yok incinme değil sayın büyüğüm önemli olan insanların yanlış anlamalarına yer vermemek çünkü o kadar izm ile biten şey ver ki çoğu aynı ama isimde değişiklik var asıl siz kusura bakmayın
Yazdırılabilir Görünüm
yok incinme değil sayın büyüğüm önemli olan insanların yanlış anlamalarına yer vermemek çünkü o kadar izm ile biten şey ver ki çoğu aynı ama isimde değişiklik var asıl siz kusura bakmayın
aslında postanelerin önemi bir yandan ortaya çıkmış oldu yani devletçilk ve miliyetçilik kavramına sahip çıkma adına bencede bu tür işlemleriimizi postaneler aracılığı ile yapalım
"quote" ahmetbudak demişki:
Evet arkadaşlar Devletimize destek verelim en azından hizmet olarak bize geri dönsün.Bankalardan uzak duralım Postanemizi canlandıralım.
kardeşim hesabın nerede açılırsa hatta o da yetmiyo hangi şubenin olduğu bile önemli aynı şehirde fakat başka bi şubeden işlem yaparken ble para alıyorlar düşün yani...
yine akbank-ımızın son güzelliğine de şahit olduk
elinde akbank kartı olan-içeri giriyor ..hemen sırasını alıyor.. işi bitip gidiyor
kartı martı olmayan,asker oğluna para gönderecek bir teyzeyi de -ANAM SEN ŞURAYA GEÇ-diyerek beklettiler.teyze öyle halsiz duruyordu ki...
ben dayanamayıp kendi kartımla teyzeye sıra aldım.oradaki adam bana KABUL ETMEZLER dedi.
bence Nizipteki bankalara,Nizip içinde düzeltme emri verecek birisi yok.
rezaletin de bir asaleti vardır.ayıp günahbe beyler..
birde şu dikkatinizi çekti mi bilmiyorum
Nizip imizdeki bankalar sıra düzenine geçti geçeli işler DAHA REZALET OLDU:))))