bence kahtalı mıçı gelsin
Yazdırılabilir Görünüm
bence kahtalı mıçı gelsin
Yavuz Bingöl veya Kıraç gelsin derim :) İkisi de olabili,r 4. seneye ikisi birden yakışır ama parasal açıdan sıkıntı olur herhalde :)
Civan Haco
orhan abi gelecek yıl daha bi farklı tarzda takılalım yani daha çok gençlere yönelik olsun pop tarzı falan...gülay,zara,latif doğan,mustafa açıkses daha çok türk halk müzği takılıyorlar
benim fikrim İSMAİL YK
sizce arkadaşlar İSMAİL YK nasıl bi isim???
cümleten hayırlı gecelerrrr
SİBELCANVEYA MUAZZEZ ERSOY
Anadolunun bağrından Kopmuş iki abimiz var, Kişilikleri yerine oturmuş, magazinden ve paparaziden uzak iki isim...
Uğur IşıLak
Kıraç
gripin,murat boz,tabikide YILDIZ TİLBE gelse çok iyi olur
Osmanlı parkının inşaatı sırasında Parkın isminin ne olacağı ile ilgili sitemizde buna benzer bir uygulama ile konu açılmış ve önerilerin Belediye yetkilileri tarafından dikkate alınacağı belirtilmişti.Rekor düzeyde üye ve öneri gelmişti.Büyük bir çoğunluk bu güzel eserin adının ZEUGMA parkı olmasını istemiş ancak Belediye yetkilileri bu güzelim parka OSMANLI parkı adını vermişti.Buradan yapılan öneriler elbette çok güzel ve samimi bir ortamda yapılmaktadır.Ancak işe yarayacağı noktasında oldukça ümitsizim.
Tarhan abi size katılmamak elde değil, büyüklerimiz nedense dediğiniz gibi milletim ürettiği o güzel isimleri es geçip kendi bildiklerini yaptılar. Ben de parkın adının Zeugma olmasından yanaydım :). Gelecek sanatçıları da onlar bilirler biz de burda kendimizi kandırıyoruz su gelsin bu gelsin diye maalesef :)
küçük ceylan
Fatih abi CeyLan Büyüdü:) Küçük CeyLan 20 yıl Önceydi:) vesseLam
CANDAN ERÇETİN
![]()
Hem sesi hemde kişiliği yönünden on numar bir sanatçı olan CANDAN ERÇETİN'i seneye 4. Zeugma festivalinde görmekten onur duyarım.
Özel hayatı ile hiç bir zaman gündeme gelmeyen sadece sanatı ile ön plana çıkan sanatcımızın hayatı hakkında size bir kaç bilgi vereyim.
10 Şubat 1963'te Makedon soylu bir aile tarafından Kırklareli'nde doğdu.İlkokul'u Kırklareli'nde geçirdi.Erçetin,11 yaşında İstanbul'a gitti ve burs sınavı'na katıldı ve Galatasaray Lisesi'ni kazandı.Hatta 11 yaşında ailesini terk etti.1989'lu yıllarda Fransız Chanson'u ile tanıştı.1978'de İstanbul Belediyesi Şan okulu'na gitti ve şan dersleri aldı.İngilizce, Yunanca, İtalyanca[, İspanyolca[, Fransızca, Almanca ve Türkçe'yi çok iyi derecede bilmekte ve söylemektedir.1986'da Norveç Oslo'da düzenlenen EUROVISION yarışmasında Klips ve Onlar grubuna ait oldu ve Halley şarkısını söyleyip Türkiye'yi temsil etti.Candan Erçetin, aynı zamanda Galatasaray Lisesi'nde müzik öğretmenliği yapmaktadır.
Size En Sevdiğim Bir parçasını Dinleteyim buyrun:)
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=JYV9GygpAd4[/YOUTUBE]
Ben geçen sene gülay diye bir şarkıcıyı ilk defa gökhandan duymuştum, ama candan erçetin farklı :) :D
İbrahim TATLISES
İbrahim tatlıses Nizibe bu güne kadar konser vermeye gelmedi.Eğer önümüzdeki sene zeugma festivaline gelirse biz niziplileri gerçekten çok bahtiyar eder.Sanırım iboda fiyatını 80000 ytl den açıyor işallah bütçeler yeterli olurda Nizibe şöyle gerçekten bir sanatçı gelir..Temennim budur.