Yani Huzeyfe ,Metalle bir olup konuyu nerelere getirmiþsiniz. Allah müstakýný vere,þu kýna meselesine gülmekten krize girdim.
Yazdýrýlabilir Görünüm
Yani Huzeyfe ,Metalle bir olup konuyu nerelere getirmiþsiniz. Allah müstakýný vere,þu kýna meselesine gülmekten krize girdim.
Orhan Bey,
Bir zeugma turu da bana borçlusun haberin olsun.
Selamlar Saygýlar
Emrin olur abi,her zaman.
abi çok hoþ hoþ bir manzara keþke haber etseydinde bizlerde gelseydik.... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
Noirdoiser madem öyle cumartesi günü yine bir programýmýz var,al iþte çaðýrdýk seni ,gelecenmi?
abi geç kaldýn...dün haber vermen gerekirdi...þimdi ben hazýrlancam...otobüsten yer ayýrtýcam...binicem...18 saat yol gelicem yok yok hayatta yetiþemem keþke daha önce haber etseydin kesin gelirdim... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
Sevgili Noir ,bak hazýr kardeþinde askerden gelmiþken, gel de nur-i cemalini görelim. Seni çok özledik.
alýntý:
"quote" Huzeyfe demiþki:
Yapýlan araþtýrmalara göre ,kýna insan saðýlýðýnda etkin bir rol oynuyormuþ.... Gelinlerin ellerine,damatlarýn parmaklarýna ve hakedenlerin muhtelif yerlerine sürdükleri kýnanýn anavataný Hindistan olup,yöremizde çok kullanýlan bir maddedir...
bakýmda,kýna konusunda uzmanmýþýn..
Ee ahmet abi herkesin bir uzmanlýk alaný var huzeyfede uzmanlýk alaný olarak kendisine kýnayý seçmiþ. þimdi huzeyfe dýþarda...
gelince bizlere kýnanýn nasýl yakýldýðýnýn uygulamalý olarak gösterecek
BEN SENÝN SAGDICIN OLMAK ÝSTÝYORUM AMA METAL:=)))HOHOHOHO.. ARTIK HAHAHAHA DÝYE GÜLMEYECEM BÖYLE GÜLÜNCE GÜLMENÝN TADÝNA VARÝYORUM:=)))
fatih abi umarým hoþ vakit geçirmiþsindir.bu arada foto da çok karizma çýkmýþsýn abii:)
Bizim kýna iyi tutmuþ valla... Metalim iyisimi sen bu kýnayý yenile....
Yapýlan araþtýrmalara göre ,kýna insan saðýlýðýnda etkin bir rol oynuyormuþ.... Gelinlerin ellerine,damatlarýn parmaklarýna ve hakedenlerin muhtelif yerlerine sürdükleri kýnanýn anavataný Hindistan olup,yöremizde çok kullanýlan bir maddedir...
HUZEYFE ÜSTTEKÝ YAZIYI OKUDUKTAN SONRA YERLERE YATTIM ALEMSÝN VALLA.
kasapoðlu abim allahtan yerlere yattýktan sonra kalkýp yorum yazabilmiþsiniz,
yoksa huzeyfeye kim destek olcaktý deðilmi
Yaaaa þu kasapoðlu abime de hasta oluyom ya....
Hayrola metoþ...! Zorunamý gitti caným.... Eeeeee bizimde kendimize göre dostalrýmýz var elbet.... Senin gibi sahipsizmiyiz...?