyı seviyorum ama yaglı seyleri bi türlü yiyemiyorum neden kendimi zorluyorum olmuyo:( hele helede katı yag kuyruk yagı kullanılmıssa agzıma bile sürmüyorum artı sucuk pişirirken burnumu kapatıyorum offf bende normal insanlar gibi olmak istiyorum:(
evet anarmol oldugunu kabul ediyorsun yani :))
iste yillardir bunu anlatmaya calisiyordum sana
neyse artik anladin ben artik bu siteye girmem :)))
konu dagilamasin basak kardesim anne hanima söyle birde patates dolmasi yapsin
gecen cok aradik konuyu bulamadik
bizde normal dolma gibi yaptik
sonra islim deyzana dedim ki
resmini cekekte siteye atak
islim deyzanda tamam dedi
sonra unuttuk :)))
dolma bitti aklimiza resim cekmek geldi :))
bu arada dolmamizi kabak dolmasindan esinlenip yaptik
yani ayni malzemenin patateslisini
bide mercimekli köfte istiyoruz annenden
selam söyle babana
a.s hakan abi.mercimekli köftenin tarifi arşivimizde bulunuyor.sanırım görmediniz
buyurun http://www.nizip.com/showthread.php?ltr=M&t=10364
başak siteye sık sık gir..içli köfte tarifini aradım bulamadım..buralarda ol..lazım olursa
sorarım sana..:) ailemizin yemek danışmanı başak...:)