Eyvallah,işte size yakışan da bu.....selametle...
Yazdırılabilir Görünüm
Eyvallah,işte size yakışan da bu.....selametle...
Teşekkürler saygı değer Hocam. Diğer Taraftada Konunuzu DağıttıĞım İçin Pişman Oldum. Özr dilemek istedim Admin yaptığım ayıbı silmiş sağolsun...
Teşekkür ederim Hocam Tüm samimiyetimle
Eyvallah efendim.benden de size kucak dolusu sevgi ve selam...
Sevgili arkadaşlar, başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir gün Gaziantep merkezde otobüs bekliyorum. Sabahın erken saatleri. Afyonun daha patlamadığı anlardan biri. Karşıdan sallana sallana biri geliyor. Belli ki pek acelesi yok. Yanıma kadar geldi ve kibarca "Hocam saatiniz kaç acaba?" diye sordu. Ben de hemen söyledim. Sonra adam hiçbir şey demeden öylece kafasını çevirip gitti. Ben tabi biraz şaşırdım haliyle. Hiç yoktan bir teşekkür bekledim. Ama muhabbeti kibar başlatan birinin böyle bir davranışta bulunması beni gerçekten çok şaşırttı.
Şimdi bu arkadaş bana teşekkür etseydi bana milyarlar kazandırmayacaktı. Bana dünyayı da bağışlamayacaktı. Ama bir teşekkür bana, sabahın o saatinde birine ufakta olsa bir iyilik yapmanın hoşnutluğunu yaşatacaktı. Teşekkürün önemi gerçekten çok büyük.
Teşekkürler,yaşadığınız bir örneği bizimle paylaşmışsınız.“Halka teşekkür etmeyen Allah’a da şükretmez.”
Sayın hocam yürekten teşekkürler.
Eyvallah efendim.benden de size saygı sevgi ve muhabbetlerimle.