130 bin dolar senin bulunduğun yerde cok büyük bir para ediyor heralde araştırdedim.
Yazdırılabilir Görünüm
130 bin dolar senin bulunduğun yerde cok büyük bir para ediyor heralde araştırdedim.
Arkadaş bu konu hakkında sanırım şunu söylesek yeridir.Her kanalın kendine göre bir tane vericisi vardır ve bu vericiler sadece kendi kanallarından başkasını veremez.İsteyen kanal,vericisini getirir ve yayın yapar.Belediyenin kendine ait 4 tane vericisi vardır.Fark etmişsinizdirki değişken olan kanalların yayını yapılıyor.halkın isteği doğrultusunda o kanallar değişiyor.Yani bundada belediyenin daha çok cihaz alması gerekiyor çok yayın seyredebilmek için.Buda sanırım külfetli olsa gerek..
Dost TV ye karışmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar....
yahu [u]belediyenin</u tv yayinlariyla ne ilgisi olabilir?..
tv kanallari bir noktada ticari kuruluslardir ve sirketlerine hizmet ederler, belediyenin ne cikari var bu iste, neden boyle seylerle ugrasiyor?!...
hangi kanal yayin yapmak istiyorsa gerekli izinleri alip sonra vericisni kurmalidir....
ya da bildigim kadariyla hala devlet elinde "ptt" tarafindan kablolu yayin olarak halka arzedilir, yani bu bir ticari olaydir, sanki amme hizmeti gibi yansitmayin!...
[u]bence</u hic bir tv kanali bes para da etmez..
cnn bbc ntv nasil yusuf önerirmisin bizlere.ama bence en güzel kanal ELCEZİRE:=))
Yusuf zaten burda belediyenin bir geliri yok bu işte isteyen izinleri aldıktan sonra gelir vericisini yerleştirir yayın yapmaya başlar.İlk defa bir konuyu anlamadan yazmışsın?
sevgili "ahmetbudak" hemsehrim, konuyu anlamamis degilim, tersine anlatamadim galiba!...
bu islerin dogrudan, dolayli belediyeyle ilgisi olmamali...
bunlar tv kanallarinin kendi yapacaklari seyler, eger bir yere yayin vermek istiyorlarsa getirir vericilerini kurarlar...
belediyenin bu islerle ilgilenmemesi lazim... vatandas su kanali istiyor bu kanali istiyor, isteyen gitsin uydu anteni alsin, ya da kablolu yayin, tabii Nizipte var mi bilmiyorum....
ee vatandasin bunlari alacak parasi yoksa?.. valla ustte de dedigim gibi bu amme hizmeti degil ki, tv kanallarini seyretmeden de insanlar yasayabilir hem de cok daha iyi yasayabilir bence...
Bu konuya geç cevap verdiğim için öncelikle herkesten özür dilerim.
Şöyle açıklayayım;
AGRT ölçüm cihazı uygulaması yapılan yerleşim birimlerine ulusal yayın kuruluşları adeta hücuma geçerler ve kendi vericilerini o şehre kendileri getirip dikerler. Ya da o şehrin potansiyelini göz önünde bulundurarak,böyle bir çalışma içerisine girerler. Şuan elimizde belediyeye ait 7 tane vericimiz var. 10 adet te kanalların kendi vericileri var. Yani toplam 17 yayın vericisi mevcut. Verici fiyatları yüksek olduğu için,kendilerinin gelip verici dikmesi taraftarıyız. Dolayısıyla yazışmalarımız devam ediyor. Daha geçenlerde kral tv ye fax çektik,son haftalarda, taşbaşta vericisi olmayan tüm kanallarla yazışmaları başlattık. İnşallah yazışmalarımız ikna edici olur ve kanal sayımızı çoğaltırız,der herkese saygılar sunarım.
biraz geç oldu ama temiz oldu konu ile ilgili bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürler inşallah ikna yeteneğiniz kuvettlidirde Nizip halkı seyredebilecek daha güzel proğramlar bulur.
Bence herkes yanlı söylüyor... Gaziantep ve çevresindeki köylerde Kral TV çekiyor.... Fakat Nizip'te çekmiyor.... Bu konuda bugün Kral TV ile irtibata geçecek ve ihbar edeceğim.... Bu işin içinde bir bit yeniği var......
orhan beyin heycan ve calismasini anliyorum ancak tekrar ediyorum, yapilan is vallahi is degil!...
ticari kuruluslara bedava amelelik etmek belediyenin isi degil yahu!..
devlet resmi tv kanallari bile belediyeyi araci etmezler, etmediler, ticari kanallara hamallik etmeyin bence....
bu bir hizmet degildir, inanin degildir...
Yusuf kardeş kişisel olarak bende sizinle aynı fikirdeyim,kaldıki hiç tv seyretmem. Sadece arasıra haber programlarını seyrederim. Ama gel görelimki,benim şahsi fikrim yeterli gelmiyor.Bunun bir hizmet olmadığı ,sadece hamallık olduğu konusunda sana tamamen katılıyorum.
Mehmet Rocky ne haber adamım nasılsın rape devammı ediyosun... İyi yi et devam et.... Bana baksana sen askere gitmeden önce motoru bana bıraksana :D anladınmı Selamlar
Neden bir hizmet sayılmasın. Nizip'e daha cok kanal gelmesini istemeyn varmı bilmiyorum ama bir müzik dinlicez diye NRT dinlemek zorunda degiliz. Yani kastım kaliteden yana, bir Karaltvvarken Nrt yi niye dinleyeyim ki...?
neden hizmet sayilmaz biliyor musun, cunku sen 'kominist, fasist ve/veya buna benzer dikta rejimlerinde' birilerinin eline, diline bakarak/bagli yasamiyorsun...
isine geldiginde ben 'OZGURUM sadece OSGURUM' deyip obur taraftan bana hizmet edin demek nedenli hizmet sayilmazsa, o sebepten sayilmaz!....
sen hem demokrasiyi benimsemissin, rejim olarak kapitalizim, sermayenin serbest dolasimini kabul etmissin, isbu demde nasil bir talepkar olursun?!...
hele bunlari sindir, gerekirse sonra devam ederiz...