Hizmet vermektedir. (Nizip Sağlık Grup Başkanlığı). NİZİP SAĞLIK GRUP BAŞKANLIĞIMIZIN DURUM ANALİZİ. Nizip Sağlık Grup Başkanlığı Sağlık hizmetleri; ...
nizipsaglikgb.gov.tr/kategoridetay.asp?altkateidd=96...
Kaynak...
Yazdırılabilir Görünüm
Hizmet vermektedir. (Nizip Sağlık Grup Başkanlığı). NİZİP SAĞLIK GRUP BAŞKANLIĞIMIZIN DURUM ANALİZİ. Nizip Sağlık Grup Başkanlığı Sağlık hizmetleri; ...
nizipsaglikgb.gov.tr/kategoridetay.asp?altkateidd=96...
Kaynak...
Dr. Hikmet Celkan tarafından N Nizip Eğitim Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu ... Nizip Ticaret Borsası Konferans Salonunda yapılan konferansa; Nizip Eğitim ...
www.cumrapostasi.com/index.php?option=com...id...
Kaynak...
Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesinde bu yıl ikincisi düzenlenen " Bölümler Arası Futbol Turnuvası" Bilgisayar Programcılığı ve İşletme Bölümü ...
www.mega-medya.com/nizipte-93bolumler.../nid-217865
Kaynak...
Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan; Cumhuriyetin 88. Yılı Kutlu Olsun. Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan 29 Ekim ...
www.nizipdenge.com/.../ozaslan-cumhuriyetin--yili-kutlu-olsu...
Kaynak...
GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesinde bu yıl ikincisi düzenlenen "Bölümler Arası Futbol Turnuvası", Bilgisayar Programcılığı ve ...
Kaynak...
NİZİP'TE 'BÖLÜMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI' DÜZENLENDİ - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Eğitim Fakültesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen 'Bölümler Arası ...
www.haberler.com/nizip-te-bolumler-arasi-futbol-turnuvasi-3...
Kaynak...
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Eğitim Fakültesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen "Bölümler Arası Futbol Turnuvası" başladı. GAÜN'den yapılan açıklamaya ...
Kaynak...
NİZİP'TE BÖLÜMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ - Bölümler Arası Futbol Turnuvası' Bilgisayar Programcılığı ve İşletme Bölümü arasında oynanan ...
www.haberler.com/nizip-te-bolumler-arasi-futbol-turnuvasi-3...
Kaynak...
Belkıs kalıntıları ile ünlü Nizip yöresi insanlar için tarih öncesi dönemlerden bu yana önemli bir yerleşim yeri olmuştur.Nizip'in 8-10 km kuzeyindeki Belkıs Kenti ...
nizipsaglikgb.gov.tr/kategoridetay.asp?altkateidd=73...
Kaynak...
Maçın başlama vuruşunu yapan Gaziantep Üniversitesi Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, turnuvanın tüm takımlara hayırlı olmasını diledi. Özaslan, "Şehit olan emniyet görevlilerimiz ve Mehmetçiklerimize, Van 'daki acı olayda ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »![]()
Pirsus Haber
Kaynak...
Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından Nizip Devlet, Birecik Devlet, Şehitkamil Devlet ve Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet hastanelerine kaldırıldı. Minibüs sürücüsü Hamit Genç'in tedavisinin ardından Nizip İlçe Jandarma ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaynak...
Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ile Nizip Devlet Hastanesi ve Birecik Devlet Hastanesi, Şehitkamil Devlet Hastanesi ve Avukat Cengiz Gökçek Devlet hastanelerine kaldırıldı. Kazaya karışan minibüs sürücüsü Hamit Genç Nizip İlçe Jandarma ...
Kaynak...
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep-Şanlıurfa karayolunun 48. kilometresinde Gaziantep istikametinden gelen Hamit Genç idaresindeki 63 UB 895 plakalı yolcu minibüsüyle Şanlıurfa istikametinden gelen Mehmet Alkan idaresindeki 63 ZK 196 plakalı otomobil ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »![]()
Haberciniz
Kaynak...
Kurban Bayramı'na sayılı günler kalması ile birlikte Nizip İlçesi'nde canlı hayvan pazarları ve kurbanlık satışı yapılan yerlerde hareketlilik başladı. Kurban Bayramı'na sayılı günler kalması ile birlikte Nizip İlçesi'nde canlı hayvan pazarları ve ...
Kaynak...
Hokmabadi, Antep fıstığı Araştırma Enstitüsü Müdürü Selim Arpacı ile birlikte, Nizip Ziraat Odası Başkanı Sıddık Durmaz'ı ziyareti sırasında Antep fıstığı üretimi ve verim hakkında bilgiler aldı. "Gaziantep bölgesinde fıstık bahçelerinde gelecek ...
Kaynak...