Sayın admin maalesef itfayenin eski binasına bina demek için bin şahit lazımdı.Ekipler Prefabrik bir baraka içinde kalıyorlardı.Araçlar açıkta kaldığı gibi,kışın tankerdeki sular donmasın diye 24 saat su devir dayımı yapılıyordu. Acı ama gerçek.
Yazdırılabilir Görünüm
Sayın admin maalesef itfayenin eski binasına bina demek için bin şahit lazımdı.Ekipler Prefabrik bir baraka içinde kalıyorlardı.Araçlar açıkta kaldığı gibi,kışın tankerdeki sular donmasın diye 24 saat su devir dayımı yapılıyordu. Acı ama gerçek.
Gerçekten çok güzel bir bina,belediyemize tebrikler. Eeee Orhan abi spor malzemelerinden bizde faydalanabilecekmiyiz.
güzel olmuş ALLAH lazım etmesin
gercekten çok guzel oldu hem her yere ulasımıda kolay sehırın merkezınde eskı yerınden çok daha ıyı oldu emegı gecen herkese tsk ederım
İnşallah Nizip imiz burda olduğu gibi her konuda eksikliklerini gidererek tam hizmete devam edecektir
oyle olacak çok yakında cunku emın adımlarla ılerlıyor nızıp her konuda
tşk ederim orhan abi resımler için...güzel bi tesis olmuş..
Allah lazım etmesin ama eksikliğinide vermesin
haklsın en guzel tarafıda sehır merkezıne yakın olması
Orhan Bey Dostum,
Tma olarak bilemediğim için sorma gereği hissediyorum.Tüm araçlar tek noktadamı toplanıyor acaba?Yoksa şehrin muhtelif yerlerinde bekleyen araç vermı? Eğer tek noktada araç bekliyor ise şehrin bazı bölgelerine uzak bir mesafe olarak kalabilir düşüncesindeyim.
Selamlar saygılar
İlçemiz için büyük bir eksiklikti allah emeği geçenlerden razı olsun.Hiç olmassa itfaiye müdürlüğünün sabit ve kalıcı bir yeri oldu..
Öncelikle hizmete giren ünitenin hayırlı olamsını diliyorum.Bu ünite benim evime 100 metre mesafede bulunmaktadır.İtfaiye binası olarak seçilen yer mahallemizin güzide ve nadir parklardan birisi olan Şahinbey camisinin hemen yanındaki Ömer Pekmez döneminde yapılan Şahinbey parkıydı.Yetişkin ağaçlar ve içindeki havuz ile mahallemizin önemli bir sosyal ihtiyacını karşılayan bu parka itfaiye binasının hangi amaç ve hangi zorlayıcı sebeplerden ötürü yapıldığını bilmiyorum.Ancak böyle güzide bir eserin yapılış yeri açısından çok büyük talihsizlik olduğunu buradan belirtmek isterim.Mahalle sakinleri ile inşaatın başlamasından beri edindigim izlenim parkın tahrip edilişi ile ilgili alınan kararın yalnış ldğu ancak itfaiye gibi elzem bir üniteninde gerekli olduğu yönünde olmuştur.Bu tür yapıların yapılışına karar verilirken halkın ve çevre yapısının iyi irdelenmesi gerektigini düşüniyorum.
Yeni itfaiye binamız şehrin tam merkezinde bulunmakla beraber,ilçenin dört bir tarafına yapılan denemelerde 5 dakika zaman limitini geçmemiştir. Uzman ekiplerimiz ve mühendislerimiz her şeyi hesap etmişlerdir. Bu konuda herhangi bir sorun yok.