nıyte kızdın kı mehmet..senın sevdıgın takımı sevmek zorundamıyım..sana ne arkadaşım...sende fıkrını yaz bu bir fikirdir..hala anderet e başarılar dılıyorumm ..sende fenerbahcene dıle...
Yazdırılabilir Görünüm
nıyte kızdın kı mehmet..senın sevdıgın takımı sevmek zorundamıyım..sana ne arkadaşım...sende fıkrını yaz bu bir fikirdir..hala anderet e başarılar dılıyorumm ..sende fenerbahcene dıle...
yani arkadaşlar pes doğrusu boroboro kardeş lütfen germeyelim ortamı nezaket içinde olsa içinden geçmiyosa bile Türk takımları için başarılar dileyebilirdin akıl verme gibi düşünme ama Fenerbahçe lileri de kırmayalım ben bi Galatasaray'lı olarak bu konuyu açtım çünki sonuçta TÜRKİYE temsil ediliyor
boroboro yazılarında belki bir sorun yok ama Sitenin Huzuru ve refahı için yazılmaması lazım. Böyle yazıpta sana Kin beslemelerinimi istersin yoksa bir kenarda durupta sitenin huzurunu ve Refahınımı sağlamak istersin?
fenrbahce ye basarı lar dılememek mı kin sebebi.....ben sevmıyorum sadece....buda benım fıkrim..
valla yazan yazıyo ağzı olan konuşuyo ama ortamı pek fazla geriyo bazı arakdaşlar sitenin huzuru kaçmasın lütfen saygı ve nezaket LÜTFENN
İki takımla Devler Ligi'ndeyiz
Fenerbahçe Anderlecht'i deplasmanda 2-0 ile geçti. Beşiktaş evinde FC Zürih'i 2-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla iki takımla Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazandık.
Anderlecht: 0 - Fenerbahçe: 2
Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında İstanbul'da 1-0 yendiği Belçika'nın Anderlecht takımını deplasmanda 2-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazandı.
Beşiktaş: 2 - FC Zürih: 0
Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında ilk maçta 1-1 berabere kaldığı İşviçre'nin FC Zürih takımıyla karşı karşıya geldi. BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı temsilcimiz Beşiktaş 2-0 kazanmasını bildi.
takımlarımızı tebrikederim...
evet boroboro haklı...Sevsede sevmesede, sempati duysada duymasada FENER ŞAMPİYONLAR LİGİNDE.:)
Sağol boroboro...
Bu bizim tılsımımız olsun şampiyonlar ligi boyunca. Sen fener her maça çıkmazdan önce yine aynı bu şekilde sempati duymuyorum diye yaz..Taki Şampiyonlar ligi FİNAL MAÇI oynanana dek:)
Kupayı kaldırıkende hala sempati duymuyorum dersin...Seni seviyorum BOROBORO kARDEŞİM. Benimki sırf latife amaçlı.
evet gerçekten de dün gece türklerin zafer gecesi oldu.inşallah bugünde g.s ve kayseri de mutlu eder bizi.
darısı galatasaray ımızın ve kayserierciyessporumuzun başına inşallah onlarda turu gecerde yollarına devam ederler
GALATASARAY/SLAVEN
K.ERCİYESSPOR/Maccabi Tel Aviv
dün coştuk fener ve beşiktaşla darısı bugüne artık
fenerbahce:2 boroboro:0
kıskananlar çatlasın :)
aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biraz saygı cnm