Ama unuttun hocam neden bu güzel günden beni mahrum bıraktın.....Hocam bu tabii işin espirisiydi ama inanın bende yanınızda olmayı çok isterdim..Bir daha ki sefere beni unutmayın :))
Yazdırılabilir Görünüm
Ama unuttun hocam neden bu güzel günden beni mahrum bıraktın.....Hocam bu tabii işin espirisiydi ama inanın bende yanınızda olmayı çok isterdim..Bir daha ki sefere beni unutmayın :))
Bende ibrahim şimşek ve diğer ilgili arkadaşlar ile tanışmak isterdim...
arkadaşlar bu bir başlangıç yavaş yavaş genişleteceğiz şu an da nabız yokluyoruz ve gidişata bakacağız böyle güzelliklerle devam ederse tabiiki bu fotoğraf gezileri çoğalacaktır zamanlada paylaşımlada bildiklerimizi bilmediklerimizi göreceğiz ve bundan mutluluk duyacağız...
Davetinizi bekliyorum,fotoğraf makinam yok ama bu güzel birliktelik için mutlaka alacağım bir makina....
ben bir iş çıkmazsa herhafta salı-perşembe öğleden sonra 15.30 dan 18.15 ve cumartesi günleri sabahdan 18.15 kadar müsaitim
ACUN27 her zaman gelebilirsiniz davetlimsiniz.
satler görüşülüp konuşulup uygun zamanlarda olur neden olmasın...
paylaşımlarla artar güzellikler tabiiki de fotoğraflarlada çoğalıp geleceğe aktarılır anlar...
:) Sizleri tebessümle izliyorum ve acaba diyorum İbrahim hocammı kendi kategorisine çekecek, yoksa Fatih beymi ?
kelebek-3 Kategoriİbrahim Şimşek Galerisihit6Son Mesajhenüz yok
böcek-1 Kategoriİbrahim Şimşek Galerisihit15Son Mesajhenüz yok
kelebek-2 Kategoriİbrahim Şimşek Galerisihit11Son Mesajhenüz yok kelebek-1 Kategoriİbrahim Şimşek Galerisihit20Son Mesajhenüz yok 4730-P5297008 KategoriDr.Fatih İzler Galerisihit4Son Mesajhenüz yok
4730-P5296991 KategoriDr.Fatih İzler Galerisihit6Son Mesajhenüz yok SAFARİ-1 Kategoriİbrahim Şimşek Galerisihit11Son Mesajhenüz yok 5199-_MG_3677 KategoriDr.Fatih İzler Galerisihit15Son Mesajhenüz yok
Hepsini kendi katagorilerinde tebrik ederim ama kimse benim fatih hocamı bu hususta geçemez......
5199-_MG_3668 KategoriDr.Fatih İzler Galerisihit6Son Mesajhenüz yok
5199-_MG_3577 KategoriDr.Fatih İzler Galerisihit8Son Mesajhenüz yok
Hepsi birbirinden güzel fotoğraflar tbrik ederim. Kategori derken kasdettiğim şuydu, İbrahim hocam genelde insan ile kültürel değerler üzerinde çalışır. Fatih bey ise macro dünyasına yolculuk eder. Bu geziye bakılırsa Fatih bey 1-0 önde :)
BU IŞILTILAR NİZİP TEN. TŞKLER EMEĞİ GEÇENLERE BİZDE KATKIDA BULUNMAK İSTERDİK
fatih hocamı kutlarım gerçekten çok güzel çalışmalar yapmış..
Aynen katılıyorum sana admin :))