Yok beee mechulll hocam yapmaz öle bişey...aslında adam çalıyosa alıcan eline bi mendil oynuycan hem sahurda uykun kaçar rahat rahat sahur edersin...:)))
Yazdırılabilir Görünüm
Yok beee mechulll hocam yapmaz öle bişey...aslında adam çalıyosa alıcan eline bi mendil oynuycan hem sahurda uykun kaçar rahat rahat sahur edersin...:)))
Bence Gelen Olunca Para Vermeyelim...
tamam davulcuları anladıkta belli bir kaideye göre çalmıyolar kiii dandandan ne bu yaw çaldıkları belli bile değilll ne güzel manili falan olsaaaaaa
arkadaşlar isterseniz sabah namazı ezanınıda da kaldıralım eğer rahatsız ediyosa bu nedir yaa biz biyerlerdeki jet sosyeteleri eleştirirken bizim nizip sosyete olmuş... bu bizim kültürümüz yok etme yerine yaşatmaya çalışalım ramazan davulu devam etmeli, en iyi nasıl olur onu tartışıp bi şekil verelim bence 1 ay idare edemezmiyiz?
kardes ne sosyetesi ya adam kahvede oturupta saat gecenin 02 de gelir dan dan kafana vurursa bununlamı sosyete olduk yanii gülerimm ben iştee
Herkesin muzdarip olduğu ancak bir türlü çözüm bulmadığımız bir konu. İlkel artık işlevi kalmayan, sahura kalkanları bile rahatsız eden bir olgu.
Artık sona ermesi gerekli. İslamla bağdaşmayan ama birilerine işte artık bu kalkmalı diye anlattğında sanki ramazan ve islamla bir anılan bir adet.
Bir an önce bu işe son verilmesi dileklerimle
önümüzdeki yıllarda sahurda davul yerine mozartın senfoni orkestrası kullanılması yönünde gensoru verilmesi yönünde çalışmalar yapmalıyız. sanırım bu size daha çok uyar sayın mustafa kanal bey...
Kardaşım katarcı ! Ben hiç bir şeyi istemiyorum benim kafamı kulağımı rahat bıraksınlar yeter bana. Sonuçta başucumuzda cep telefonu denen bir alet var .Bilmem anlatabildimmi.Ses soluk gelmesinde bana, neyin gensorusunu verirlerse versinler; ne çalarlarsa çalsınlar. Sokakta ve ramazanlarda
hehe Anlatmadik Galiba Sorun Sesdeeee Ya Davulcularda Degil.dan Dun Dan Dun Dann Varya Hah Ondaa Iştee Yapmayin Ses Ben Rahat Uyuyacagim Artik..
insanları rahatsız eden şeyin kültürle alakası olmasa gerek! tamam önceden ihtiyaç vardı amenne! ama artık herkes cep telefonunu ayarlıyor ve o problem ortadan kalkmış yani benim anlayamadığım birileri çıkıp ezan sesinden rahatsız oluyoruz diyecek ve bu normalmış gibi karşılanacak ama davuldan fahatsız oluyoruz deyince bu kültür sahip çıkalım deniyor.olmaz arkadaşlar ezani muhammedi'den rahatsız olunuyorsa vay halimize vayyyyyyyyy.müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz sattırmayız...ezandan rahatsız olan varsa kendine ezan sesi gelmeyen bir yere gitsin .ne diyelim Allah islah eylesin.
Kaldırılsın. Kaymakam bey yasaklasın olur biter...
Guzel bir gelenek devam ettirilmesi lazim; ama bu cingeneler falan isin tadini kaciriyor. Sonra da bayramda 40 kisi kapiyi caliyor. Eger usulunce yapacak birileri varsa kalmali diye dusunuyorum. Bi de Admin ve Coskun Abi'nin mesajlarinda Çalığın ve Ödürlü diye iki kelime geciyor. Onlar ne demek?
Valla İlk Günler Hop diye Hopluyordum yataktan ama şimdi alıştık Top atsaLar Ruhumuz Duymiy:)
Düğünümde Bizim Mahallenin davulcusunu Çağıracam... eyle Bir VuruŞu varki gevendeye, Hakkını veriy,Tey Tey Tey...