SELDE CAN PAZARI: 4 ÖLÜ
[AME]http://www.nizip.com/videolar/seldecanpazari4olu25.10.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Yazdırılabilir Görünüm
SELDE CAN PAZARI: 4 ÖLÜ
[AME]http://www.nizip.com/videolar/seldecanpazari4olu25.10.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Nizip İlçesinde etkili olan sağanaknedeniyle Nizip Çayının taşması sonucu sel sularına kapılan hayvanlargözler önünde telef oldu .Yağan aşırı yağış nedeni ile Nizip sanayi sitesi Yoluüzerinde bulunan köprüye sel suları ulaşırken kameralar önünde yaşamla ölümarasında mücadele eden 4 koyun ve 1 köpek sel sularına daha fazla dayanamayıncagözlerden kayboldu .
![]()
Nizip ilçesindeetkili olan sağanak yağış sebebiyle oluşan sele kapılan otomobildeki 2 kardeşkurtarıldı.
Geceden bu yana etkili olan sağanak yağış, ilçeyeyaklaşık 4 kilometre mesafedeki Akçakent köyünden geçen Nizip Çayı'nın taşmasına neden oldu.Sabah saatlerinde şehir merkezinde Bayram namazı kıldıktan sonraköylerine dönen Halil Bozkurt idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil,köyün girişindeki köprüden geçmek isterken sele kapıldı.
Kendi çabalarıyla bulundukları otomobilden bir ağacınüzerine çıkan Halil ve Bilal Bozkurt kardeşler, bir süre yardım bekledi.Köylülerin habervermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri ip kullanarakBozkurt kardeşleri kurtardı. Ambulansa alınan iki kardeşin sağlık durumunun iyiolduğu belirtildi.
Vatandaşlar çayda önlemalınmasını gerekçe göstererek yetkililere tepki gösterdiler .
![]()
Dün geceden bu yana etkili olan sağanak, ilçeye yaklaşık 4 kilometre mesafedeki Akçakent köyünden geçen Nizip Çayı'nın taşmasına neden oldu.
www.bik.gov.tr/nizip-te-sel-haberi-13684/
Kaynak...
ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
[AME]http://www.nizip.com/videolar/olenlerinkimlikleribelirlendi26.10.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Nizip ilçesinde meydana gelen sel baskınında otomobili, at arabası ve 2 atı sel sularına kapılan vatandaş, yardım bekliyor.
Devami...
Nizip'te bayramın ilk günü etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen sel baskınında, Nizip çayına yakın mesafede yaşayan Resul İnci'nin, otomobili, at arabası sel sularına kapıldı, geçim kaynağı 2 atı da telef oldu. Evinde maddi hasar oluşan İnci'nin ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaynak...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde bayram sabahı yaşanan sel felaketinin ardından geriye içler acısı manzara kaldı.
Devami...
NİZİP\'TEKİ SEL BASKINI SONRASI
[AME]http://www.nizip.com/videolar/nizipselbaskinisonrasi27.10.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde bayram sabahı yaşanan sel felaketinin ardından geriye içler acısı manzara kaldı. - Gaziantep'in Nizip ilçesinde bayram sabahı yaşanan sel felaketinin ardından geriye içler acısı manzara kaldı. Bayramın ilk günü Nizip ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »![]()
Haberciniz
Kaynak...
Bayramın ilk günü Nizip ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle yaşanan sel felaketinde Nizip çayının geçtiği yakın bir yerde olan Resul İnci'nin sele kapılan ve metrelerce sürüklenen otomobili, at arabası ve bağlandığı ağaçta ölen atı dehşeti ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Haberciniz
Kaynak...
Nizip ilçesinde meydana gelen sel baskınındaotomobili, at arabası ve 2 atı sel sularına kapılan vatandaş, yetkililerdenyardım bekliyor.
Nizip'te bayramın ilk günü etkili olansağanak nedeniyle meydana gelen sel baskınında, Nizipçayına yakın mesafede yaşayan Resul İnci'nin, otomobili, at arabası selsularına kapıldı, geçim kaynağı 2 atı da telef oldu.Evinde maddi hasar oluşanİnci'nin sürüklenen ve ağaca takılı kalan otomobili kullanılamaz hale geldi.Yaşadıklarıkarşısında üzgün olduğu gözlenen İnci, "Bayramın ilk günü sabah kahvaltıyapmak üzere babamın evine gittim. Yarım saat sonra eve geldiğimde ne parkhalindeki otomobilim ne de at arabam vardı. İki atım ve kışlık yakacaklarımızda sel sularına kapılmıştı" dedi.Geçimini at ticareti yaparak sağladığınıanlatan İnci, Bayramsonrası satmayı düşündüğü 2 iki atının telef olunduğunu ve sermayesininkalmadığını ifade etti. İnci, sel baskını nedeniyle otomobilinin dekullanılamaz hale geldiğini belirterek, yetkililerden yardım beklediğinikaydetti.
![]()
Nizip ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle sele kapılan otomobildeki 2 kardeş ... mesafedeki Akçakent köyünden geçen Nizip Çayı'nın taşmasına neden oldu.
www.skyturk360.com/haberdetay.asp?id=15599
Kaynak...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde bayram sabahı yaşanan sel felaketinin ardından geriye içler acısı manzara kaldı.
www.optimushaber.com/nizipte-sel-felaketinin-ardindan-8362...
Kaynak...