Kasım abi bilir bu kokuyu.Aşırı bir baş ağrısı,mide yanması ve bulantı yapıyor.Bu memleketin ne zaman sahibi olacak merak ediyorum?
Yazdırılabilir Görünüm
Kasım abi bilir bu kokuyu.Aşırı bir baş ağrısı,mide yanması ve bulantı yapıyor.Bu memleketin ne zaman sahibi olacak merak ediyorum?
Mehmet senin anlattığın belirtiler zehirlenme belirtileri.
Doğru abi resmen zehirleniyoruz.
Allah korusun birde havaya uçmayasınız, oralarda ateş falan yakmayın. İstersen bir tavuk sallayın logara bakalım ölecekmi.
Söylentiye göre iç yağı kokusu.Sabuna katıyorlarmış.
BRAVO PUSU KARDEŞ
tşkler arkadas çok güzel konuştun.Sırf bunlara inat gidip Fatih Sultan mahallesinde Kaçak sabun ve kaçak mazot imalatı yapacan akşamdan koku wercen takii 20 gün... Hani o zaman hallediliyor mu o zaman görürüz.teşekkürler arkadas.
Evet herhalde ben bu konuyu Haber7.com wercem...Bu gidişle...[/QUOTE]
![]()
![]()
![]()
![]()
BRAVO PUSU KARDEŞ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Büyük bir ihtimalle iç yağı veya kemik falan eritiyorlardır.Kalmış, kokmuş, kurtlanmış yağları eritiyorlardır.ÖÖöööö
Küçükken köye kalkan arabalara binmek için o bölgede biraz beklerdik... Anlamıyorum ya.. O çocuklauğumda kokladığım iğrenç koku-ki yaz günü olması hasebiyle, nasılda kokuyodur şimdi?- hala geçmemiş mi?..Kaç belediye, kaç iktidar geçti?!!..
O pislik hala orada mı duruyor???!!..
Pes..PES..PES..PES...:(
Vay be 5 sene önce bende aynı konuyu açmışım. Zaman nasıl geçiyor ama sorunlar hala devam ediyor...
Sonrada bu pis yağlarla sabun yapıyorlar.
Koku üzerine hep yazıyorsunuz.
Burada birkaç soruya cevap vermeniz gerekiyor.
1- Koku zararlı mı?
2- Kokuyu gidermenin yolu nedir?
Belediye bir Çevre makamı değildir.
Çevre Makamı gider üreticileri denetler
Zararlı madde salan üreticileri üretimden men eder.
Nizipte üretimden kaynaklanan bir koku (zararlı olmayan) vardır.
Bunu önlemenin yolu da hem fabrika çevresini
hemde Nizipte en ok bu kokuya maruz kalan yerleri ağaçlandırmaktır.
Bulgur fabrikalarının yaydığı koku vardır. (zararsız)
Sabun ve zeytin yağı fabrikalarının yaydığı koku vardır (zararsız)
Nizipte bu fabrikaları kapatmayı şikayet edenler bile istemeyeceğine göre.
İğde vs gibi her mevsim koku yayan ağaç ve bitkileri Nizip etrafına dikmek şikayeti ortadan kaldıracaktır.
Bunun içinde Fabrikalara belli oranda ağaç dikme zorunluluğu getirilebilir.
Çevre Bakanlığının fonlarından yararlanılabir vs vs.
Uzmanlar oturup nasıl olacağına karar verir.
Bilip bilmeden uzaktan bakarak sorunlara retorik çözümler aramamız sadece konun çözümüne zarar verir.
Budur diyorsun yani..Onu da bari istasyonmmahallesi sakinleri diksin sorun bitsin...
Osman çok komik bu yazdıkların, ağaç dik koku bitsin bu nasıl mantık, istersen Taşbaş dağına büyük bir vantilatör yaptıralım Nizip'in havasını çekip temizlesin.:D