TEKRAR SÖYLE BAKİM.......
![]()
TAMAM TAMAM ÖZÜRÜN KABUL EDİLDİ.... METAL ELEMENTİ...
Yazdırılabilir Görünüm
metal abi cevabını almıssındır heralde cinconla ugrasmanın cezası
silgi olsan nolcak alsan nolcak
hayattaki KEŞKELERİ silemezsin kiiii...ya da KEŞKELERİ SİLMEK İÇİN UĞRAŞMAYA DEĞMEZZZ
ben silgi olsaydım.kendimi çöpe atardım.keşkelerin faydası yok...
daha ne denılebilirki.. bu cumlenın üstüne....
önemli olan kendinizi çöpe atmak degildir yaptıgınız hataları bir daha tekrar etmemek yaptıgınız bir işin arkadasından keşke dememektir
mıkser herkesın bı dogrusu vardır ve ona ınanır..zamanla dogrunun bır tane oldugunu görur ve keske yapmasaydım der....
silgi olupta ne yapabilirsin ki hayatta hiçbir zaman keşkeleri silemezsin onlar seninle yaşar önemli olan o keşke sözünü söyleyeceğimiz olayları hiç yaşamamak senin elinde paylaşım için tşkler miksam
başarılı insanlar sözlerine keşke yerine iyiki diye başlarlarmış. yanıı:) benim sileceğim bişi yok
hayat hatalarla güzeldir.
Silgi Olsam Ne Olacakki şimdi Kendim Herşeyi Yapiyorum Yanlişida Doğruyuda Insan Olmak Güzel Hiç Olmazsa Yanlişlarimda özür Dilemesinibiliyorum Doğru Olan Bi şeydede Mükafatlandiriliyorum Teşekkür Ediliyor Yada Doğru Olduğunu Biliyorum... Silgi Olsam Bana Hükmeden Biri Olucak Ve Belkide Doğrulari Siliyor Olucam çünkü Her Insanin Doğrusu Eğrisi Farklidir.. Ben Silgi Olmak Istemiyorum ...
önemlı olan özür dılenecek bı sye yapmamak tır..
Ben silgi olsaydım lakabımı silerdim...Tavuk olmaktan bıktım yaaaa.....
Silgi olsam Nizip Com dan Huzeyfeyi silerdim.
Davut abi doğru diyonda...Mustafa Kanal abim beni niye silerdin çok merak ettim doğrusu...