Mevlam razı olsun efendim.eksik olmayın.
Yazdırılabilir Görünüm
hasan hocamın yüreğine sağlık.mustafa beyin de emeğine.
mevlam hasan hocamı çarşı camiinde daim eylesin.eksik etmesin.
Allah razı olsun efendim.eksik olmayın.
hocam ne güzel dile getirmişsiniz ezan-i muhammediyeyi ağzınıza sağlık...bende bi keresinde yine böyle bir ramazan günü iftar vakti pencerede ezanı beklerken kendim bağırarak okumak istemiştimde, dedemden terliği yemiştim :D
Ezan dan önce ezan okuyarak dedenizi yanıltmaya,iftarını vakit girmeden açtırmaya sebebiyet verebileceğinizden dolayı,dedeniz hiddetlenmiştir galiba.Tabi ki bahsettiğiniz,sizin çocukluk döneminizden kalma bir hatıra olsa gerek.yoksa şimdiki aklınızla aynı şeyi yapmazsınız herhalde.
valla huzeyfe bu hocam cocukluk felan dinlemez gene yapar :)
Sözlerinizden anladığım kadarıyla, huzeyme kardeşim,mizahi yönü ağır basan bir şahsiyet olsa gerek.öyle olmak da güzel bence.Yani hareketli,sevgi dolu olmak.bu hasletler ve daha fazlası huzeyfe de var galiba.öyleyse her foruma bir huzeyme lazım.nizipcom da böyle bir üyeye sahip olduğu için şanslı...
huzeyme :D şeker çocuk..:D
Allahu zulcelal vatanımızı ezansın ve camilerimizi cemaatsız bırakmasın.
hocam buralarda çarşı camisinden gökkubbeye yükselen ezan sesini duyamıyordum sayenizde duydum emeği geçen herkezden allah razı olsun
Amin sevgili fecrisadık kardeşim.inşallah kıyamete kadar ezan-ı muhammedi bu minjarelerden hep yankılanır.onlar istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır.