evet yapilabilecek en iyi aktivitelerden biri de bu olsa gerek diye dusunuyorum...
plan yapilip belirli araliklarla bolge bolge gezilebilir...
fikirlere acigim
selamlar
Yazdırılabilir Görünüm
evet yapilabilecek en iyi aktivitelerden biri de bu olsa gerek diye dusunuyorum...
plan yapilip belirli araliklarla bolge bolge gezilebilir...
fikirlere acigim
selamlar
bugün hava oldukça kapalı ve ışık yetersiz olmasına rağmen yine de fotoğraf çekmeye çıktım; galeriye yükledim...
gezecek, görecek ve çekecek çok şey var...
selamlar
Doğa fotoğrafları için başlıca görülecek yerler olarak benim saptayabildiğim:
1. Birecik Barajı çevresi
2. Karkamış Barajı çevresi
3. Hancağız Barajı çevresi
öneriyorum
organizasyon konusunda sayın admin görüşlerinizi bekliyorum
selamlar
Hocam bir gün belirleyin hep beraber bir gezi yapalım...
evet öncelikle yırtıcı kuşları görmek istiyorum; şahin, atmaca, kartal türleri olduğunu gördüm, biliyorum ama henüz görüntüleme şansım olmadı malesef...
Evet epey yazdık ama hala bir aktivite yapamadik :(
havalar ısınınca daha da zor olcak sanki
sayın admin yine sen ve ben kaldık galiba ?
ner dersin
;)
selamlar
bu arada bilgi topladıkça türler konusunda bilgiler yazmaya da başladım
bir süre sonra galiba oldukça ciddi bir arşiv oluşacak Nizip ile ilgili
selamlar
ha bir de sevgili dostum:
fotograf çekmese bile sıkılmadan, beni gezdirip, ilçeyi tanıtan degerli insan acun27 yi unutmayalaım
ne zaman desem hep evet dedi ve bana eşlik etti
kendisine sonsuz teşekürler
Fatih bey sizi merakla izliyoruz. Fotoları yükledikce, Kütüphanedeki canlılar bölümüne konu açabilirsiniz.
sayın admin konu açabilmeyi daha öğrenemedim ama deneyelim bakalım ;)
Hocam sizinle resim çekme ve geziye çıkma benim için büyük bir şans ben kendimi diğer arkadaşlara nazaran şanslı hissediyorum,ümit ederim birgün meraklı arkadaşlarla hep beraber bir gezi imkanı buluruz..
Nizipli fotoğraf severler olarak bir fotoğraf sergisi açmak gerekli artık. Bu kadar iyi fotoğrafçılarımız varken. Eldeki olanakları değerlendirmek gerekir.
evet nihayet bugün gayet plansız bir şekilde hem fotoğraf çekip hem de yürüyüş yaptık bakalım sonuçlar nasıl çıkmış...
katılan üyelere teşekür ederim kendilerini tanımak ve beraber aktivite yapmak güzeldi
selamlar
izler
Fatih bey o güzel Fotoğraflarınızı bekliyoruz ...
emeğinize sağlık...
hocam inanın buna çok üzüldüm bende yanınızda olmak isterdim,kısmet değilmiş her halde,lütfen bir daha ki seferde benide unutma....