ilk aklıma gelen osmanlı parkı olmuştu bence osmanlı parkı 2 daha hoş olur diye düşünüyorum...
Yazdırılabilir Görünüm
ilk aklıma gelen osmanlı parkı olmuştu bence osmanlı parkı 2 daha hoş olur diye düşünüyorum...
Adliye kavşağındaki anıt, daha alımlı ve ağır başlı durmuş. Yer konusunda şaun fikrim yok
sebze hali meydanıçok güzel olmuş anıtta tam uymuş. Allah razı olsun.
Osmanlı parkında ki anıtlar güzel ama Osmanlı parkının kendi güzelliği yeter. Nizip imizde o kadar boş alan varken osmanlı parkına o güzel anıtı sıkıştırmak bence hoş olmaz.
Sebze hali meydanı çok güzel duruyor.
Yeni YapıLacak OsmanLı Parkına yapılması daha güzel olur. yeri Çokta ÖnemLi değil bence...
şimdiki şehitliğin karşısı olan boş arazi daha mantıklı olur bence
görünür bir yerde olması önmeli değil düşünym. yeni yerleşim alanlarında bir yerde olsun.
Süper bişey olurdu valla.....Ama sesime kulak verin gelin şunu Fırat mahallesine yapın,pişman olmazsınız...
adliyenin karşısı en iyi yer bence
Resim 2 deki Dumlupınarla özdeşleşen Bayrak şekli Park önüne olursa daha uygun olur...
Konuyu açan dostuma çok tşk ediyorum çok güzel bi düşünce bence hemde estetik olarak Nizibimize güzel bi görüntü olur hemde vatanı için bu toprağın bağrında yatan şehitlerimize güzel bir hediye olur..Orhan Çelik'in osmanlı parkı 2 avantarı çok güzel olur...Ama bence bu sadece osmanlı parkı önü ile sınırlı kalmasın şehrimizin çeşitli yerlerine böle güzel abideler yapılırsa çok güzel olur...sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum...
başak 'a katılıyorummmmm doğru bi karar ama şöyle daha güzel daha büyük olsa iyi olurduu
Neden illa şehir merkezinde bir yer düşünülüyor ki?
E-90 karayolu güzergahında, çevre düzenlemesi yapılmış çok büyük olmasa da orta halli bir park içerisinde pekala güzel bir anıt yapılabilir. Bu sayede hem yeni bir yer kazanılmış olur hemde bu yeni alanın etrafı şenlenir hatta bu anıt sayesinde o alan gelişmeye namzet bir bölge olur, üstelik şehir trafiği ve yoğunluğu zaten sıkıntılı bu sayede o sıkıntıdaya da katkıda bulunulmamış olur.
Böyle bir anıtı Manisada görmüştüm şehrin girişinde yol üzerinde muhteşem olmuştu, üstelik anıt sayesinde o alanın yakınlarına mesire yerleri, çay bahçeleri ve oteller inşa edilmiş...
Bir diğer seçenek,
İlçemizde imara açılan ve açılacak yeni yerleşim bölgelerinin yeşil alanları yada park alanları var, henüz o bölgeler çok bakir hem gelişmesine fayda sağlar hemde yukarıda bahsedilen alanlar gibi sıkıştırılmış olmaz.
Nacizane fikrim...