ahmet budak kardeşim yegenime sahip çıkma birinci oldu diye yegenim demek zorunda değilsin kardeş bırak biz gururlanalım sende ondan çok ne de olsa saygılar --celal çeliğin amcası ekrem çelik
Yazdırılabilir Görünüm
ahmet budak kardeşim yegenime sahip çıkma birinci oldu diye yegenim demek zorunda değilsin kardeş bırak biz gururlanalım sende ondan çok ne de olsa saygılar --celal çeliğin amcası ekrem çelik
Ahmet bey miydi.ödül miktarını azımsayan.
Ama Ekrem bey,ifade ettiğiniz gibi,bu sevinci doya doya yaşamak dururken,ödül miktarına takılıp kalmak pek de doğru olmasa gerek.
fakat ahmet bey,illaki yiğenini sevindirmek istiyorsa,arada hiç bir engel yok ki.Buyursun o da celalimi sevindirsin.öyle değil mi?
sayın Hasan yazar hocama böylesine güzel bir haberi siteye aktardığı için teşekkürler!ayrıca öğrencisi Celal Çelik kardeşimizide bu başarısından dolayı kutluyor emeği geçen hocamada saygılarımızı sunuyoruz.
Yarışmacıyı tebrikler,hocasına teşekkürler,Allah devamını getirsin.
Mevlam cümlemizden razı olsun efendim.
Amiiin değerli kardeşim amin.
Sayın hocam ;
Müftülük bu tür yarışmaları rutün olarak her yıl yapacakmı ? Yoksa sadece bu yıla has bir program olarak kalacakmı ?
Bu tür yarışmalar Geleneksel hale geldi.geçen yıl da ayınsı yapıldı.Artık her yıl,kursların sona ermesiyle beraber,aynı şekilde bu yarışmalar yapılacaktır.ilgi ve alakanıza teşekkürler.
Gelecek yıl yarışmaya bir ay kala bizlere hatırlatınki,sponsor konusunda yardımcı olalım. Ayrıca ilçemizin tek yayın organı NRT nin bile böyle bir programdan haberi olmamış,bence bu çok büyük bir aksiklikti,gelecek yıl daha kapsamlı ve geniş bir program olsa iyi olur.
İnşallah efendim.Allah razı olsun.
Teşekkürler Ahmet bey.
genç kardeşlermizi tebrik ediyorum
bu etkinlik için büyüklerimize de sonsuz şükranımı arz ederim
hayırlı günlerrr
Güle güleee...:)