neden böyle dediniz anlamadım?????????
Yazdırılabilir Görünüm
HIC OLESINE SORDUM ICIMDEN GELDI BIR SORAYIM DEDIM DOGRU MU ACABA?
nasıl yanı ben tahmın ettım yanı senı tanımıyorumda yanlıs anlama ama onun ıcın sordum kusura bakma yersız bır soru sorduysam
inşallah bızde bu bolume katkıda bulunuruz dıyeyım ve en çok sevdıgım ayetlerle baslayayım
Allah; gökleri, yeri ve ikisi arasında olanları altı günde yarattı, sonra arşa istiva etti. Sizin O’nun dışında bir yardımcınız ve şefaatçiniz yoktur. Yine de öğüt alıp-düşünmeyecek misiniz? Gökten yere her işi O evirip düzene koyar… (Secde süresi 4-5)
“Onlar öyle seçkin kimselerdir ki, Allah’ın buyruklarını tebliğ ederler, O’nu sayıp, O’ndan çekinir ve O’ndan başka kimseden çekinmezler. Hesaba çeken olarak Allah yeter.” (Ahzab, 33/39)
Müminler, müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmesin. Kim bunu yaparsa, artık onun Allah nezdinde hiçbir değeri yoktur. Ancak kâfirlerden gelebilecek bir tehlikeden sakınmanız başkadır. Allah, kendisine karşı (gelmekten) sizi sakındırıyor. Dönüş yalnız Allah'adır.
Allah'ın size helâl ve temiz olarak verdiği rızıklardan yeyin ve kendisine iman etmiş olduğunuz Allah'tan korkun
MÜ’MİN KARDEŞİNİN BİR AYIBINI GÖRDÜĞÜNDE ONU YETMİŞ ÇEŞİT MA’ZERET BULARAK TEMİZE ÇIKARMAYA ÇALIŞ. EĞER MA’ZERET BULAMAZSAN SEN YİNEDE YETMİŞ MA’ZERETE İKNA OLMADIN DİYE KENDİNİ AYIPLA
İmam Kuşeyr
''küllü nefsin zaikatün mevt hak''
''her nefis ölümü tadacaktır''
BİSMİLLAHİRRAHMENİRRAHİM
1)GÖRMEDİNMİ NASILETTİ RABBİN ASHAB-I FİL'E?
2)ÇIKARMADIMI TUZAKLARINI BOŞA?
3)SALDIDA ÜZERİNE SÜRÜ SÜRÜ KUŞLAR(EBABİL)
4)ATIYORLARDI ONLARA SİCCİL'DEN TAŞLAR
5)DERKEN KILIVERDİ ONLARI YENİLMİŞ EKİN YAPRAGI GİBİ
FİL SÜRESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
1-2)ASR'A YEMİN OLSUN KI MUHAKKAK İNSANLAR HÜSRANDADIR
3)ANCAK İMAN EDİP SALİH AMELLER İŞLEYENLER BİRBİRLERİNE SABRI TAVSİYE EDENLER MÜSTESNADIR
ASR SÜRESİ