nýyte kýzdýn ký mehmet..senýn sevdýgýn takýmý sevmek zorundamýyým..sana ne arkadaþým...sende fýkrýný yaz bu bir fikirdir..hala anderet e baþarýlar dýlýyorumm ..sende fenerbahcene dýle...
Yazdýrýlabilir Görünüm
nýyte kýzdýn ký mehmet..senýn sevdýgýn takýmý sevmek zorundamýyým..sana ne arkadaþým...sende fýkrýný yaz bu bir fikirdir..hala anderet e baþarýlar dýlýyorumm ..sende fenerbahcene dýle...
yani arkadaþlar pes doðrusu boroboro kardeþ lütfen germeyelim ortamý nezaket içinde olsa içinden geçmiyosa bile Türk takýmlarý için baþarýlar dileyebilirdin akýl verme gibi düþünme ama Fenerbahçe lileri de kýrmayalým ben bi Galatasaray'lý olarak bu konuyu açtým çünki sonuçta TÜRKÝYE temsil ediliyor
boroboro yazýlarýnda belki bir sorun yok ama Sitenin Huzuru ve refahý için yazýlmamasý lazým. Böyle yazýpta sana Kin beslemelerinimi istersin yoksa bir kenarda durupta sitenin huzurunu ve Refahýnýmý saðlamak istersin?
fenrbahce ye basarý lar dýlememek mý kin sebebi.....ben sevmýyorum sadece....buda beným fýkrim..
valla yazan yazýyo aðzý olan konuþuyo ama ortamý pek fazla geriyo bazý arakdaþlar sitenin huzuru kaçmasýn lütfen saygý ve nezaket LÜTFENN
Ýki takýmla Devler Ligi'ndeyiz
Fenerbahçe Anderlecht'i deplasmanda 2-0 ile geçti. Beþiktaþ evinde FC Zürih'i 2-0 maðlup etti. Bu sonuçlarla iki takýmla Þampiyonlar Ligi'ne katýlmaya hak kazandýk.
Anderlecht: 0 - Fenerbahçe: 2
Fenerbahçe, Avrupa Þampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanþ maçýnda Ýstanbul'da 1-0 yendiði Belçika'nýn Anderlecht takýmýný deplasmanda 2-0 maðlup ederek Þampiyonlar Ligi'ne katýlmaya hak kazandý.
Beþiktaþ: 2 - FC Zürih: 0
Beþiktaþ, Avrupa Þampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanþ maçýnda ilk maçta 1-1 berabere kaldýðý Ýþviçre'nin FC Zürih takýmýyla karþý karþýya geldi. BJK Ýnönü Stadý'nda oynanan karþýlaþmayý temsilcimiz Beþiktaþ 2-0 kazanmasýný bildi.
takýmlarýmýzý tebrikederim...
evet boroboro haklý...Sevsede sevmesede, sempati duysada duymasada FENER ÞAMPÝYONLAR LÝGÝNDE.:)
Saðol boroboro...
Bu bizim týlsýmýmýz olsun þampiyonlar ligi boyunca. Sen fener her maça çýkmazdan önce yine ayný bu þekilde sempati duymuyorum diye yaz..Taki Þampiyonlar ligi FÝNAL MAÇI oynanana dek:)
Kupayý kaldýrýkende hala sempati duymuyorum dersin...Seni seviyorum BOROBORO kARDEÞÝM. Benimki sýrf latife amaçlý.
evet gerçekten de dün gece türklerin zafer gecesi oldu.inþallah bugünde g.s ve kayseri de mutlu eder bizi.
darýsý galatasaray ýmýzýn ve kayserierciyessporumuzun baþýna inþallah onlarda turu gecerde yollarýna devam ederler
GALATASARAY/SLAVEN
K.ERCÝYESSPOR/Maccabi Tel Aviv
dün coþtuk fener ve beþiktaþla darýsý bugüne artýk
fenerbahce:2 boroboro:0
kýskananlar çatlasýn :)
aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biraz saygý cnm