Allah hepsinden razı olsun...böyle bir işte öncülük ettiği için belediye başkanımıza da ayrıca tşk ederim...
Yazdırılabilir Görünüm
Allah hepsinden razı olsun...böyle bir işte öncülük ettiği için belediye başkanımıza da ayrıca tşk ederim...
böyle bir organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen tüm büyüklerimizden allah razı olsun..büyük sevaba girmişlerdir umarım....
Sevgili orhan böyle başkanda her yerde olmaz.Allah başkanımızdan razı olsunj,kapı kapı gezip yardım topluyor kibir yok başardığı n için grur yok.Kıymetinin anlaşılması temenni ederim.Selamlar
Güzel bir tablo,güzel insanlar...Ne diyelim Allah onlardanda başkandanda razı olsun...Bende olsa bende verirdim valla...
ALLAH emegi geçenlerden ve hayırsever hemşerilerimizden razı olsun
orhan kardeşimin nizip fıstık halinden haberi yok bence günde 10 tane dilenci geliyor desem abartmamış olurum ve yeridir sezon oldugu için buraya kaymışlardır
emeği gecenlerden ALLAH razı olsun. o dilenci dediğimiz arkadaşlar genel manada nizip dışından geliyorlar
bütün hayır sever iş adamlarımızdan Allah razı olsun böyle güzellikler her zaman olması dileğiyle.
senin dedigin gibidir inşl
Sevgili Orhan bu işi bir dernek çatısı altındamı yapıyorsunuz
bu programı ızledım cok etkıleyıcı ve guzeldı herkesın emegıne yuregıne saglık